ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Το #FreakyTripToRotterdam έφτασε στο τέλος του!

Μια από τις συμμετοχές που συζητήθηκε φέτος όσο καμία άλλη, ήταν αναμφισβήτητα εκείνη του Αγίου Μαρίνου. Το SMRTV ανακοίνωσε πως για το 2021 θα εμπιστευόταν τη Senhit σαν εκπρόσωπο της χώρας και στις 7 Μαρτίου δόθηκε στη δημοσιότητα το Adrenalina, το τραγούδι με το οποίο έλαβε μέρος στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το Freaky Trip To Rotterdam

Η Senhit αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της έδωσε η πανδημία του covid-19 και ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο promo tour, μέσα από το οποίο διασκεύαζε παλιότερες επιτυχίες της Eurovision. Από τις 15 Ιουλίου του 2020 μέχρι και την Πρωτομαγιά του 2019 επισκέφτηκε συνολικά 11 χώρες σε αυτό το #FreakyTripToRotterdam. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του όλου project την είχε ο Luca Tommassini, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσίαση του Adrenalina στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Για την προσπάθεια αυτή, 14 σωματεία από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία και ο OGAE Greece, βράβευσαν τη Senhit με μια αναμνηστική πλακέτα.

https://ogaegreece.com/archives/93067

Ρότερνταμ, ο τελευταίος σταθμός

Τελευταίος σταθμός του ταξιδιού αυτού, η πόλη του Ρότερνταμ, όπου φιλοξενήθηκε ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2021. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη της συμμετοχή, η Senhit επέστρεψε στη Eurovision με περισσότερη όρεξη από ποτέ. Στο πλευρό της ο διάσημος ράπερ Flo Rida, ο οποίος κατάφερε τελικά να βρεθεί στο Ρότερνταμ για το διαγωνισμό.

Ο Άγιος Μαρίνος κατόρθωσε να προκριθεί για 2η συνεχόμενη φορά στον τελικό της Eurovision και 3η συνολικά στην ιστορία του στο διαγωνισμό, αποσπώντας μάλιστα το πρώτο του 12αρι από την επιτροπή της Πολωνίας στον τελικό. Η συμμετοχή εν τέλει περιορίστηκε στην 22η θέση με 50 βαθμούς μην κατορθώνοντας να επιβεβαίωση τα προγνωστικά που τον έφερναν στην πρώτη δεκάδα.

Η Senhit για τη συμμετοχή της δηλώνει:

Έζησα το όνειρό μου.

Το έκανα ακόμα μια φορά.

Αυτή τη φορά χρειάστηκαν 2 χρόνια σκληρής και παθιασμένης δουλειάς, αλλά στο τέλος ήταν απίθανα.

Το Freaky Trip To Rotterdam έφτασε επίσημα στο τέλος του…

Σας περιμένω όλους στο επόμενο όνειρο μου.

Έρχεται σύντομα.

Σας αγαπώ όλους.

Θα επιστρέψω.

Senhit

Μπορείτε να δείτε στιγμές από τα παρασκήνια της παρουσίας της Senhit στο Ρότερνταμ στο βίντεο που ακολουθεί.

Ποια από τις διασκευές της Senhit ξεχωρίζετε; Θα θέλατε να ξαναδείτε τη Senhit στη Eurovision;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ