ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η Senhit υποδέχεται το 2021 με το “Waterloo”!

Η Senhit συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι που θα τη φέρει στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το “Waterloo”. Το #FreakyTripToRotterdam που ξεκίνησε πέρσι τον Ιούλιο κάνει στάση στο Μπράιτον της Αγγλίας όπου το τετραμελές συγκρότημα από τη Σουηδία κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο έβδομος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Η αρχή αυτού του ιδιαίτερου promo tour που σκαρφίστηκε η Senhit έγινε με το Cheesecake, και συνεχίσε με το Every Way That I Can, το Ding-a-dong, το Congratulations,το Rise Like A Phoenix, και την ειδική χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Amar Pelos Dois.

Ο έβδομος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το “Waterloo”, η συμμετοχή των ABBA για λογαριασμό της Σουηδίας το 1974, η οποία τους άνοιξε τα φτερά για διεθνή καριέρα. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

Καλώς ήλθατε στο εργοστάσιό μας, ναό της μουσικής ντίσκο, στιλ και μόδα .. μια τέλεια απόδραση για διασημότητες όπως η Diana Ross, η Barbra Streisand και ο David Bowie … όπου όλα είναι δυνατά.
Θέλουμε να πούμε ένα “φρικτό” αντίο σε αυτή τη δύσκολη χρονιά με έναν διασκεδαστικό και νευρικό τρόπο, μέχρι να μεθύσουμε από ελευθερία και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με κίνηση και αποφασιστικότητα!

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ