ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η Senhit διασκευάζει το “Congratulations”!

Η Senhit συνεχίζει να μας εκπλήσσει μέσα από τις διασκευές τις στα πλαίσια του #FreakyTripToRotterdam. Αυτή τη φορά, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εκπρόσωπο της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας του Αγίου Μαρίνου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη διασκευή του “Congratulations”, της συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στο διαγωνισμό του 1968 με τον Cliff Richard το οποίο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Ο τέταρτος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Το #FreakyTripToRotterdam είναι το ιδαίτερο promo tour το οποίο έχει ξεκινήσει η Senhit από τον Ιούλιο και θα συνεχιστεί μέχρι τον επόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Μέσα από αυτό το ταξίδι, η Senhit θα μας χαρίσει διασκευές γνωστών επιτυχιών του διαγωνισμού της Eurovision. Η αρχή έγινε με το Cheesecake, ενώ ακολούθησαν το Every Way That I Can και το Ding-a-dong.

Ο τέταρτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το Congratulations. Όπως αναφέρει η ίδια η Senhit.. “αυτή είναι η οπτική του τι θα συνέβαινε αν ο Federico Felini και ο David Bowie θα βρίσκονταν στο πάρτι γενεθλίων μου“. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

https://www.facebook.com/senhitofficial/posts/10159290381331977

Πως σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ