ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Το “Ding-a-dong” από τη Senhit!

Η τρίτη στάση του #FreakyTripToRotterdam είναι στην Ολλανδία και το “Ding-a-dong”. Η Senhit, η εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στο διαγωνισμό της Eurovision 2021 έχει ξεκινήσει για φέτος ένα ιδιαίτερο promo tour στο οποίο μας παρουσιάζει παλαιότερες επιτυχίες του διαγωνισμού με το δικό της τρόπο.

Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου με το Cheesecake, τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό της Eurovision το 2014 και συνεχίστηκε με το Every way that I can, τη συμμετοχή που χάρισε στην Τουρκία τη μοναδική της νίκη το 2003.

Ο τρίτος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Η Senhit στην τρίτη στάση αυτού του ταξιδιού της μας μεταφέρει στην Ολλανδία, διοργανώτρια του επόμενου διαγωνισμού της Eurovision, ταξιδεύοντας μας παράλληλα πίσω στο χρόνο και το μακρινό 1975 όταν και η χώρα κατέκτησε την τέταρτη νίκη της στο θεσμό με το Ding-a-dong. Σαν άλλη Wonder Woman, η Senhit, μέσα από τη σκηνοθετική επιμέλεια για ακόμα μια φορά του Luca Tommassini παρουσιάζει τη δική της εκδοχή της επιτυχίας των Teach-In.

Πως σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ