ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η Senhit ερμηνεύει το “Amar Pelos Dois”!

Τελευταίος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam για το 2020 είναι η Πορτογαλία και το “Amar Pelos Dois” που ερμήνευσε πρώτος μοναδικά ο Salvador Sobral. Η Senhit, η εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, επέλεξε το τραγούδι που κατέχει το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία του θεσμού για την επόμενη διασκευή της.

Ο έκτος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Ξεκινώντας με το Cheesecake, και συνεχίζοντας με το Every Way That I Can, το Ding-a-dong, το Congratulations και το Rise Like A Phoenix, η Senhit επέλεξε αυτό το ιδιαίτερο promo tour για να επικοινωνήσει τη συμμετοχή της με τους φίλους του διαγωνισμού.

Ο έκτος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το Amar Pelos Dois στο οποίο συνεργάζεται με τον Jordi Galàn. Όπως σημειώνει και η ίδια “η καρδιά μπορεί να αγαπά και για τους δύο“. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

Αυτό το έτος ήταν διαφορετικό για όλους, είτε για το καλύτερο είτε για το χειρότερο. Άρα αξίζει επίσης μοναδικά Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά είναι αυτά που φέρνουν δώρα στον άστεγο Άγιο Βασίλη και όπου ο καθένας μπορεί να αισθανθεί ότι είναι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η ΜΑ!!!
    Δεν έχω λόγια! Συγκλονιστική διασκευή από μια εξαιρετική ερμηνεύτρια!!! Πόσο όμορφα ξεκινά ο τελευταίος μήνας αυτής της ανάλγητης χρονιάς!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ