ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Η Senhit μας παρουσιάζει το Alcohol is free!

Το μουσικό ταξίδι της Senhit συνεχίζεται με το Alcohol is free. Το #FreakyTripToRotterdam που ξεκίνησε πέρσι τον Ιούλιο, σε αυτό το σταθμό του έχει γεύση από Ελλάδα.

Ο όγδοος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Εξαιτίας της πανδημίας του covid-19, η Senhit σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που μας δίνει πλέον το διαδίκτυο και επέλεξε να ταξιδέψει με τη χρήση της τεχνολογίας σε αγαπημένα μέρη αναβιώνοντας παράλληλα αγαπημένα τραγούδια από την ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision.

Η αρχή αυτού του ιδιαίτερου promo tour που σκαρφίστηκε η Senhit έγινε με το Cheesecake, και συνέχισε με το Every Way That I Can, το Ding-a-dong, το Congratulations,το Rise Like A Phoenix, την ειδική χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Amar Pelos Dois και το Waterloo.

Ο όγδοος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το “Alcohol is free”, η ελληνική συμμετοχή του 2013. Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ξεσήκωσαν τότε την Ευρώπη, η οποία μεθυσμένη από δωρεάν αλκοόλ κατέταξε τη συμμετοχή της χώρας μας στην 6η θέση χαρίζοντας της 152 βαθμούς. Το κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου μάλιστα είχε χαρίσει στο “Alcohol is free” το άριστα του, τους 12 πόντους. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

Ήθελα να τονίσω την πιο μαχητική ψυχή αυτού του έργου, μέσα από ένα εξαιρετικό μακιγιάζ και ρούχα που θυμίζουν τον ελληνικό πολιτισμό. Το βίντεο χωρίζεται σε τρία μέρη: ο Luca Tommassini ξεκινά να καλύπτει τα ρούχα και το πρόσωπό μου και τους δύο χορευτές με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και στη συνέχεια κινείται πρώτα προς το σκοτάδι, ως φόρο τιμής στη γαλλική προκλητική κομψότητα, με αναφορές στο βίντεο της Guesch Patti’s “Etienne”, καθώς και στο “Human Nature” της Madonna, για να καταλήξουμε στο τρελό ουράνιο τόξο των χρωμάτων της φυλής των “σικάτων”.

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε πώς να μας φαίνεται;;; Freaky freaky φρίκη.
    Το μόνο που με κράτησε να αντέξω όλα όσα συνέβαιναν στο κλιπ ήταν τα “ελληνικά” της και παρεμπιπτόντως έπρεπε να το ακούσω από τη Σενίτ για να καταλάβω ότι κάπου εκεί στους στίχους λέει “τρεχαντήρι”.. εγώ σ’εκεινο το στίχο άκουγα κάτι ασαφές που έληγε σε “χατίρι” και χατίρι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ