ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ:”Golden Boy/Toy” από τη Senhit!

Επόμενη στάση για το #FreakyTripToRotterdam το Ισραήλ. Η Senhit σε αυτό το σταθμό του ιδιαίτερου promo tour επέλεξε να διασκευάσει δύο πρόσφατες συμμετοχές της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision, το Gloden Boy (2015- Nadav Guedj/ 9η θέση) και το Toy(2018- Netta/ 1η θέση).

Ο ένατος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του covid-19, η Senhit αποφάσισε να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη μέσα από τη μουσική. Διασκευάζοντας παλιές επιτυχίες του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, η εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου, προωθεί παράλληλα τη φετινή συμμετοχή της.

Η αρχή αυτού του ιδιαίτερου promo tour έγινε με το Cheesecake, και συνέχισε με το Every Way That I Can, το Ding-a-dong, το Congratulations,το Rise Like A Phoenix, την ειδική χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Amar Pelos Dois το Waterloo, ενώ τον προηγούμενο μήνα επισκέφτηκε τη χώρα μας με το Alcohol is free.

Ο ένατος σταθμός αυτού του ταξιδιού είναι το “Golden Boy/Toy”, ένα mash-up δύο πρόσφατων συμμετοχών του Ισραήλ στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

“Είναι το πρώτο κεφάλαιο του Freaky Trip όπου δημιουργήθηκε η σύνθεση σαν να τραγουδούσα ζωντανά και είναι επίσης το μοναδικό mash-up. Οι Christian Rìgano και Luca Scarpa δημιούργησαν μια τολμηρή και ρυθμική σύνθεση συνδυάζοντας τα δύο τραγούδια τέλεια. Σε αυτήν την παράσταση είμαι πραγματικά εγώ… είναι σαν να ήμουν στη σκηνή και αποφάσισα να κάνω ένα ποτ πουρί κατά τη διάρκεια της συναυλίας μου για να αποτίσω φόρο τιμής στο Ισραήλ! “

Όπως αναφέρει η ίδια στο τέλος του βίντεο, “Η μουσική μου δίνει την αδρεναλίνη για να είμαι freaky

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ