ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: H Senhit παρουσιάζει το δικό της “Roi”!

Created with GIMP

Απέχουμε λιγότερο από δύο μήνες από τη διεξαγωγή του 65ου διαγωνισμού της Eurovision και όλα τα τραγούδια να έχουν γίνει γνωστά. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τη Senhit να συνεχίζει το #FreakyTripToRotterdam, το δικό της ιδιαίτερο promo tour. Σειρά αυτή τη φορά έχει το Παρίσι και η πιο πρόσφατη συμμετοχή της Γαλλίας, το “Roi” με τον Bilal Hassani.

Ο δέκατος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Το #FreakyTripToRotterdam ξεκίνησε τον περσινό Ιούλιο με το Cheesecake, και αφού ταξίδεψε όλη την Ευρώπη μέσω των Every Way That I Can, Ding-a-dong, CongratulationsRise Like A Phoenix,  Amar Pelos DoisWaterloo, Alcohol is free και το πιο πρόσφατο mashup των ”Golden Boy/Toy” κατέληξε στη Γαλλία και στο “Roi”.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια και αυτού του βίντεο, όπως και όλων των διασκευών του #FreakyTripToRotterdam, έχει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini. Ο ίδιος σκηνοθέτησε και το video clip του Adrenalina, της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision. Επίσης θα είναι υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της Senhit στη σκηνή του Ahoy arena.

“Αυτό το δέκατο κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στη Γαλλία και αποτίει πολλαπλούς φόρους τιμής στις πιο εικονογραφικές βασίλισσες της ιστορίας, από την Ελισάβετ Α ‘της Αγγλίας έως τη Μαρία-Αντουανέτα, σε μια ονειρική ατμόσφαιρα.” –

Senhit

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετική διασκευή ενός μέτριου τραγουδιού, από την υπέροχη καλλιτεχνάρα, Senhit!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ