ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: H Senhit στο “Bandido” των Azúcar Moreno!

Created with GIMP

Μπήκαμε μόλις στο μήνα της Eurovision, αλλά αυτό δεν πτοεί τη Senhit να συνεχίζει το #FreakyTripToRotterdam. Προτελευταία στάση του ιδιαίτερου αυτού promo tour, η Ισπανία και το “Bandido” των Azúcar Moreno, η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό του 1990.

Ο ενδέκατος σταθμός του #FreakyTripToRotterdam

Το #FreakyTripToRotterdam ξεκίνησε τον περσινό Ιούλιο. Σκοπός του αναβιώσει παλαιότερες αγαπημένες συμμετοχές του διαγωνισμού της Eurovision. Η αρχή έγινε με το Cheesecake, ενώ συνέχισε με τα Every Way That I CanDing-a-dongCongratulationsRise Like A Phoenix,  Amar Pelos DoisWaterlooAlcohol is free ”Golden Boy/Toy” , “Roi“, επισκέπτεται τώρα την Ισπανία για το “Bandido” των Azúcar Moreno. Μια πρώτη γεύση από το τραγούδι παρουσίασε στο Pre-Party ES 2021 πριν από λίγες μέρες.

Ο  Luca Tommassini θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια και αυτού του βίντεο, όπως και όλων των διασκευών του #FreakyTripToRotterdam. Είναι ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το video clip του Adrenalina, της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου στη Eurovision. Επίσης θα είναι υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της Senhit στη σκηνή του Ahoy arena.

Πώς σας φαίνεται η διασκευή αυτή της Senhit;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ