ΓΑΛΛΙΑ: Η αξιολόγηση του “The Best In Me” με τον Tom Leeb! [REACTION VIDEO]

Η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας (France Télévisions) επέλεξε τον Tom Leeb για τη συμμετοχή της στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί, τον προσεχή Μάιο, στο Ρότερνταμ.

Σε ειδική εκδήλωση στον Πύργο του Άιφελ στο πλαίσιο της εκπομπής «20h30 Le Dimanche» παρουσιάσθηκε το τραγούδι με τίτλο «The Best In Me», το οποίο φέρει σουηδική υπογραφή.

Συγκεκριμένα, την μπαλάντα δημιούργησαν οι Thomas G:son και Peter Boström, μαζί με τον John Lundvik. Οι δύο πρώτοι είναι εκείνοι που συνέθεσαν και το «Euphoria» με το οποίο η Loreen, το 2012, χάρισε στη Σουηδία το πέμπτο βραβείο της στη Eurovision. Ο τρίτος εκπροσώπησε τη σκανδιναβική χώρα, πέρσι, στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και έφτασε μέχρι την 5η θέση, ερμηνεύοντας το «Too Late For Love».

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το Reaction video για τη συμμετοχή της Γαλλίας στη Eurovision 2020 και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Γαλλία είναι μέλος των «Big Five» επομένως έχει προκριθεί απευθείας στον τελικό της φετινής διοργάνωσης, που θα γίνει στο «Ahoy» του Ρότερνταμ, στις 16 Μαΐου.

Βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Γαλλίας “The Best In Me” με τον Tom Leeb στο poll μας!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 5.43 ⇑ (Last Update: 29/03/2020)
Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Γαλλίας "The Best In Me" με τον Tom Leeb; / How do you rate the French entry "The Best In Me" with Tom Leeb?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Ισπανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Τσεχίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αυστραλίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Ιταλίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Λετονίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αρμενίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της   Νορβηγίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της Λιθουανίας ΕΔΩ !
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ