?? ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η αξιολόγηση του “On fire” με τους The Roop! [REACTION VIDEO]

Ο τελικός του Pabandom iš naujo πέρασε στην ιστορία το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Νικητές αναδείχτηκαν οι The Roop με το τραγούδι “On fire” με το οποίο θα εκπροσωπήσουν τη Λιθουανία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το Reaction video για τη συμμετοχή της Λιθουανίας στη Eurovision 2020 και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την κλήρωση της EBU, η Λιθουανία θα διαγωνιστεί στον 1ο Ημιτελικό (12 Μαΐου 2020) της Eurovision 2020 ενώ θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-8).

Ψηφίστε και εσείς στο poll του OGAE Greece και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Λιθουανίας στη Eurovision 2020!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 7.16 ⇓ (Last Update: 29/03/2020)
Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Λιθουανίας "On fire" των The Roop; / How do you rate the Lithuanian entry "On fire" with The Roop?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Ισπανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Τσεχίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αυστραλίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Ιταλίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Λετονίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αρμενίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της   Νορβηγίας ΕΔΩ !
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην ουσία του βλακώδες και άτεχνο τραγούδι -συνθετικά, στιχουργικά, φωνητικά-, το οποίο πασχίζει να πουλήσει δήθεν άποψη και να δημιουργήσει “τάση” με τη “χορογραφία” (χτυπάω τη φαλάκρα μου και κάνω τον τάρανδο…) στους eurofan, μπας και κρύψει την καλλιτεχνική του ανυπαρξία. Δεν ξέρω πόσοι από τους τηλεθεατές θα τσιμπήσουν στο τέλος, γνωρίζουμε όμως από τώρα ότι οι επιτροπές δεν θα τσιμπήσουν. Ο Conan Osiris κάτι ξέρει να μας πει επί του θέματος.

  2. AΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ!!! Θα πάρει την καλύτερη θέση της φέτος η Λιθουανία!!!

  3. “…..μπας και κρύψει την καλλιτεχνική του ανυπαρξία….” Αλήθεια ρε φίλε ??? Απο που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό?Απο ενα τραγούδι που άκουσες?Ο τύπος είναι Καλλιτεχνάρα .Για ψαξου λίγο…..

  4. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα!! Το λάτρεψα από το πρώτο άκουσμα και ο τραγουδιστής είναι φοβερή μούρη! Το βλέπω για πολύ ψηλά τον Μάιο. Καλή επιτυχία!!!

  5. Έκπληξη του 2020 αν η Ευρώπη. Τρελαίνεται με το νόημα του τραγουδιού την σκηνοθεσία και παρουσία του καλλιτέχνη και της ομάδας του με ξεπερνάει η ευρωπαϊκή αισθητική και πάω πάσο . Κρίμα στεναχωριέμαι για την χαμένη ευκαιρία να ζήσουμε ελεύθερα τα επόμενα χρόνια. Γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται καλή επιτυχία Γιουροβίζιον του 2020. .( Στην Ολλανδία )

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ