?? ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η αξιολόγηση του “Attention” με την Ulrikke Brandstorp! [REACTION VIDEO]

Η επετειακή έκδοση των 60 χρόνων του Melodi Grand Prix πέρασε στην ιστορία το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Νικήτρια αναδείχτηκε η Ulrikke Brandstorp με το τραγούδι “Attention” με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το Reaction video για τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2020 και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την κλήρωση της EBU, η Νορβηγία θα διαγωνιστεί στον 1ο Ημιτελικό (12 Μαΐου 2020) της Eurovision 2020 ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17).

Ψηφίστε και εσείς στο poll του OGAE Greece και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2020!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 7.54 ⇑ (Last Update: 29/03/2020)

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Νορβηγίας "Attention" με την Ulrikke Brandstorp; / How do you rate the Norwegian entry "Attention" with Ulrikke Brandstorp?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Ισπανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Τσεχίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αυστραλίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Ιταλίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Λετονίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Αρμενίας ΕΔΩ !
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

Photo/Video credits: Βαγγέλης Ρήγας

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μοναδική ως τώρα συμμετοχή με πιθανότητες για τη νίκη. Απλό χωρίς να γίνεται φθηνό, κλασικό αλλά όχι παλιακό, ευρείας απεύθυνσης χωρίς να καταφεύγει σε γελοιότητες (όπως κάτι άλλα, όνομα και μη χωριό).

  2. Το εχω ακουσει ισα με 10 φορες να δω τι το ιδιαιτερο εχει και δεν μου χει μεινει τιποτα απ το τραγουδι. Καλογραμμενο αλλα χιλιοακουσμενο.

  3. Ωραία συμμετοχή, φωνάρα η τραγουδίστρια με ένα είδος δραματικής δυναμικής μπαλάντας που ακούμε συνέχεια. Στις κριτικές επιτροπές θα πάει καλά αλλά δεν είμαι σίγουρος για το κοινό. Το βλέπω συνολικά να καταλήγει εντός δεκάδας αλλά εκτός 5αδας. Δεν νομίζω φέτος να έχουμε τέτοιου είδους νικητή. Πέρυσι κέρδισε συναισθηματική μπαλάντα, το 17 πάλι μπαλάντα πιο ρετρό, το 16′ δραματική μπαλάντα, το 15 δυναμική μπαλάντα, νομίζω θα αλλάξει στυλ τραγουδιού φέτος ο νικητής σε κάτι πιο uptempo. Ίδωμεν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ