?? ΤΣΕΧΙΑ: Η αξιολόγηση του “Kemama” με τον Benny Cristo! [REACTION VIDEO]

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ,  την Τσεχία στην Eurovision 2020 θα εκπροσωπήσει ο Benny Cristo, αφού κατάφερε να νικήσει στον εθνικό διαγωνισμό της χώρας του ESCZ 2020!

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Τσέχος καλλιτέχνης (με καταγωγή από τη Βραζιλία) έχει τίτλο “Kemama”! Η Τσεχία θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Β’ Ημιτελικού (μαζί με την Ελλάδα) στις 14 Μαϊου.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της Ισπανίας και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 4.51 ⇑ (Last Update: 29/03/2020)
Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Τσεχίας "Kemama " με τον Ben Cristo ; / How do you rate the Czech entry "Kemama" with Ben Cristo ?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Ισπανίας ΕΔΩ !
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

Photo/Video credits: Βαγγέλης Ρήγας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ