?? ΙΣΠΑΝΙΑ: Η αξιολόγηση του “Universo” με τον Blas Cantó! [REACTION VIDEO]

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ,  την Ισπανία στην Eurovision 2020 θα εκπροσωπήσει ο Blas Cantó που αποτελεί επιλογή της αρμόδιας ομάδας της Ισπανικής τηλεόρασης για τη Eurovision, με την ανακοίνωση του ονόματός του να γίνεται στις 5 Οκτωβρίου 2019.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Ισπανός καλλιτέχνης έχει τίτλο “Universo” και μόλις πριν τρεις μέρες το RTVE το έδωσε στη δημοσιότητα.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της Ισπανίας και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 5.92 ⇑ (Last Update: 29/03/2020)
Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ισπανίας "Universo" με τον Blas Cantó; / How do you rate the Spanish entry "Universo" with Blas Cantó?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

Photo/Video credits: Βαγγέλης Ρήγας

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ