?? ΑΛΒΑΝΙΑ: Αξιολόγηση του “Shaj” με την Arilena Ara! [REACTION VIDEO]

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, η Arilena Ara θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision 2020 με το τραγούδι “Shaj”! Η συμμετοχή της γειτονικής μας χώρας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 20 συνολικά υποψήφια τραγούδια που παρουσιάσθηκαν από τους ερμηνευτές τους στο εθνικό φεστιβάλ της χώρας, Festivali i Këngës. 

https://www.youtube.com/watch?v=ZLobvSlrvvY

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020, ξεκινώντας από την πρώτη συμμετοχή που όπως είπαμε είναι το “Shaj” με την Arilena Ara.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το reaction video για τη συμμετοχή της Αλβανίας και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

Photo/Video credits: Βαγγέλης Ρήγας

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 7.15 ⇓ (Last Update: 29/03/2020)
Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Αλβανίας "Shaj"; / How do you rate the Albanian Eurovision 2020 entry "Shaj"?

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Αλβανία στέλνει πάντα φωναρες και ωραία κομμάτια και στη γλώσσα τους… Respect

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ