Οι ONE κατέθεσαν πρόταση για τη Eurovision 2020!

Konstantinos Christoforou Instagram- konstantinoschristoforou

Η Επιτροπή έργου που έχει συγκροτηθεί από την ΕΡΤ για την γνωμοδότηση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ έχει θέσει σαν στόχο την επιλογή της Ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2020 πριν τα Χριστούγεννα.

Όλο αυτό το διάστημα, η Επιτροπή έργου δέχεται προτάσεις για καλλιτέχνες και τραγούδια. Τα ονόματα που ακούγονται δυνατά μέχρι σήμερα είναι αυτά της 17χρονης Στεφανίας  Λυμπερακάκη (Stefania) που είχε εκπροσωπήσει την Ολλανδία στο Junior Eurovision Song Contest το 2016 και του Ίαν Στρατή, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του θα ήταν ανοιχτός για συμμετοχή ακόμα και σε εθνικό τελικό.

Εκτός από αυτά τα δύο ονόματα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου”  στο Star, ότι πρόταση για συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας έχουν καταθέσει οι ONE.

Το γνωστό πολύ επιτυχημένο συγκρότημα που αποτελείται από τους Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ, επανασυνδέθηκε πρόσφατα για μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ του κ. Πουλόπολου, έχουν ήδη στείλει το τραγούδι τους στην ΕΡΤ, το οποίο φέρεται να είναι μεγάλο hit.

Οι ONE έχουν συμμετάσχει ξανά στο διαγωνισμό της Eurovision το 2002, στο Ταλίν της Εσθονίας, με το τραγούδι “Gimme” καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με 85 βαθμούς, παρόλο που εμφανίστηκε στην πρώτη θέση. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου, που το τραγούδι ήταν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (τραγουδιστής τους συγκροτήματος) έχει συμμετάσχει ξανά το 1996 με το τραγούδι “Μόνο Για Μας” καταλαμβάνοντας την ένατη θέση με 72 βαθμούς και το 2005 με το τραγούδι “Έλα Έλα” τερματίζοντας στη δέκατη όγδοη θέση με 46 βαθμούς.

Πώς σας φαίνεται η πρόταση των ONE για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision 2020;

Για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδια οχι δε νομίζω η ΕΡΤ να κάνει τέτοια βλακεία, ξαναζεσταμενο φαγητό! Επίσης δεν προχώρησαν λένε να ξαναπάμε έτσι για την πλάκα τους! Αν το κάνει πάντως θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι αν και δε πιστεύω να γίνει!

  2. Πάντως ειναι θετικό το γεγονός οτι η Κύπρος έχει επιλέξει δεν την έχουμε στα ποδια μας και για μας έχουν μείνει πολυ καλα ονόματα… Αλλα η ΕΡΤ θα την κάνει την κουτσουκελα της είμαι σίγουρος..!!

  3. εγω παντως ελπίζω για πρωτη φορα στα χρονικά να εκπροσωπηθει η ελλάδα απο ενα boy band στον διαγωνισμο!!!οι one το εχουν το πακετο κ το απεδειξαν με την 6η θεση στο παρελθόν!!!καλή επιτυχια!!!

  4. Παρωχημένοι και πολύ μεγάλοι ηλικιακά για την EUrovision. Δεν γράφω περισσότερα αρνητικά, γιατι μόνο αρνητικά θα έγραφα σε μια τέτοια συμμετοχή, έχοντας σίγουρο ότι η ΕΡΤ δεν θα συζητήσει κάν αυτή την πρόταση.
    Χίλιες φορές καλύτερη η Πάολα!
    χίλιες φορές τ’ άστρα θα φέρει στην ποδιά σου
    χίλιες φορές θα ξαναγεννηθείς!

    • Στο διαγωνισμό δεν ψηφίζουν οι eurofans , που αν εμφανιζόταν σε καμία διοργάνωση η Καροκη θεά θα την έλεγαν! Ξεκολλήσετε επιτέλους με τους eurofans…
      Όσο για τους ΟΝΕ φυσικά και ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 28 ΧΡΟΝΙΑ!

  5. Πρεπει να στηριξουμε τουs 2 λαλουν και 3 χορευουν
    λεω ΝΑΙ στην συμμετοχη των ONE!!!!
    Και το 2021 να στειλουμε την Πωλινα με τον Μπιγαλη

  6. Μακάρι να τα πάνε καλά τα παιδιά και φυσικά να τους επιλέξει η ΕΡΤ, θα είναι ωραίο να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα μας με το αντρικό αυτό συγκρότημα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που μας αγαπάει κι έχει αποδειχθεί αυτό πολλές φορές στα τόσα χρόνια της καριέρας του .

  7. απο το να στείλουμε μια κοπελα που περυσι πηγε στην τζουνιορ η εναν καλλιτεχνη που εχει παρει σβάρνα τα ριάλιτι 1.000 φορες τους one!!τουλάχιστον οι οne και εμπειρια εχουν κ ωραιο τραγουδι εικάζεται οτι διαθετουν!!!vamos guys!!!

  8. Δεν είμαι καθόλου θετικός στο ενδεχόμενο αυτό. Θα άλλαζα ίσως γνώμη αν το τραγούδι τους (που λέγεται πως έχουν ετοιμάσει) είναι τραγουδάρα. Από το όνομα και μόνο πάντως εγώ λέω “Όχι”…

  9. Το ότι κάποιοι προτιμούν κάποιους 45ριδες (χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζουν) για το διαγωνισμό από 2 παιδιά νέα ταλαντούχα και με αξιόλογες φωνές με ξεπερνάει!

  10. Αν σκεφτεί κανείς ότι η ΕΡΤ το 2006 έστειλε την (50αρα τότε) Βίσση, 24 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της στη Eurovision, δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να στείλουν φέτος και τους One!

  11. Ας διαγωνιστουν ολα αυτα τα ονοματα που ακουγονται σε μια εθνικη βραδια απο το να παρθουν λαθος αποφασεις…. Δεν θελει φαμφαρες ενα στουντιακι 0.5 χ 0.5 και εγινε η δουλεια(το εχει ξανακανει η ερτ το 2011).
    Αν παντως γινει απευθειας αναθεση νομιζω οτι λγοτερο απο ολους προτιμω τους One.

  12. Ο Χριστοφόρου καλό είναι κάποτε να καταλάβει ότι δεν έχει πάρει εργολαβία τη Γιουροβίζιον. Δεν του ανήκει. Πήγε τρεις φορές, νισάφι πια, έπρεπε να το είχε καταλάβει το 2010 που δεν τα κατάφερε στον εθνικό τελικό της Κύπρου. Μέχρι και τον αδελφό του βάλθηκε να στείλει το 2015 με την Κύπρο και ΕΥΤΥΧΩΣ ούτε τότε του βγήκε.

    Επίσης, βρίσκω λίγο karma is a bitch το γεγονός ότι έφυγε και κρέμμασε το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα (με το ζόρι έβγαλε 2-3 τραγούδια της προκοπής και τα περισσότερα ήταν διασκευές) και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε πως κάποτε ήταν μέλος σε συγκρότημα προκειμένου να ασχοληθούμε ξανά μαζί του. Όπως και να έχει, αν έχουν τραγουδάρα, γιατί αυτό είναι το σημαντικό, ας το σκεφτεί η ΕΡΤ. Αν πάλι θέλουν απλά να ξαναβγουν στην επιφάνεια να βγάλουν τα σπασμένα, να κάτσουν στα αβγά τους.

    Το αν είναι μεγάλοι ηλικιακά ή όχι δεν είναι κριτήριο. Το θέμα είναι να αφορούν και να έχουν υλικό της προκοπής. Και το boyband, εδώ που τα λέμε, σαν ιδέα είναι παρωχημένη. Η Βίσση στα 50 της ήταν ακόμα ακμαία και θεωρούνταν εθνική τραγουδίστρια. Γι’ αυτό τη στείλανε. Δεν θεωρώ ότι η Γιουροβίζιον έχει να κάνει με την ηλικία. Εδώ οι γριές της Ρωσσίας βγήκαν δεύτερες, με μόνο προσόν το ότι… ήταν γριές.

    Αλλά όχι, ας το πάρει απόφαση ο Χριστοφόρου. Σε μια άλλη ζωή καλύτερα.

    • Έχεις δίκιο. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα και ο Αγάθωνας και ο Αλκαίος που ήταν “μεγάλος για Eurovision” μπήκαν 10αδα, οπότε θα συμφωνήσω ότι δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά το τραγούδι και το όλο “πακέτο” γενικά.

    • Για μια μέρα δόξας και τι δεν κάνει ο Χριστοφόρου. Εκεί που έφτυνε τώρα γλύφει. Ντροπή. Λέω ΟΧΙ στους ΟΝΕ.

  13. Ούτε για αστείο μεγάλο λάθος θα κάνει οι ΕΡΤ θέλουμε καινούργιες φωνές για μένα οι Στεφανία είναι οι κατάλληλοι πολύ Καλή φωνή

  14. διαβάζω κατι σχόλια περι ηλικίας και ενίσταμαι!η γιουροβιζιον ειναι ενας διαγωνισμος τραγουδιου.ενα τηλεοπτικο show!δν ειναι ουτε διαγωνισμος αναδειξης νεων ταλέντων, και για εφηβους κ παιδια υπάρχει η τζούνιορ!οποτε θεωρω ακυρο,ατοπο κ ασχετο να σχολιαζουμε αρνητικα την ηλικια κάποιοι κ ειδικα οταν μιλαμε για καλλιτεχνες λιγο πανω απο τα 40!μην χανουμε το δασος βλεπωντας το δέντρο!!ευελπιστω να δω τους one να μας εκπροσωπούν!!ειναι οτι ακριβως ζητα ο διαγωνισμός!εξαλλου στην 1η τους εμφάνιση αποθεωθηκαν στο ταλίν!!

  15. Εάν πήγαινε ένα μέλος των “One” μόνο του, τότε πιθανώς δεν θα είχα κάποια ένσταση. Αλλά να πάνε πάλι μαζί ως συγκρότημα σε αυτή την ηλικία, είναι εξωπραγματικό. Εάν ήταν ένα πιο μουσικό συγκρότημα, τύπου “Μέλισσες”, τότε εντάξει, δεν θα είχε σημασία η ηλικία. Αλλά εδώ μιλάμε για ένα συγκρότημα που στις δόξες του, πριν 15 και πλέον χρόνια, αυτό που πρέσβευε ήταν σέξι χορός, γυμνό και φρού-φρού κι αρώματα. Άρεσε σχεδόν αποκλειστικά στα πιτσιρίκια και κυρίως στα κοριτσάκια. Σε μία ηλικία 45+ μόνο ως παλιμπαιδισμός μου κάνει.
    Από τα ονόματα που ακούγονται, μόνο τον Ίαν Στρατή και τον Βαγγέλη Κακουριώτη θεωρώ καλές περιπτώσεις. Και όχι γιατί θεωρώ ότι είναι τρομερά ταλέντα, αλλά γιατί ταιριάζουν περισσότερο στο ύφος της Eurovision. Μην ξεχνάμε ότι η Eurovision είναι ένας εύπεπτος ποπ διαγωνισμός που μετράει πολύ ένα συνολικό πακέτο. Και ας στείλουμε επιτέλους και έναν άντρα μετά από τόσα χρόνια.

  16. Εαν εχουν καταθεσει ενα οντως καλο τραγουδι ας συμετασχουν ως συνθετες και ας αφησουν εναν νεο καλλιτεχνη οπως π.χ τον Ιαν Στρατη να δοκιμασει την τυχη του με αυτο.Κατι τετοιο δεν θα ηταν κακη ιδεα.

  17. Κάθε χρόνο όταν αρχίζουν να ακούγονται ονόματα παθαίνω ένα μίνι εγκεφαλικό. Stefania,One? Μόνο ο Ιαν Στρατής είναι επίκαιρος αλλά και αυτός δεν έχει κάνει και κανένα χιτ ποτέ του. Αν είναι να βάλουν διάφορους,ας βρουν μία επιτροπή με τσαγανό να επιλέξει 5,6,7 καλά κομμάτια να διαγωνιστούν σε ένα εθνικό τελικό με σωστό ήχο και εικόνα και αξιοπρεπές σκηνικό. Μιας και μιλάμε για ΕΡΤ βέβαια αυτό είναι σχεδόν απίθανο.

  18. Παλιμπαιδισμός εκ μέρους του Χριστοφόρου. Ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει στην επικαιρότητα. η Γιουροβίζιον θέλει κατι νέο. Αυτοί είναι ξαναζεσταμένο φαγητό και μάλιστα αποτυχημένο. Κάθεται χρόνια στην Κύπρο ο Χριστοφόρου και τώρα θυμήθηκε ότι η πατρίδα του είναι η Ελλάδα και θέλει να την εκπροσωπήσει? Τώρα που θα αρχίσουν οι κύπριοι να τον φτύνουν να δω τι θα κάνει! Επίσης ο κ. Χριστοφόρου τόσα χρόνια δεν ήθελε τους ΟΝΕ, ήθελε σόλο καριέρα. τώρα γιατι? μυρίστηκε χρήμα και δόξα? Καλλιτεχνικά δεν τον τιμούν οι κινήσεις του τους τελευταίους μήνες. Κατάντια το ότι τώρα αρχίζει εμφανίσεις με την γκαντέμο Αντζελα…που παρακαλώ? στην Κύπρο και πάλι. Ω ναι πρωτοτυπία! το θέμα είναι εθνικό πια, να πάει κάτι φρεσκο όμορφο (χωρίς να ναι βασιλιάς του μπότοξ).

  19. Ας κάτσει στην κύπρο με τη γιαγιά Αντζελα που θα κάνει εμφανίσεις αφού ούτε αυτή βρίσκει δουλειά στην Αθήνα και να μας αφήσουν ήσυχους. Δεν θα πατώσει για άλλη μια φορά η Ελλάδα για να ικανοποιήσει τα βίτσια του ο κωνσταντίνος.
    Επίσης ο Κωνσταντίνος δεν ήταν που ήθελε σόλο καριέρα; στα 45 του θυμήθηκε να ξαναγίνει one; ότι κατάφερε ως σόλο το τίναξε στον αέρα 3 μήνες τώρα που το παίζει παιδιαρέλι και one.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ