Ανοιχτός ακόμα και για Εθνικό τελικό, δηλώνει ο Ίαν Στρατής!

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός τραγουδιστής Ίαν Στρατής. Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την εμφάνιση του στο σήριαλ του σταθμού «Άγριες Μέλισσες» αλλά δεν άργησε να φτάσει και στο θέμα Eurovision 2020!

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο μας άρθρο, το όνομα του Ίαν Στρατή είναι ανάμεσα σε αυτά που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα. Και μάλιστα δεν έχει κρύψει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον του να πάρει μέρος στη Eurovision είτε με Ελλάδα είτε με Κύπρο. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης στην εκπομπή:

Θέλω πολύ να πάω. Κοιτάμε για τραγούδια. Είναι δική μου επιθυμία να συμμετάσχω στο διαγωνισμό και πιστεύω με ένα καλό τραγούδι θα πάμε πολύ καλά. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Αν γινόταν εθνικός τελικός δε θα είχα πρόβλημα να συμμετάσχω αν ήμουνα σίγουρος για το τραγούδι. Αν είσαι τόσο σίγουρος για το κομμάτι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!

Ενώ σε ερώτηση της Κα. Σκορδά για τον αν έχει γράψει τραγούδι απάντησε μονολεκτικά:

ΝΑΙ!

 Τέλος, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του:

Υπήρξαν συζητήσεις με το ΡΙΚ και τη Κύπρο για να πάνε στο διαγωνισμό.

 Πώς θα σας φαινόταν μία εκπροσώπηση της χώρας μας από τον Ίαν Στρατή;

Δείτε μερικές καλλιτεχνικές στιγμές του Ίαν Στρατή στα παρακάτω video!

 

Για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Πηγή – Φωτογραφία: [znews.gr – ΑΝΤ1 – «Πρωινό»]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το να μας εκπροσωπησει ο Ιαν δεν θα ηταν καθολου ασχημο.
    Δεν ξερω τι ακριβως τι λεγατε εσεις στο προηγουμενο ποστ αλλα πρεπει να ξυπνησετε λιγο μαλλον! Το ποσο διασημος ειναι ενας τραγουδιστης στη χωρα του ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

  2. Ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι ο μόνος ανερχόμενος καλλιτέχνης που στη σκηνή πατάει και πάει στο κόσμο του είναι τρελός ο άνθρωπος 1000 φορές Ιαν παρά Στεφανία ελπίζω η ΕΡΤ να το σκεφτεί πολύ καλά και να μην κάνει πάλι βλακείες

  3. Οι ίδιοι οι καλλιτέχνες να μην έχουν κόμπλεξ και πρόβλημα να διαγωνιστούν ( γιατί αν έχεις καλό τραγούδι ΔΕΝ φοβάσαι και ίσα ίσα θέλεις να έχεις κερδίσει το δικαίωμα της εκπροσώπησης μέσα από ψηφοφορία κοινού ) ενώ η ΕΡΤ να εμμένει σε απευθείας αναθέσεις σε αγνώστους καλλιτέχνες χωρίς ιδιαίτερη καριέρα αδιαφορώντας για το κριτήριο του κοινού. Κρίμα ΕΡΤ . Πραγματικά συνεχίζεις να είσαι μακριά από τον κόσμο που ειδικά για ένα φεστιβάλ τραγουδιού μεγάλης λαϊκής απήχησης είναι Λάθος και άλλωστε ΔΕΝ αποδίδουν οι κινήσεις σου αυτές εδώ και 6 συνεχόμενα χρόνια !

  4. εγώ παντως καλοπροαιρετα αναρωτιεμαι ποιο ειναι το τραγουδι που εχει βγαλει ο ιαν το οποίο ακουστηκε κ εκανε επιτυχια??
    σε εθνικο τελικο να παει…αναθεση μην δω…αλλα βεβαια απο αυτην την ερτ που εκανε αναθεση σε αργκο κ ντουσκα ολα να τα περιμενεις!

  5. Να μια καλή πρόταση! Αν έχει γράψει τραγούδι μπαλάντα και πάει με την κιθάρα του, απλός, όπως στο παραπάνω βίντεο, θα στείλουμε πάλι κάτι διαφορετικό. Το ότι μπορεί να μη βγούμε “καλή” θέση δεν έχει σημασία. Επειδή βγήκε πρώτη η Νορβηγία το 2019 στο κοινό, δε σημαίνει οτι ήταν και το καλύτερο τραγούδι… Η Ιταλία και η Ολλανδία πολύ καλύτερες! Εμείς όποιον και να στείλουμε δεν θα πάρουμε την θέση που αξίζουμε, γιατί δεν μας πάει κανένας… Αν αλλάζαμε το όνομα της χώρας μας σε Ανατολική Ιταλία μπορεί να βγαίναμε 1οι στις επιτροπές… μη χέ*ω.

  6. Εγώ έχω να πω ότι καθαρά αντρική φωνή έχει να πάει στον διαγωνισμό για την Ελλάδα από το 2014.
    2014 Freaky Fortune
    2015 Maria Elena Kyriakou
    2016 Argo
    2017 Demy
    2018 Τερζή
    2019 Ντούσκα
    Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα ο Ιαν

  7. Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα όσον αφορά φωνή και στιλ από την στιγμή π τον άκουσα στην πρώτη οντισιόν στο xfactor τον σκεφτικά στην σκηνή αυτή μακάρι ν πάει κ φέτος κ ολας είναι ξεχωριστός πολύ

  8. ευελπιστώ να πρυτανευσει η λογική και να μην εχουμε απ ευθειας αναθεση σε ατομα που συμμετειχαν στα ταλεντ shows κ μόνο…εχουμε τοσα αξιολογα ονοματα σε αυτην την χώρα!!δυστυχως η ερτ φαίνεται απο απαξιωνει ολο κ περισσοτερο την ελληνκη συμμετοχη στο διαγωνισμό…δν θελω να προδικάζω αλλα η αισθηση μου ειναι οτι πάμε ολοταχως για βατερλό!!

  9. Το μόνο που με απασχολεί για τον ‘Ιαν είναι ότι τα 2-3 δείγματα τραγουδιών που έχει κυκλοφορήσει δεν είναι αρκετά δυνατά για Eurovision. Οπότε αμφιβάλω λίγο για το κριτήριό του στην επιλογή τραγουδιού. Η Eurovision θέλει κάτι πραγματικά δυνατό.
    Ας κάνουν εθνικό τελικό με Ίαν, Stefan;ia και ξερω γω AC2 και Idra Kayne , να είναι και λίγο multicultural.

  10. κάτι ακουσα και για επανασύνδεση των one για γιουροβίζιον!!!!αυτο μου ακουγεται πολυ ενδιαφέρον!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ