Η Stefania στην κούρσα για τη Eurovision 2020!

Stefania - Instagram / @stefania_
Stefania – Instagram / @stefania_

Το ημερολόγιο μπορεί να δείχνει 13 Νοεμβρίου 2019 και να απέχουμε μήνες από την επόμενη Eurovision αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, η ΕΡΤ σχεδιάζει προσεκτικά τη συμμετοχή της Ελλάδας στον επικείμενο διαγωνισμό γι’ αυτό και εξετάζονται πολλά ονόματα για τη «γαλανόλευκη» εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ.

Έτσι, αν και η ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τον τρόπο επιλογής καλλιτέχνη ή/και κομματιού για τον διαγωνισμό, υπάρχουν ορισμένα ονόματα που εξετάζονται. Η 17χρονη Stefania (Liberakakis) δείχνει να ενδιαφέρεται για τη Eurovision 2020, όπως αναφέρθηκε και στη σημερινή (13/11) εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις πηγές του OGAE Greece.

Τόσο από την πλευρά της καλλιτέχνιδας όσο και της ΕΡΤ δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο, καθώς υπάρχουν διαβουλεύσεις σε εξέλιξη, και δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι εσωτερικές διεργασίες στην ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση συνεχίζονται, σύμφωνα και με πρόσφατο άρθρο του OGAE Greece.

https://ogaegreece.com/archives/71569

Ποια είναι η Stefania

Ειδικότερα, η Stefania Liberakakis γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη και έχει ελληνική καταγωγή όπως φανερώνει το επώνυμό της. Είναι πολυτάλαντη και το πρώτο single της, με τίτλο «Stupid Reasons», σημείωσε σημαντική επιτυχία.

Επίσης, έχει ακολουθήσει και τον δρόμο της υποκριτικής, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες και δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Ακόμα, η Stefania θεωρείται ιδιαίτερα επιδραστική στα social media μιας και μόνο στο Instagram μετρά πάνω από 232.000 followers.

https://www.instagram.com/p/B08RqC1gAEI/?utm_source=ig_web_copy_link

Βέβαια, η Stefania δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision, αφού ήταν μέλος του συγκροτήματος Kisses, που εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Junior Eurovision 2016 με το τραγούδι «Kisses And Dancin’», καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση με 174 βαθμούς.

Στην τελευταία απονομή των βραβείων MAD Video Music ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa, και ερμήνευσαν το «Con Calma».

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Live δεν μου αρέσει τόσο, όμως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σκηνικά σε σχέση με τις τελευταίες μας εμφανίσεις…

  2. Παιδιά είναι πολύ φρέσκο κορίτσι, με πολύ καλά pop τραγούδια και πάρα πολύ καλή και σωστή φωνή αν σκηνικά γίνει κάτι καλό τότε οι ελπίδες είναι πολλές!

    • Σε καμία περίπτωση δεν είπα αυτό, τα τραγούδια της είναι φρέσκα και καλοδουλεμένα και μη μου πείτε ότι πολλές 17χρονες έχουν εκπροσωπήσει την χώρα μας!

  3. Με ένα σύγχρονο και καλοδουλεμένο ποπ τραγούδι θα μπορούσε να βρεθεί πολύ ψηλά.
    Ενδιαφέρουσα επιλογή, ήδη γνωστή στο χώρο της Eurovision και στην Ολλανδία και ενδεχομένως η συμμετοχή της στα mad music videos awards να μην ήταν τόσο τυχαία…
    Θα ήταν μια φρέσκια πρόταση από την χώρα μας που με βρίσκει θετικό σαν πρώτη ιδέα. Εν αναμονει λοιπόν…

    • πας καλα? ειδες περυσι η φρεσκια προταση τι αποτελεσμα εφερε? η φρεσκια προταση με την τερζη κ τον ελληνικο στιχο ειδες τι εφερε? αφηστε τις χαζομαρες. ποπ διαγωνισμος ειναι κ μαλιστα με συμμαχιες χωρων. τουλαχιστον ας παμε επιτελους με καποιο χοτ ονομα της εποχης να εχουμε κ ενδιαφερον να δουμε τον τελικο σαν ελληνες. καταντησαμε οι ιδιοι οι ελληνες να βλεπουμε eurovision μονο για να δουμε την συμμετοχη της ΚΥΠΡΟΥ. Ελεος με ολες τις αγνωστες που τις εμφανιζουν ως φωναρες κ πανε κ πιανουν πατο. Ας πανε στην panik records μια χαρα κοριτσια εχει να μας εκπροσωπησουνε.

      • Εσύ δηλαδή άμα δε δεις γνωστό άτομο στη σκηνή και άφωνο να είναι τέλειο θα το πεις! Είδαμε και την Τάμτα η οποία μια χαρά κοπέλα είναι και πήγε φέτος στο Τελ Αβίβ με το φάλτσο και το σαδομαζοχιστικο το ντύσιμο! Άσε μας από κει κοίτα εδώ το κοριτσάκι το 17χρονο που είναι γνωστή στην Ολλανδία με φωνή κρύσταλλο και καλά τραγούδια! Αν δε την προσεγγίσουν συνθετες τύπου Alex P παπάδες θα κάνει! Και καλύτερα να στέλνω ποιότητα και να πιανω πατο παρα να ξεφτιλιζομαι και να μου δινουν Barbara Dex! Άντε από κει, είδατε Eurovision φέτος και μας γίνατε ειδήμονες!

  4. Μου θυμίζει κάτι από Μάλτα 2019 και Λευκορωσία 2019. Επίσης δεν μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει.

  5. Καλά η Παλτάκη το είπε που σου λέει καλημέρα και τρέχεις στο παράθυρο να δεις αν έχει ήλιο

  6. ουφ ουφ ουφ!αν φετος η ερτ κανει αναθεση σε ενα ατομο εντελως αγνωστο μετα τα περσινα τραγικα αποτελεσματα τι να πω μαλλον ηρθε η ωρα να μην ξανασχοληθουμε με τον διαγωνισμο

  7. Δε μπορώ άλλο τους φάνς οι οποίοι βλέπουν φαντάσματα παντού πρέπει δηλαδή μια 17χρονη που ζει στην Ολλανδία η οποία έχει ελληνικές ρίζες και μεγάλο φαν κλαμπ να είναι γνωστή στην Ελλάδα? Άρα η αναγνωρισιμότητα καθορίζει ρο ταλέντο! Σας λυπάμαι πραγματικά

  8. Γελάω με την επιχειρηματολογία ορισμένων.
    Είστε αρνητικοί επειδή δεν είναι γνωστή στην Ελλάδα. Έχετε καταλάβει ότι βασικός βαθμολογικος κανόνας είναι ότι η κάθε χώρα δεν ψηφίζει τον εαυτό της έτσι;
    Μια χαρά γνωστή είναι στην Ολλανδία και σε μέρος των eurofans(λόγω συμμετοχής στην junior Eurovision)
    Πότε θα καταλάβετε ορισμένοι ότι το ποσό γνωστό όνομα είναι ένας καλλιτέχνης δεν εγγυάται και την επιτυχία;το παν είναι το τραγούδι μην τα ξαναλέμε!
    Ήξερε κανείς τους πρόσφατους νικητές του διαγωνισμού πριν τη συμμετοχή τους σε αυτόν; Εν αντιθέσει με τον Ρουβά η την Βίσση ( ονοματαρες, άξιοι για ανάθεση!) που εν τέλει από φαβορί μπήκαν με το ζόρι 10αδα… Για να μη μιλήσω για την Demy….Εδώ ολόκληρη Bonnie Tyler, Durade, cascanda κλπ καταποντίστηκαν!
    Εγώ είμαι υπέρ της απευθείας ανάθεσης ακόμα και σε μη ευρέως γνωστό καλλιτέχνη αρκεί να έχει ένα κάποιο ταλέντο και το κομμάτι να είναι αξιόλογο (βλ. 2018/2019 και όχι 2016 που έμπαζε από παντού) τώρα το live,η σκηνική παρουσία και σε τελική ανάλυση η θέση κατάταξης είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο.
    Μην προδικαζετε την κοπέλα και κυρίως μην είστε τόσο αρνητικοί ορισμένοι,όπως κάθε χρόνο πριν ακούσετε και δείτε μια ολοκληρωμένη πρόταση. Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε, κλασσικη νοοτροπία Ελλήνων eurofans και γενικά Ελλήνων.

  9. Χιλιες φορες να παει αυτο το κοριτσακι παρα η Καλομοιρα! Το παιδαρελι απ την Ελβετια ή ή κοπελιτσα απ την Μαλτα περυσι καλυτεροι ήταν; Μην τρελαθουμε.

  10. Κάπου είχα ακούσει ότι ενδιαφέρεται να μας εκπροσωπήσει και η Μελίνα Μακρή πρώην τραγουδίστρια των Vegas. Από τότε που ακολούθησε solo καριέρα έχει βελτιωθεί θεαματικά φωνητικά τα τελευταία χρόνια. Όσο για την Στεφανία χαριτωμένη μεν αλλά μου κάνει κάτι μεταξύ σε Νίκη Πόντε το 2011, Demy και Michella. Ούτε live με τρελαίνει η φωνή της, και φυσικά στς mad δεν κατάφερε καν να ξεχωρίσει από κάτι κοπέλες ο θεός να τις κάνει τραγουδίστριες τύπου Konnie Metaxa…

  11. Τα τραγούδια της ως ήχος αλλά και η ίδια ως φιζίκ ταιριάζουν καλύτερα στην JESC παρά στην κανονική. Μην αυταπατάστε ορισμένοι, πρόκειται για άλλη μια περίπτωση Demy (ολίγον πιο τσαχπίνα ίσως)/Michela/Zena. Δεν πρόκειται αυτή η μπλαζέ λολίτα να βάλει φωτιά στη σκηνή όπως πχ η Φουρέιρα, ή η Παπαρίζου. Ελπίζω η ΕΡΤ να το σκεφτεί σοβαρά και να μην κάνει αυτό το λάθος.

    • Πρόσεχε αν την πλησιάσουν όμως σύνθετες φτασμενοι? Και της δώσουν το κατάλληλο τραγούδι και στήσιμο? Ας στείλουμε ένα νέο κορίτσι να προσπαθήσει!

      • Καλά, εννοείται…αν ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και η Στεφανία βρει τραγουδάρα (η οποία πρέπει να είναι πολύ-πολύ καλύτερη από αυτά τα generic ποπάκια που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα) και ομάδα που θα δουλέψει μαζί της τη σκηνική της παρουσία σε κάτι super εκρηκτικό,τότε ας πάει. Θα γίνει όμως έτσι; διατηρώ τις αμφιβολίες μου.

        P.S Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι καθόλου αντίθετος στο να πηγαίνουν στη Eurovision νέα παιδιά. Στο δικό μου το μυαλό εξάλλου, ο διαγωνισμός είναι κυρίως για ανερχόμενους καλλιτέχνες.

  12. Αν το κομματι παραπεμπει κατι σαν Μπρίτνεϊ Σπίαρς οπωs ειπε ενα πουλακι τοτε νομιζω οτι εχουμε εξερετικη επιλογη!

  13. Τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Μήπως να ψάξουν κάποια ανδρική συμμετοχή της προκοπής; Καλό είναι να.μελετήσουν τις τελευταίες τρεις φορές που η Ελλάδα βρέθηκε στη δεκάδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ