Δείτε τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2021 “Last Dance”!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021 “Last Dance” που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη. Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια προβολή του επίσημου video clip της συμμετοχής μας, το οποίο αποτελεί δημιουργία του σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.

Η 18χρονη ταλαντούχα Στεφανία, που και φέτος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μετά την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού, θα τραγουδήσει στη σκηνή του Ρότερνταμ ένα δυναμικό, dance κομμάτι, με έντονα τα ’80s στοιχεία, και το οποίο φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Δείτε το “Last Dance” εδώ:

https://www.ertflix.gr/eurovision21/stefania-last-dance/?fbclid=IwAR0yDktB7ETJzaG2Dl2Q9aJT-yVQXBJJhjEJtzyVFW3J5CIUpMbwekmfMSs

«Last dance»: «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή» το αισιόδοξο μήνυμα του video clip! 

Τo video clip του «Last dance»,  επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Να σχολιάσει μ’ έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή».  Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Μία πρώτη γεύση είχαμε ήδη πάρει τα ξημερώματα από το πρώτο teaser  το οποίο κυκλοφόρησε.

Last Dance – Στίχοι 

My heart was born a radical 

electric and dynamical 

I’ve never listened to the remedies 

but no forevers no eternities 

 

Holding on beyond the night 

for a shadow that feels right 

holding on beyond the night 

to you 

 

If the dreams we made are made of fire 

I would give a life just to live the dream again 

if our hearts are hanging on a wire 

let’s forget the world below and dance 

Until the end 

 

Let’s Dance 

Our last dance 

Rocking romance 

This isn’t (ain’t) our last last dance 

(or this ain’t our last dance.) 

 

My heart was born in neon lights 

floating in space like satellites 

looking for signs of life tonight 

as we collide in black and white 

 

Holding on beyond the night 

for a shadow that feels right 

holding on beyond the night 

to you 

 

If the dreams we made are made of fire 

I would give a life just to live the dream again 

 

Take a deeper breath before we touch 

running out of time let’s use it up 

hold me before the morning comes 

Το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη Στεφανία μας και την Ελληνική Αποστολή!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

  • Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021; Βαθμολογήστε την στο παρακάτω poll!

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021 "Last Dance"; / How do you rate the Greek entry for Eurovision 2021 "Last Dance"?

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

88 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θέλει πολύ υψηλό ΆΙ ΚΙΟΥ για να γράψεις αυτό το ρεφρέν. Λαστ ντααανς οοο λαστ ντααανς. Χαχα τι ζούμε

      • Αγαπητέ Αλέξανδρε, με κάθε δημοκρατικό δικαίωμα που δίδεται δια της αρχής ημών θα ακούς αλήθειες θε δε θε.

  2. Το βίντεο κλιπ μου άρεσε όπως και το τραγούδι και είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου!
    Στο ERTFLIX βγήκε λίγα λεπτά νωρίτερα 🙂
    Τώρα μένει να το δούμε και ακούσουμε ζωντανά, δεν θεωρώ ότι είναι εύκολο τραγούδι και σαφώς καλύτερο από το Supergirl που ήταν παιδικό!

  3. Ήμουν προετοιμασμένος για τα χειρότερα καθώς το περσινό δε μου άρεσε.
    Μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα.

    Καλή μας επιτυχία!

  4. Πολυ καλυτερο απο το περσινο, αλλα οκ οχι αμαν και κατι τοσο ουαου, καλο ειναι…

  5. Εξαιρετικη η συμμετοχη μας !!Δυναμικό, της ταιριάζει, ωραιος 80ς ρυθμος !! Καλη Επιτυχια Στεφανία !!
    Καλή Επιτυχία Ελλάδα Μας !!! 💕💕💕

    • Συγνώμη, αλλά το 80’s που το είδατε; Εκτός αν είστε πολύ μικροί και δεν ζήσατε τότε!

  6. Για ακόμη μια χρονιά θα περιοριστούμε με μια οριακή πρόκριση στον τελικό και στις θέσεις 18-22 κλασσικά στο πλασάρισμα της τελικής βαθμολογίας.Πόσα χρόνια έχει που ότι τραγούδι και να στείλουμε είτε είναι καλό είτε είναι κακό η Ευρώπη μας μουτζώνει παραδειγματικά στην βαθμολογία,δεν μας σέβονται πλέον.Πόσες ήττες θα πρέπει να φάμε για να καταλάβουμε ότι πλέον τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τον έχουν κάνει πρώτα πολιτικό και μετά μουσικό.Όσον αναφορά και τα τραγούδια για κλείσιμο απορώ γιατί επιμένουμε σε αποτυχημένες προσπάθειες τύπου Κοντόπουλος – Έχει κουράσει ο άνθρωπος δεν χρειάζεται να έχουμε χρόνο παρά χρόνο τον Δημήτρη Κοντόπουλο έλεος δηλαδή.Σαν ερμηνεύτρια πιστεύω την Στεφανία είναι νέο κορίτσι θα κάνει ότι καλύτερο με φυσική βοήθεια από τον Φωκά αλλά μην μην περιμένετε και πολλά.Κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε την απόσυρση μας από τον διαγωνισμό η μία αποχή για 1 ή 2 χρονιές.

  7. Παιδιααα, συγγνώμη αλλά είναι πλήρως αδιάφορο.. κυριολεκτικά το άκουσα δυο φόρες και δεν θελω να το ακούσω ξανά… κανονικά τα τραγούδια της Ελλάδας θέλω να τα ακούω 50 φορες την μέρα. Μουσικά είναι βαρετό, στίχοι οκ… και το βιντεο κλιπ;;; Άβολο, γραφικά μέτρια προς κακά σε κάποια σημεία.. επίσης τι κόλλημα αυτό να έχει πάντα σουπερ δυνάμεις η Στεφανία… Δεν ξέρω.. άλλη μια μετριότητα για τον Κοντόπουλου. Ο Ευαγγελινός λογικά θα κάνει θαύματα γτ το επιτρέπει το τραγούδι, αλλά γενικά πολύ αδιάφορο και κυρίως δεν έχει χαρακτήρα… δεν το θυμάσαι.. δεν έχει κάτι να ξεχωρίσει.

    Δεν είμαι απο αυτούς που απλώς βρίζουν τις συμμετοχές της χώρας.

    Αλλά πραγματικά, το βρήκα πολύ αδιάφορο.

  8. Πολυ καλυτερο απο το superg!rl!!
    Επισης τα τραγουδια που εχουν βγει μεχρι στιγμης ειναι πιπες με εξαιρεση 2,3 καλη μας επιτυχια ❤

  9. Εμενα μου αρεσε πολυ! Πολυ καλο τραγουδι, μεγαλη βελτιωση απο περσυ και η Στεφανια υπεροχη! Τωρα θελουμε και μια καλη σκηνικη παρουσια και πιστευω θα περασουμε σιγουρα! Ωστοσο στο τελικο πλασαρισμα εχω την εντυπωση οτι δυσκολα θα ξεχωρισει, φετος υπαρχει πολυ diversity και πολλα καλα τραγουδια στο ιδιο επίπεδο. Αλλα θα δουμε…Καλη επιτυχια Στεφανια!

  10. Ποιοτικό κομμάτι αλλά απο την μια flat-αδιάφορο και δεν σου μένει απο την άλλη φωνητικά πολύ απαιτητικό! Καλό για soundtrack σειράς/ταινίας αλλα οχι για να ξεχωρίσει την βραδυά του ημιτελικού. Περίμενα να ‘ανέβει’ το κομμάτι με την γέφυρα όπως το supergirl αλλα τζίφος. Δεν πρόκειται να προκριθούμε στον τελικό μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.

  11. Το πρώτο μου 10άρι για φέτος. Σε άλλες χρονιές ίσως να μην ήταν για 10/10 αλλά με ό,τι έχει βγει ως στιγμής το αξίζει με το παραπάνω. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι μου φάνηκε σαν να τελειώνει κάπως απότομα, περίμενα πιο πολλά μετά την γέφυρα. Επίσης η γέφυρα δεν ήταν συγκλονιστική όπως είχε γραφεί σε κάποια sites. Και ναι εμένα μου θύμισε κατάφωρα Hero από Raylee, πάλι καλά που δεν πήγε. Στο δια ταύτα, είναι καλύτερο από το Supergirl και σε σχέση με ό,τι έχει βγει ως τώρα για φέτος, από τα καλύτερα μακράν. Μπράβο τι να πω. Αλλά είναι δύσκολο τραγούδι και θέλει προσοχή τo staging. Πάντως προσδοκώ κάτι καλό. Συγκρίνοντάς το με τα άλλα που έχουν βγει πρέπει να πάει καλά, αλλιώς θα είναι απλά εμπάθεια. Και είμαι πράγματι περίεργος να δω την θέση που θα μας δώσουν οι επιτροπές. Και μία ένσταση που έχω βέβαια είναι ότι δεν έχει τίποτα το ελληνικό. Εμένα δεν με πειράζει, αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα όσες φορές πήγαμε καλά (Antique, Ρουβάς 2004, Παπαρίζου, Καλομοίρα) είχαμε μια ελληνική πινελιά, όχι στίχους βέβαια. Πάντως 10άδα μπήκαμε και με μη “ελληνικά” κομμάτια, αλλά δεδομένου του βεληνεκούς των καλλιτεχνών (Βίσση 2006, Ρουβάς 2009) ίσως ήταν θέμα ονόματος το πλασάρισμά μας. Σε κάθε περίπτωση είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Ήδη ήμουν από πέρυσι δηλ, φέτος πιο πολύ.
    Καλή επιτυχία Στεφανία, καλή επιτυχία Ελλάδα!

  12. Το τραγούδι είναι πολύ κάτω του μετρίου, βαρετό, αδιάφορο, παιδαριώδες, ενώ το βιντεοκλίπ είναι για γέλια. Πιστεύω θα μπει οριακά τελικό, για να καταλήξει εκεί που κατέληξαν και οι άλλες πρόσφατες συμμετοχές μας..

  13. Καλύτερο από το supergirl σίγουρα, αλλά El Diablo δεν είναι. Άλλη μια χρονιά που η Κύπρος μας βάζει τα γυαλιά. Όπως και να χει, καλή επιτυχία και στις 2 συμμετοχές!

  14. Δε λέει και τίποτα. Ξεκινάει ωραία, ατμοσφαιρικά αλλά μετά δε λέει και κάτι. Δυστυχώς δεν ξέρει και να χορεύει η μικρή. Και ο στίχος δεν ακούγεται καθαρά. Αντί για last dance σου δίνει την εντύπωση ότι λέει let’s dance

  15. Το τραγούδι έχει εξαιρετικά αδύναμη και flat μελωδία, σαν να πίεσαν τον συνθέτη να γράψει κάτι και να τους το δώσει. Οκ, ένα τραγούδι μέσα στα πολλά, ανώδυνο και διεκπεραιωτικό. Αν γίνουν παπάδες στη σκηνή ας πούμε ότι μπορεί να μπει 15αδα σε αυτή την πολύ μέτρια χρονιά. Σίγουρα δεν θα αποτελέσει κάτι αξιομνημόνευτο στην ιστορία των ελληνικών συμμετοχών. Στο video έχει φιλότιμη προσπάθεια, παρόλα αυτά.

    • Συμφωνώ απόλυτα και μακάρι να μπει και στις θέσεις που λες αν και εφόσον κάνει κάτι ο Φωκάς αλλιώς δεν μας βλέπω καλά.
      Άσχετο αλλά της Κύπρου είναι σκάλες ανώτερο και για μένα άνετα 10αδα και μπορεί να κερδίσει κιόλας με σκηνική παρουσία που θα την έχει. Ανώτερο το El Diablo του fuego και replay, αυτό το λέω για μερικούς μερικούς εδώ μέσα.

  16. Χάλια μαύρα.
    Η γέφυρα που θα μας άφηνε άφωνους που είναι ακριβώς;
    Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με την Στεφανία. Η κοπέλα δεν τα λέει.

  17. Πολύ ωραία συμμετοχή, πολύ καλή προσπάθεια από τους συντελεστές εμένα μου άρεσει πάρα πολύ και το τραγούδι και το video clip. Θα μπορούσα άνετα να το δω με το όνομα άλλης χώρας από κάτω πχ Russia, Sweden κτλ αυτό είναι καλό και κακό. Καλό γιατί είναι μια συμμετοχή υψηλού επιπέδου με international vibes από την άλλη δεν έχει κάποιο Ελληνικό στοιχείο που να το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χώρες. Πάμε Ελλάδα καλή επιτυχία!!! Οσο για τους χαιτερς που θα σπεύσουν για άλλη μια φορά να πουν πόσο χάλια είναι το τραγούδι και ότι θα πατωσουμε, πρέπει να θυμηθούν ότι από κάτω το όνομα γράφει Greece και είναι ντροπή να σαμποτάρουν οι Ίδιοι οι Έλληνες την Ελληνική συμμετοχή. Αν δεν σας αρέσει μην την ακούτε, δεν υπάρχει λόγος να κάθεστε και να βγάζετε χολή. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    • Συμφωνώ. Μπορεί να ήτανε πιο girly αλλά ήταν και πιο catchy. Σου εντυπωνοταν. Είχε κάτι. Το φετινό… Χμ

  18. Με το πρώτο άκουσμα μου φάνηκε πολύ αδιάφορο. Στη συνέχεια μου φάνηκε καλύτερο, σαφώς καλύτερο από το περσινό τουλάχιστον. Είναι κλασικό “γιουροβιζιονικό” κομμάτι και κλασική συνταγή του Κοντόπουλου. Θεωρώ πως με τη βοήθεια του Φωκά θα προκριθούμε στον τελικό αλλά μετά δύσκολα τα πράγματα..🙁
    Μένει μόνο να ακούσουμε και ζωντανά την Στεφανία για να διαπιστώσουμε αν όντως έχει τόσο δυνατή κι όμορφη φωνή! Και φυσικά να δούμε την συνολική παρουσίαση! 😃
    Καλή μας επιτυχία!!! ❤

  19. Σε όλα ναι. Αλλά η εμμονή με τον Κοντόπουλο πότε θα τελειωσει; Έχει να κάνει επιτυχία καμια δεκαετία, γενικά επιτυχία.

  20. Ωραίο τραγουδάκι. Δεν είναι για νίκη αλλά είναι ευχάριστο, μοντέρνο και αισιόδοξο. Αξιοπρεπέστατη συμμετοχή! Καλή μας επιτυχία

  21. Αυτό που μερικοί έχετε έτοιμη την χολή σας να την βγάλετε κάθε φορά που βγαίνει η συμμετοχή μας, δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Το ξέρουμε ότι η Eurovision έχει αλλάξει κριτήρια βαθμολογίας και πολιτικοποιείται, αλλά δεν είμαστε εδώ για να κουνήσουμε το δάχτυλο στις επιτροπές, ούτε μπορούμε να ξέρουμε απο τώρα την κατάταξη της στο τελικό πριν καν δουμε την σκηνική της παρουσία ήδη απο τον ημιτελικό. Ηρεμήστε μερικοί, δεν ξέρετε τι θέλετε. Οτι και να στείλουμε πάντα κάτι θα σας ξινίζει.

  22. Δε προκειται να κατσω να διαβάσω τα σχολια σημερα. Ο,τι συμμετοχή βγάζουμε πεφτετε πανω να την φατε. Τα ιδια με το φουεγκο, τα ιδια με το μπετερ λοβ τα ιδια με το ελ ντιαμπλο. Την επόμενη φορα ας στειλουμε εσας να γραψετε τραγουδι που τα ξερετε ολα.
    Καλη μας επιτυχια.

    • Δεν είναι έτσι, το Better Love είχε στη συντριπτική πλειοψηφία θετικές κριτικές ως τραγούδι από την πρώτη στιγμή. Το Fuego δικαίως δεν είχε γιατί ήταν μετριότατο σαν τραγούδι, η ζωντανή εμφάνιση έκανε τη διαφορά. .

  23. Εγω σας ειχα πει να παμε στην Ερτ και να απαιτησουμε να κανουν προταση σε εναν αξιο καλλιτεχνη οπως Sergey Lazarev,Φουρειρα κτλ αλλα εσεις με κραζατε .Το κριμα στο λαιμο σας λοιπον.

    • ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ εγώ λέω να κάνουμε προταση στην Dua Lipa να μας εκπροσωπήσει, τρέχοντας θα έρθει!

  24. Αχ παλι.βουλωστε το πια. Καθε χρονο εδω και 10 χρονια… ΗΜΑΡΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΝΝΝ.. τα ρουχα σας και οτι ειστε Ελληνες σας φταιει… τπτ αλλο.. η κακια σας και ο λογος που δε μας υποστηριζει κανεις… ΕΔΩ και 10 χρονια εχουμε στειλει απο το καλυτερο στο χειροτερο.. απο μπαλαντα μεχρι ντανς και παραδοσιακα… παντα κατι σας λειπει.. ο εγκεφαλος σας λειπει και η σιγουρια της πρωτιας!!! Το τραγουδι ειναι καταπληκτικο και ειναι οτι καλυτερο εχουμε στειλει απο το 2011… κουνηστε τα κεφαλια σας… Οι Κυπριοι να πανε στα site της χωρας τους και πανε να στηριξουμε μια τοσο καλη συμμετοχη!!

  25. οντως τωρα;;;; τελειωσ μα τελειωσ αδιαφορο τραγουδι…δεν το λες κακο απλα τελειωσ αδιαφορο!! πραγματικα σπαω το κεφαλι μ να βρω τροπο πως μπορουμε να προκριθουμε φετος.Δυσκολα τα πραγματα αλλο ενα κομματι που πιστευω στους περισσοτερους ελληνες δεν θα αρεσει και πλεον η προκριση στον τελικο ειναι αρκετη δυσκολο…και να την παρουμε στις τελευταιες θεσεις …κριμα
    Κουρασανε ρε παιδια αυτοι οι ανθρωποι πια τελειωσανε τις τους θελουμε καθε χρονο …
    μα καθε χρονο τα ιδια να τραβαμε ουτε ενα τραγουδι που να μας αρεσει και να το γουσταρουμε..
    Αν θυμαμαι καλα το τελευταιο κομματι που γουσταραμε το ακουγαμε και μας αρεσε ηταν το 2013!!KOZA MOSTRA
    Απο τοτε ειμαστε για κλαματα πραγματικα
    παει και η φετινη χρονια κριμα

  26. Αντικειμενικά, το βίντεο κλιπ είναι πολύ προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα και μπράβο για αυτή την δουλειά. Η φωνή της Στεφανίας είναι φανταστική και ειδικά οι ψιλες της αρκετά δουλεμένες. Οσον αφορά το τραγούδι, σίγουρα ο ήχος έχει 80s στοιχεία που παραπέμπουν στην σύγχρονη ποπ (τυπου Dua Lipa – Future Nostalgia). Ωστόσο το ρεφραίν είναι αρκετά απλοϊκό. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό γτ γίνεται πολύ εύκολα catchy. Με μια δυνατή σκηνική παρουσία είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει καλά, και αξίζει μια θέση στην 10αδα. Αν αναλογιστούμε τα όσα τραγούδια έχουν βγει μέχρις στιγμής δεν έχει να φοβάται τίποτα, καθώς το επίπεδο των τραγουδιών φέτος είναι απο μέτριο έως κ κακό.

  27. Αρχίσαμε παιδια άντε και καλή σεζόν έως τον τελικό τον Μάιο ο Πήγασος ωραιότατος σήμερα λοιπόν εν άγνοια τους αυτοί που σκέφτηκαν αυτό το βίντεο κλιπ με τον Πήγασο ολοκληρώθηκε και η αποκάλυψη του Ιωάννη η Στεφανία ένας άγγελος επί Γης πανω σε ένα μαυρο άλογο και με τα γεγονότα που βλέπουμε στο βίντεο κλιπ μας παραπεμπει στην ολοκλήρωση της αποκάλυψης με τους τέσσερις Ιπους και την συνέχεια αυτής καλή Επιτυχία Στεφανία απλά εν άγνοια σου εισαι τέταρτος άγγελος της αποκάλυψης

  28. Τρια λεπτα κ το ακουσα σε δεκαπεντε δευτερα,το προχωρουσα.ΒΑ ΡΕ ΤΟ.
    Κοντοπουλος κ Στεφανια μεγαλουργησαν για μια δευτερη χρονια.Μας δουλευει η Ερτ,εναν διαγωνισμο να επιλεξει ο κοσμος.Τους βολεψε στην ερτ απο την ολλανδια σου λενε,δεν θα πληρωσουν κ ξενοδοχειο,παιζει ολη η αποστολη να κοιμηθει στο σπιτη της.
    Παρακαλω το σχολιο να το δημοσιεύσετε

  29. Αλλοι συνθετες δεν υπαρχουν.εχει παραγινει το κακο με το κοντοπουλο.ελεος δηλαδη ειπαμε δεν υπαρχουν χρηματα αλλα εναν ανοιχτο διαγωνισμο σε συνθετες.

  30. αδιαφορο. μια που το ακους και μετα τελος. το κλιπ γιατι παντα πρεπει να την δειχνει να ζει καταστροφες και οτι εχει υπερφυσικες δυναμεις; γενικα δεν. πολυ κακο και αδιαφορο. και τελικο να περασει νομιζω θα παιξει σε θεση 17 και κατω.

  31. Θυμήθηκα τα νιάτα μου!!! (Πρέπει να είμαι συνομήλικος με τους δημιουργούς μάλλον). Eightίλα αλλά από τις καλές, αυτές που θα σάρωναν το 86-88, σου μένει πανεύκολα στο αυτί και δεν το θεωρώ και ιδιαίτερα απαιτητικό για την Στεφανία αφού τα φωνητικά θα τη βοηθούν αρκετά και θα μπορεί να χορεύει ανετότατα στο ρεφρέν. Προσωπικά μετά το απαράδκετο (κατ’ εμένα) supergirl έχουμε κάτι εύπεπτο αν και παλαιομοδίτικο άσμα που όμως ακούγεται ευχάριστα και είναι και πιασάρικο (μένει εύκολα ο ρυθμός). Τώρα τί θα κάνει στο διαγωνισμό θα το διαπιστώσουμε στις τελικές πρόβες. Πιθανότατα θα πάει μέτρια προς καλά, δεν έχω ακούσει και τα υπέροχα τραγούδια φέτος. Επίσης διαφωνώ κάθετα με όσους γκρινιάζουν με τις βαθμολογίες μας στο διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια και ζητούν να αποχωρίσουμε (λες και θα τους κάνουμε τα μούτρα κρέας). Σημασία έχει να συμμετέχουμε και να υπάρχουν ωραία τραγούδια στο διαγωνισμό, όχι να διακρινόμαστε πάντα. Αυτά από ένα μεσήλικα οπαδό του θεσμού (είχα παρακολουθήσει το διαγωνισμό από τη νίκη της Λέανδρος χωρίς να καταλαβαίνω τότε τί ακριβώς έβλεπα!) Και γενικά εύχομαι λιγότερους τσακωμούς για τη συμμετοχή μας φέτος, άντε και καλοτάξιδη…….

  32. Το ότι το 45% έχει βάλει 10αρι με ξεπερνάει. Είστε πολύ αντικειμενικοί! Δύσκολα τα πράγματα και φέτος.

    • Χαχχαχαχχα όντως, ένα 6αρακι έβαλα και αυτό χαριστικά γτ είναι η συμμετοχή μας.

  33. Ενω στην αρχη μου φανηκε ψιλοαδιαφορο τραγουδακι, το κουπλε ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, χανει λιγο στο ρεφρεν αλλα σιγα δεν παει και για Grammy. Η Στεφανια εχει φωναρα και με μια καλη σκηνικη παρουσια θα παει μια χαρα.
    Να θυμηθουμε λιγο Φουρειρα που μολις βγηκε το τραγουδι πηγε ακλαφτο και μετα την σκηνικη παρουσια εκτοξευτηκε; Ας μην προδικαζουμε. Μια χαρα ειναι το κοριτσακι, και χαλια να παει κλαιν μαιν. Ας το χαρει τουλαχιστον.

  34. Γιατί νομίζω ότι τα αρνητικά σχόλια είναι από συγκεκριμένα-ίδια προφίλ που κράζουν για συγκεκριμένο λόγο?

  35. Η Στεφανία θα είναι μες’τη πρώτη πενταδα του τελικού η κυπριακή συμμετοχή αν πάει τελικά θά ειναι μεταξύ δέκα έως δέκατη έκτη θέση στον τελικό υπάρχει και περίπτωση Αποκλησμου για Κύπρο στον ημιτελικό και η νικήτρια χώρα θα είναι με έγχρωμο τραγουδιστή/ρια πιθανότατα και η Αλβανία θα παει πολυ καλα κοντά στην Ελλάδα μας θα είναι μεταξύ τρίτης και έβδομης θέσης θα το ΔΕΙΤΕ

    • Aχαχαχα να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα. Ειδικά η Αλβανία, θα είναι πεντάδα σίγουρα μαζί μας. , μην το ξεχάσεις.

  36. Μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα. Φανταστικό κομμάτι, μελωδία, στίχοι και φυσικά ένα ονειρικό βίντεο κλιπ γεμάτο Ελλαδαρα και μια φρέσκια ταλαντούχα και πλέον όχι μικρό κορίτσι Στεφάνια που μοιράζει φως και ελπίδα σε όλους μας. Μια πολύ σύγχρονη επιλογή και όλοι εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού θα το στηρίξουμε όχι μόνο γιατί έτσι κι αλλιώς το κάνουμε αλλά γιατί το αξίζει. Παιδιά ο Φωκας θα κάνει παπάδες με αυτό στη σκηνή φέτος χτυπάμε σίγουρα 10αδα αν όχι 5αδα και ίσως ποιος ξέρει… Ελλάδα και Κύπρος φέτος ΣΕΙΣΜΟΣ!!!

  37. Μου αρεσε πολύ περισσότερο απο το super girl. Κλασικό γιουροβιζιακό τραγούδι με μια καλή σκηνική παρουσία μπορει να πάει πολύ καλά! Και με το 12άρι μας βέβαια 🙂

  38. WoW !The song is great..so powerful..with lyrics like a modern poem and a rythem which keeps you excited till the last second…I cann´t get it out of mind..since Iheard it!
    I amnot expecting less than the WIN!

  39. Εντομεταξυ η αποδοση μας στα στοιχηματα πεφτει. Εσεις εδω κραζετε. Ειστε παντελως ασχετοι οι περισσοτεροι. Αχχχ το ειπα.

  40. Φτάνεις στην καμπή,προσπαθείς να το βρεις ενώ κατρακυλάς, θέτεις επίπεδο Better Love και ξαφνικά… επί δύο συναπτά έτη προσγειώνεσαι σε ότι πιο άγουρο, εν τέλει αδιάφορο έχεις να δώσεις.
    Όχι, ούτε μουσικά ούτε ως βίντεο κλιπ μου άρεσε. Επιμένω: πέριξ της 20ης θέσης στον τελικό.

    Ενδεχομένως στην Ελλάδα να μην ασχολούνται πλέον με τη γιουροβίζιον άλλοι εκτός από μια συγκεκριμένη δισκογραφική και η “ντριμ τιμ”. Στο τέλος θα τους πούμε κι ευχαριστώ! 😂

    Το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube έχει 3,7 εκατ. subscribers! Όλοι τ’ ανεβάζουν εκεί κατευθείαν. Εμείς… ertflix (!). Τρομάξαμε οι ντόπιοι να το δούμε…

  41. Δεν ειναι κακό, δεν ειναι και το αριστουργημα. Τυπου Ρωσσιας με Sergey προσπαθησαν να κανουν χωρις ομως η Στεφανια να εχει τη δυναμικη του Sergey. Του λειπει η κορυφωση αλλα με μια καλη παρουσιαση απο τον Φωκα μπορει και να παει καλα. Αυτο φαινεται και απο το κλιπ.

  42. Βγάλτε τα από μέσα σας δυο χρόνια έχετε μαζέψει κακία μπόλικη είτε σας αρέσει είτε όχι Η Ελλάδα θα πάει πολυ καλα με τήν Στεφανία (Στέψη Στεφάνι Στεφανία ένας άγγελος επί γης εν άγνοια της αναφέρεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη ώς τέταρτος άγγελος πανω στον Μαυρο Ίππο σε έναν συγχρονο κόσμο η αποκάλυψη μπροστά στα μάτια μας θα το Δείτε τιποτα δεν είναι τυχαίο καλή επιτυχία Στεφανία η γραφή εκπληρωθεικε

    • Ότι καλύτερο έχω διαβάσει. Απίθανο σχόλιο, το κρατάω να το διαβάζω κάθε μέρα

  43. Θα έχουμε θρίλερ πάλι στον ημιτελικό. Στον τελικό, θα ψάχνουμε να δούμε ποιοι θα μας ψηφίσουν

  44. Εκπληρώθηκε ήθελα να γράψω δεν παίζουν σημασία καμία φορά τα ορθογραφικά λάθη σημασία έχει η ουσία και η ουσία για φέτος ονομάζεται Στεφανία ένας άγγελος που ηρθε σε αυτόν τον κόσμο για να εκπληρώσει την Αποκάλυψη του Ιωάννη

  45. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

    Η Ελλάδα όχι μόνο έχει καλύτερο τραγούδι από πέρσι (σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες), αλλά συμμετέχει και με ένα από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού!
    Θεωρώ ότι με μια καλή παρουσίαση θα πάμε εξαιρετικά και στον βαθμολογικό πίνακα.

    Όπως και να χει όμως, προσωπικά χαίρομαι που θα μας εκπροσωπήσει αυτό το τραγούδι και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα ευχαριστηθώ τον φετινό διαγωνισμό. Αυτό νομίζω είναι εν τέλει και το ζητούμενο. Να βλέπουμε τον αγαπημένο μας διαγωνισμό με πραγματικά όμορφο τραγούδι!!!

    Καλή επιτυχία Ελλάδα !
    Καλή επιτυχία Στεφανία !

  46. Παρα πολυ ωραιο! Ειδικα για τους παλιοτερους που μεγαλωσαν με την 80ς αισθητικη! Θα με καταλαβουν! Η δουλειά ομως που εχει γίνει στην ωριμότερη εικόνα της Stefania, και φωνητικα αλλα και ως look για να φύγει απο την παιδικότητα του Supergirl ειναι αξιοθαύμαστη!
    To τραγούδι σου περνάει αμέσως, σου μένει και δημιουργεί ατμοσφαίρα αρχικά, γιατί δεν ειναι ένα παραδοσιακά dance 80s κομμάτι. Και αυτο ειναι πολύ καλό, γιατί ειναι μοναδικό!

    Εχει πεσει χρημα και φαντασια στο video clip, που μπορει να εινια και απο τα καλυτερα που εχουμε κανει ποτε, και η φωνη της σε εντυπωσιακά επι[πεδα! Το μονο που φοβάμαι, ειναι live, αν θα εχει αυτήν την απόδοση, ειδικά με τα φωνητικά!
    Πάντως με ενα εξυπνο στήσιμο στην σκηνή, και ανάλογα φώτα, θα κανει παπάδες! Το βλέπω άνετα να πεναει και επισης στην τελικη δεκάδα! Γενικα αρεσει πολυ, διάβασα τα σχόλια των έξω, πριν γράψω, αλλα ετσι και αλλιώς και μέτρια να ειναι στα στοιχήματα, ολα παίζονται στο Live!

    Οι δικοι μας, που εχουν θεμα με την ERT ( τωρα το βούλωσαν που εχει κάνει πολυ επαγγελματική δουλειά και οργανώθηκε επιτελούς πολυ σοβαρά) και τον Κοντοπουλο/Dream team, θα έχουν πάντα, οτι και να γράψουν, για όποια χώρα! Μίζεροι και προβληματικοί! Μην τους δίνετε βήμα, προσπεράστε τους!

    Μπράβο σε όλους, και καλή επιτυχία στην ΕΛΛΑΔΑ και την Stefania!

  47. Τα σχόλια που λένε κάποιοι για το ρεφρέν τύπου ohoh last dance και ότι είναι χωρίς έμπνευση, αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε ολόκληρο το κομμάτι τι λέει, θα βλέπατε ότι είναι μια χαρά ρεφρέν.

    Το κομμάτι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

    Δυστυχώς όμως παραμένει κλασικός μέτριος Κοντόπουλος περασμένης δεκαετίας.

    Η Στεφανία δείχνει να έχει πολύ δυνατή φωνή.
    Εύχομαι να πάει καλά.

    Εύχομαι του χρόνου να δεχτούν προτάσεις από διάφορους δημιουργούς. Υπάρχουν πραγματικά ταλέντα σε αυτόν τον τόπο.

  48. Όλα θα κριθούν στις πρόβες, μη κοιτάτε στοιχήματα από τώρα, είναι νωρίς!
    Όσο για το τραγούδι, αν πάνε όλα καλά, πιστεύω σε μια καλή θέση, επειδή φέτος υπάρχουν πολλές μέτριες συμμετοχές!

  49. Είναι φτιαγμένο από έναν συνθέτη μιας άλλης εποχής, που προφανώς δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις, επομένως δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ξοδεύει 1 ολοκληρο λεπτό σε μια νυσταλέα εισαγωγή και ένα αδιάφορο κουπλέ μέχρι να φτάσει στο κάπως πιο δυναμικό ψητό.

    Όπως μας διδάσκει η Charli XCX: “Chorus within the first 30 seconds. No weird self-indulgent intro… Hook at the top in the intro, maybe even start with the chorus, under three minutes.”

    https://www.theverge.com/2019/9/20/20836846/charli-xcx-new-album-streaming-spotify-dani-deahl-future-of-music

  50. Για όσους είπαν γιατί το μετέδωσαν μέσω της πλατφόρμας ERTFLIX θεωρώ ότι έγινε για μία ακόμη προβολή – προώθηση της ERTFLIX στην οποία κάνουν καλή δουλειά!
    Δεν παίζει ρόλο που δεν μεταδόθηκε μέσω YT απευθείας, εξάλλου θα μπει και εκεί.
    H Paniκ το EL DIAblo μεσώ της δικής της εφαρμογής το έκανε για να την κατεβάσουμε περισσότεροι…πχ εγω γιαυτο την κατεβασα…αλλιώς δεν θα την ειχα ποτε στο κινητο μου

    Εγώ είμαι Υπερ της προβολής μέσω της ERTflix καλή σκέψη!

  51. Μου αρεσει πολυ. Παρουσιαζει με πολυ ωραιο τροπο την αναβιωμενη ταση των 80ς, γιατι θα μπορουσε να βγει κιτς. Ειναι ευχαριστο, αξιοπρεπεστατο και η κοπελα ειναι ομορφη και ταλαντουχα. Τωρα για τη θεση ειναι πολυ νωρις να μιλαμε. Αλλα εχουμε καποια δεδομενα, οπως οτι η Ελλαδα πια δεν παραγει πολλη συμπαθεια και οτι χωρες οπως στα Βαλκανια δεν θα διστασουν να ψηφισουν ψηλα σκανδιναβικες η βαλτικες. Ωστοσο, για φετος ειμαι πιο αισιοδοξος. Απο τα καλυτερα της φετινης χρονιας.

  52. Το άκουσα 2 φορές και μου φαίνεται ωραίο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το θέμα με τη Eurovision είναι ότι ένα τραγούδι πρέπει να έχει κάτι το ιδιαίτερο για να μπορέσει να ξεχωρίσει μέσα σε τόσα άλλα που “βομβαρδίζεται” κάποιος που βλέπει τον διαγωνισμό ή ακόμα και όταν κάτσει να τα ακούσει όλα πριν τον διαγωνισμό. Νομίζω ότι το Supergirl μπορεί να μείνει στο μυαλό κάποιου πιο εύκολα σε σχέση με το Last Dance, χωρίς βέβαια να θεωρώ ότι το Supergirl είναι πολύ καλύτερο από το Last Dance.
    Επιφυλάσσομαι ωστόσο, γιατί μπορεί αργότερα να μου αρέσει περισσότερο, δεν έχω ακούσει ακόμα τα άλλα τραγούδια της φετινής Eurovision ώστε να γνωρίζω το επίπεδο του ανταγωνισμού, δεν μπορώ να ξέρω τι θα αρέσει τελικά στον κόσμο και στις επιτροπές (όσο αντικειμενικά ψηφίζουν τέλος πάντων οι επιτροπές) και πρέπει να δούμε και τη σκηνική παρουσία, μιας και η Eurovision είναι κατά 50% εικόνα και 50% τραγούδι και ερμηνεία.
    Όπως και να έχει, καλή επιτυχία στη Στεφανία!

  53. Θα γελάω με όλους σας όταν αυτό το τραγούδι ίσος μπει και 3αδα και θα θυμάμαι το θάψιμο στο πρώτο δημοσίευμα τις συμμετοχής μας θα γελάω πολύ πολύ καλό ξαφνιάστηκα δεν πιατευα ούτε σε αυτό π έβλεπα ούτε άκουγα, απλά μπράβο!

  54. εμένα παντως μου λείπει η ελληνικη γλώσσα…μεεχουν κουρασει πια τα αγγλικά…. οσο για το τραγουδι ενα ευχαριστο ποπ κομματι που την επομενη μερα του διαγωνισμου θα ξεχαστεί!οπως και να χει καλη επιτυχια και ελπιζω να βαλουν και ενα ρεφραινακι στα ελληνικα΄!

  55. οι προβολες του σερνονται και δεν εχει μπει καν τασεις. αυτο τα λεει ολα. κανενα ενδιαφερον σαν τραγουδι. πολυ μετριο. ας κανουυν διαγωνισμο με πολλα τραγουδια συνθετων να επιλεξει το κοινο. νυσαφι με τον κοντοπουλο και το φωκα καθε χρονο. αλλος συνθετης και αλλος σκηνθετης δεν υπαρχει; κρεμαστηκαμε απ αυτους τους δυο;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ