Ακούστε το “Last Dance” μέσα από την πλατφόρμα της Apple Music!

Ενώ λίγες ώρες μένουν μέχρι να μεταδοθεί μέσα από το ERTFLIX για πρώτη φορά η Ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2021 “Last Dance” με τη Στεφανία Λυμπερακάκη, το τραγούδι πριν από λίγο κυκλοφόρησε στη μουσική πλατφόρμα της Apple Music! Αν και είναι προγραμματισμένο να γίνει η κυκλοφορία στις 12 Μαρτίου, το preview έγινε δύο ημέρες νωρίτερα και έτσι “ανέβηκε” στην πλατφόρμα!

Το τραγούδι είναι δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και όπως μπορείτε να ακούσετε φέτος κινείται σε ρυθμούς dance, με ’80s στοιχεία και με Dua Lipa vibes!

Ακούστε απόσπασμα (1.30′) από το “Last Dance” ΕΔΩ!

 

Σήμερα το απόγευμα στις 5μ.μ. (16:00 CET) και μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ertflix.gr θα προβληθεί για πρώτη φορά το επίσημο video clip του “Last Dance” που έχει επιμεληθεί ο Κώστας Καρύδας, οπότε και θα μπορέσετε να ακούσετε ολόκληρο το τραγούδι!

Από την καλλιτεχνική ομάδα της Ελληνίδας εκπροσώπου υπήρξε τοποθέτηση σχετικά με την αποψινή κυκλοφορία του “Last Dance”:

Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη πολύ καλή αντίδραση και ανυπομονούμε να το ακούσουν οι fans ολόκληρο. Να δουν πως χτίζεται το τραγούδι από ένα εξαιρετικό κουπλέ , και τελειώνει με μια πολύ ωραία γέφυρα και ένα ρεφρέν που η Στεφανία τα δίνει όλα. Και περιμένουμε να δουν όλοι το εξαιρετικό βίντεο κλιπ του Κώστα Καρύδα!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Συντονιζόμαστε, λοιπόν, όλοι σήμερα το απόγευμα στο ERTFLIX  για να δούμε για πρώτη φορά τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2021!
Μείνετε και μαζί μας στο ogaegreece.com για να μάθετε όλα τα νέα από την Ελληνική συμμετοχή στον αγαπημένο μας διαγωνισμό! Καλή επιτυχία Στεφανία! Καλή επιτυχία Ελλάδα!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο, οχι παιδιά κακά τα ΄ψεμματα, είναι πολύ καλό. Έχει πολύ καλή σύνθεση και δεν υπάρχουν ομοειδή κομμάτια. Εκτός αν η Σουηδία στείλει κάποιο, δεν τα εχω ακούσει αυτά.
    Τα υπόλοιπα pop είναι Fuegoειδή κατά βάση, αυτό έχει μια πιο ηλεκτρονική αισθητική.
    Απλά όλα τώρα βασίζονται στο πως θα το ερμηνεύσει η Στεφανία στη σκηνή.

    • από τα μεγάλα φαβορί της Σουηδίας, όχι Χρήστο δεν υπάρχει παρόμοιου ηχοχρώματος κομμάτι, το μόνο που θα έμοιαζε άμα νίκαγε στην Νορβηγία θα ήταν το hero της raylee αλλά δεν νίκησε άρα δεν θα υπάρχει παρόμοιο κομμάτι στην eurovision…

  2. Ποτέ δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξη όσο είμαι φέτος, με βεβαιότητα το λέω πλέον θα πατώσουμε! Το San Marino στέλνει τραγούδια που θα έπρεπε να στέλνουμε εμείς και εμείς τραγούδια που θα έστελνε το San Marino τα προηγούμενα χρόνια, καμία ελπίδα για τελικό. Εννοείται δεν χωράει καν σύγκριση με το περσινό που έδινε υποσχέσεις.

    • αρχισαν οι λατρεις των κλαρινομπουζουκοποπ να μιλανε χαχχαχα… οτι πιο κουνατο κουνατο πρεπει να ειναι της Ελλαδας χαχαχαχ jesus!!!

    • θα δεχόμουν την κριτική για το κομμάτι αλλά όταν μου λες οτι το σαν μαρινο στέλνει ποιότητα και εμείς όχι…
      εντάξει το hype δεν το πιάνω…
      φανταζομαι θα ειναι από αυτα τα τραγουδια που στο διαγωνισμο του ogae είναι 8αδα και όταν ερχεται η διοργάνωση όλα ξεχνιούνται

      • καλά για την κριτική που κάνει η Μαρία θα συμφωνήσω μαζί σου Χρήστο ότι είναι λανθασμένη, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς την ποιότητα του κομματιού του Σαν Μαρίνου, γιατί βλέπω ένα λάθος που κάνετε πολλοί, άλλο τι είδος μουσικής μου αρέσει και τι θα ψηφίσω και άλλο αν ένα κομμάτι έχει ποιότητα για το είδος που εκπροσωπεί, το Σαν Μαρίνο για ποπ κομμάτι με έθνικ στοιχεία είναι μια χαρά ποιοτικό, όπως πχ για σύγχρονη φολκ μουσική το τραγούδι της Ουκρανίας είναι και αυτό ποιοτικό, ξαναλέω άσχετα άμα στο τέλος θα ψηφίσεις το τραγούδι και το είδος μουσικής που σε εκφράζει, για αυτό νευριάζω όταν βλέπω αρνητικά σχόλια σε τραγούδια που είναι ποιοτικά και απλώς δεν είναι το στυλ κάποιου, τότε γιατί βλέπουν την eurovision, αυτό λατρεύουμε στον διαγωνισμό πάντρεμα πάρα πολλών ειδών μουσικής…

      • Δεν μίλησα πουθενά για ποιότητες χρήστο, πολυ ποιοτικό φαίνεται απο το πρωτο ακουσμα αλλωστε και η συνθεση και όλα. Αλλα εχουμε δει αρκετές φορές καλά κομμάτια να μένουν στον πάτο της βαθμολογίας ή να μην προκρίνονται επειδη ‘δεν σου μενουν’ και η φετινη συμμετοχη ακριβώς αυτό μου βγαζει, Αυτό που άκουσα είναι εντελώς flat, αδιάφορο και δύσκολο να βγει άψογα επι σκηνής. Η φετινή συμμετοχή του San Marino ειναι απο αυτές που σου μένουν,ευκολα θα μπορουσε να ειναι ενα πιασαρικο τραγούδι της Φουρειρα, Ταμτα, Ζοζεφιν κλπ, αυτο ακουνε τα αυτια μου αυτο σας λέω, δεν θα απολογηθω γι αυτο. Εύχομαι να αλλάξω αποψη στο 3λεπτο.

  3. Καταπληκτικο… Το refrain ειναι απιστευτα catchy.. η μουσικη οπως κυμαινεται μενει απιστευτα.. εθιστικο φουλ 🙂 επιτελουυυυςςςς

  4. Παιδια αυτο ειναι εκπληκτικο!!!!Και δενε οχυμε ακουσει ακομα ολοκληρο το τραγουδι! Ειναι μοντερνο,συγχρονο,απιστευτα αισθητικο,σου μενει με την πρωτη,φρεσκο και εχει δυνατοτητες για παρα πολλα στη σκηνη!Η παραγωγη ειναι απιστευτη με εκπληκτικες εναλλαγες που κρατουν το ενδιαφερον,εχεις 80s τοσο οσο,οχι υπερβολικο!Κατι μου λεει πως θα εχουμε ραλι ανοδου στα στοιχηματα!Ομολογω οτι ειναι τελειο!!

    μ

    ο

    • η αλήθεια είναι ότι οι στοιχηματικές που είναι ανοιχτές όντως μας ανεβάζουν, από 30 απόδοση έχουμε πάει στο 18-20, άρα να το μεταφράσω σε θέσεις από την 13 θέση που παιζόμαστε τώρα έχουμε πάει στην 10 θέση, πάντως λατρεύω την φετινή eurovision γιατί θα υπάρχει τρελός ανταγωνισμός για την δεκάδα…

  5. Η σύνθεση καλή ειναι. Ας είμαστε ειλικρινεις. Η στιχουργός όμως γιατί βάλθηκε να καταστρέψει μια ωραία ποπ μελωδία βάζοντας σε ολόκληρο ρεφρέν μόνο μια λέξη και κραυγές? Έλεος με τη στιχουργο.

    • ξέρουμε αν είναι η ίδια με αυτή που έγραψε το this is love – la la la la la love πριν φάει ψιλοκράξιμο οπότε εγινε this is love- rains fall from above πριν γινει τελικα this is love- reaching out for the stars.

  6. Εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται ωραίο (όχι για νικη φυσικα).. Περιμένω να το ακούσω ολόκληρο και περισσότερες φορές για να εχω ολοκληρωμένη άποψη

  7. Τυπικό, διεκπεραιωτικό, flat. Δεν έχει κάποια έξαρση στο ρεφραίν, ούτε κάποια ενδιαφέρουσα εναλλαγή της μελωδίας. Το όλο του όπλο είναι να θυμίζει ’80 και σε αυτό μένει. Αξιοπρεπέστερο από το περσινό, αλλά και τίποτα σπουδαίο ή αξιομνημόνευτο. Ότι ήταν και αναμένωμενο πάνω κάτω.

  8. Πραγματι οπως ειπε καποιος απο πανω ειναι στο ιδιο στυλ με το Hero στην Νορβηγια. Δεν ειναι κανα φοβερο κομματι για να ειμαστε ειλικρινεις, καλυτερο απο το περσυνο ακουγεται δεν ξερω πως θα εινια live αλλα αμα δεν τα κανουν εντελως θαλασσα οπως συνηθιζουν τα τελευταια χρονια, νομιζω ειναι σιγουρη προκριση και μια αξιοπρεπης θεση στον τελικο (γυρω στη 12η – 15η). Εδω που τα λεμε δεν εχει να συναγωνιστει και τιποτα τρομερα αξιολογα τραγουδια στους ημιτελικους (οχι οτι δεν υπαρχουν αλλα ειναι λιγα) οποτε λογικα κατι θα κανει.

  9. πολύ ωραίο, αλλά ο ήχος δεν είναι καλός. Δεν καταλαβαίνω τα λόγια

  10. Ωραία τα 80s vibes, θυμίζει λίγο Physical της Dua Lipa. Αλλά θετικό είναι γιατί και το retro theme ακούστηκε πολύ τελευταία.
    Λίγο απογοητευμένος με το ρεφραίν να περιέχει μία λέξη, γιατί μπορεί να καταντήσει κουραστικό με το last dance last dance last dance… Τουλάχιστον είναι καλύτερο από το superg!rl.
    Φυσικά και όλα θα κριθούν από τη σκηνική παρουσία. Προφανώς δε πρόκειται να δούμε δύσκολη χορογραφία από τη Stefania, όμως ελπίζω να στήσουν κάτι εντυπωσιακό. Καλή επιτυχία

  11. Με τα περισσότερα φετινά τραγούδια να είναι ήδη γνωστά, κάτι μου λέει ότι η Στεφάνια θα κάνει ευκολο περίπατο με αυτό. Θα πάει εξαιρετικά και με το κοινό και με επιτροπές. Πολλά μπράβο!

  12. Παιδια ημαρτον που λετε για το refrain και το στιχο… δλδ ιχνος ελεγχου σκεψης εδω μεσα? χαχα τι στο καλο.. ποσο επιπεδο γνωσης μουσικης εχουν τα ατομα που γραφουν εδω μεσα??? Σας αρεσει το σαν μαρινο η αλλα τραγουδια που στο refrain εχουν μονο μουσικη για χορο. Σωστα το fuego ειχε πολυ στιχο στο refrain και σας ενοχλει η στεφανια? Ξερετε πολλα τραγουδια στο refrain έχουν 0 στιχο !!! προφανως ειναι κ σημειο για χορευτικες κινησεις. συνελθετε εδω μεσα…!!! παντα βρισκετε κατι για να δειξετε οτι ειστε κακιωσες ορισμενες!!!

  13. Πολύ καλό, επιτέλους κάτι διαφορετικό! Μπράβο σε όλους! Να με θυμηθείτε αυτό πάει δεκάδα καρφωτό ….

  14. 4 καλά pop τραγούδια μέχρι τώρα ! Ελλάδα, Σαν Μαρινο, Κύπρος και Μολδαβια.. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον στο λαιβ να δούμε πιο θα ξεχωρίσει… Μπράβο μας για φέτος πάντως!

  15. Δεν είναι κακό αλλά δεν έκοψα και φλέβα. Βέβαια δεν το έχουμε ακούσει ολόκληρο και δεν έχουμε ιδέα τι θα παιχτεί στην σκηνή. Όποτε οψομεθα.

  16. Τυπικότατη δομή, radio friendly, πέριξ της 20ης θέσης στον τελικό.

    Πως το λέγανε παλιά?
    -Εσύ γιατί δήλωσες συμμετοχή?
    -Για την εμπειρία!

    • Εν τω μεταξύ ανάθεμα και αν υπάρχουν ως ώρας 5-6 καλύτερες συμμετοχές στον φετινό διαγωνισμό.
      Άρα μην προδικάζουμε το αποτέλεσμα, είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω, αγνοώντας παράγοντες όπως η σκηνική παρουσία, το λάιβ και η δυναμική της χρονιάς.
      Εξάλλου κάθε χρόνο υπάρχουν συμμετοχές που τερματίζουν σε πολύ υψηλές θέσεις “απο το πουθενά”, και φυσικά το αντίστροφο.
      Το τραγούδι πάντως σαν τραγούδι κινείται στις σημερινές μουσικές τάσεις, όπως και το better love δηλαδή, αλλά εκεί το θέμα χάθηκε επί σκηνής.

  17. Ίσως να ειναι και το καλυτερο τραγουδι που εχουμε στειλει τα τελευταια 10 χρονια. Βεβαια θελω να το ακουσω ολοκληρο.

  18. μακράν το χειρότερο τραγούδι που στείλαμε. ακόμη και η ντεμυ σου έμενε σαν ηχος. αυτο ε΄δω μεσα σε ενα τριλεπτο θα κερδίσει θεατές πάτε καλα; ανέμπνευστο άχρωμο. να λετε να περάσει τελικό γιατί το τραγουδάκι αντικειμενικά δεν. είναι εντελώς της πλάκας.

    • Οταν το ονομα σου ειναι χαλια… και γραφεις αυτα τα χαλια… ή εισαι κυπριος ή απλα εισαι χαλια μαυρα εσυ… αλλιως τοση κακια δεν εξηγειται για ενα αντικειμενικα καλο τραγουδι.. και εγω μισω τα μπουζουκια αλλα δε τα βριζω ετσι… η καραντινα φταιει που θες να ξεσπασεις καπου.. ξεσπασε στο καθρεφτη σου 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ