Ξεπέρασε τo 1 εκατομμύριο views το “SUPERG!RL”! Πρωτιές σε polls!

Την περασμένη Κυριακή, ακριβώς τέτοια ώρα, παρουσιάστηκε το «SUPERG!RL», το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Stefania θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο  διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 και ‪16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την κυκλοφορία του το video clip της Ελληνικής συμμετοχής ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές στο Youtube, ενώ οι αντιδράσεις σε αυτό είναι θετικές ξεπερνώντας τις 32 χιλιάδες!

Το ενδιαφέρον για το τραγούδι μας από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλο, καθώς πολλά διαδικτυακά μέσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό δημοσιοποίησαν αμέσως την Ελληνική συμμετοχή, ενώ οι αντιδράσεις των fans του διαγωνισμού ήταν πολλές και οι περισσότερες θετικές για το “SUPERG!RL”! Στο Eurovision 2020 Chart του OGAE Greece είναι ήδη στην πρώτη θέση που σημαίνει ότι άρεσε πολύ στους eurofans με το πρώτο άκουσμα!

Επίσης, σε μια μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία του Wiwibloggs, ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή sites του διαγωνισμού, η Ελλάδα και το “SUPERG!RL” είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των ξένων fans ανάμεσα στις 24 συμμετοχές που είχαν εκείνη τη στιγμή γίνει γνωστές.

H Stefania δίνει συνεχώς συνεντεύξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ προετοιμάζεται εντατικά για την σκηνική παρουσίαση του “SUPERG!RL” την οποία επιμελείται ο διάσημος και έμπειρος Έλληνας χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Β’ Ημιτελικού  στις 14 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελα ρε παιδια… το poll του OGAE Greece τι θεση θα μας εδινε ας πουμε… στα odds ειμαστε 17οι και πεφτουμε συνεχως. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα παιχτει στην σκηνη και ας αφησουμε τις πρωτιες.

    • Ειναι τοσο νωρις….ολοι ξερουμε οτι η ιρλανδια δεν θα βγει πανω απο εμας οπως ειναι τωρα στα προγνωστικα…ενω καποιες χωρες δεν εχουν ανακοινωσει καν τη συμμετοχη τους και βρισκονται εντος 15αδας.
      Η Τερζη και Ντουσκα πριν ξεκινησουν οι προβες ηταν εντος 12αδας ενω Φουρειρα ηταν 18!! το τι εγινε τελικα τα θυμομαστε.

  2. Το Wiwibloggs και πέρυσι και πρόπερσι μας έπλεκε το εγκώμιο και κυρίως πέρυσι λόγω επικοινωνιακών χαρισμάτων της Duska. Τώρα το Chart του OGAE Greece δε λέει και πολλά, διότι αν δε στηρίξουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει. Το αξιοπερίεργο θα ήταν να τη δείχνουν τελευταία. Η πρώτη θέληση είναι λίγο αυτονόητη.
    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συνέχεια καθυστερούμε να δώσουμε το clip μας στο λογαριασμό της Eurovision (δεν ξέρω αν γίνεται έτσι, διορθώστε με). Είναι προτιμότερο να αυξάνουμε τα views μας σε προσωπικό λογαριασμό από το να απευθυνθούμε κατευθείαν σε μεγαλύτερο κοινό;

    • Λόγω χορηγών καθυστερεί το ανέβασμα στο επίσημο κανάλι της eurovision μιας και εκεί δεν επιτρέπονται διαφημίσεις. Λογικά θέλουν να μαζέψουν όσα περισσότερα views γίνεται από το κανάλι της Στεφανίας πριν ανέβει στο κανάλι της Eurovision.

  3. οι προβολες δε λενε τιποτα παιδια. τα στοιχηματα δειτε. αυτα κρινουν τον διαγωνισμο. 17η ειναι στα στοιχηματα και πριν βγει ηταν 15η. επεσε δηλαδη που σημαινει οτι ο κοσμος δεν ξετρελαθηκε. οι προβολες ειναι λογικες να υπαρχουν. οι σερβες κοντεβουν 4 μυρια.

    • Ούτε τα στοιχήματα κρίνουν το διαγωνισμό και ειδικά 5 Μαρτίου !!!μετά τις πρόβες είναι κάπως πιο αξιόπιστα αλλά πάλι γίνονται εκπλήξεις..

    • Ποια στοιχήματα; Αυτά που έχουν την Ιρλανδία 14η; Είναι αστείο. Ακόμα και τελευταίοι των τελευταίων να βγούμε, τα τωρινά στοιχήματα δεν δείχνουν κάτι. Πέρα από τα πρώτα φαβορί που εμφανίζονται όλες οι άλλες θέσεις είναι τελείως εκτός πραγματικότητας.

    • Οι Σέρβες έχουν κανάλι με μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών και ήταν πιο γνωστές από πριν..Όταν τραγούδι τους έχει 48 εκατομμύρια views τα 4 εκατομμύρια είναι μεν πολλά αλλα όχι τόσο όσο φαίνονται..Επίσης το 1 εκ. σε 4 μέρες είναι παρα πολύ καλό και τα στοιχήματα δεν πρέπει να τα παρα προσέχουμε ακόμα, τα ίδια δίνουν Σερβία 26η

  4. Μυριζομαι χρονια φιασκο για την ελλαδα,πολλοι θα καλλιεργησουν πολλες προσδοκιες απο την συγκεκριμενη κοπελα και θα πεσουν απο τα συννεφα.Προσωπικα κατι δεν μ καθεται με την συγκεκριμενη κοπελα,μ φαινεται πολυ λιγη φωνητικα,δεν μπορω να την φανταστω να χορευει.Το τραγουδι δεν εχει κατι ιδιαιτερο,αυτη η επαναλαμβανομενη μουσικη σου τρυπαει στα αυτια.Αν περασει τελικο που ειμαι 50/50 θα καταληξει στις τελευταιες 10θεσεις

  5. Παιδιά, στα σοβαρά η Ελλάδα είναι πρώτη στο poll του OGAE Greece;;; Συνταρακτικό, σπάνιο και ελπιδοφόρο…

  6. Nα ενημερώσω, επίσης, ότι η Στεφανία ανέβασε το poll του Wiwibloggs στο instagram της παρακινώντας τους φαν της να ψηφίσουν. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, λοιπόν.

    • Αυτό δεν παίζει να το έκαναν κ οι άλλοι υμτραγουδιστρς του πολ ε; Τζιμάνι εισαι

    • Σύμφωνα με πολλούς από εσάς η Στεφανία είναι μια άγνωστη με μηδενικό κοινό… τι έγινε ξαφνικά; Απέκτησε τόσο κοινό μέσα σε μια μέρα; Που έχει και τόση επιρροή πάνω τους…. Βρε κοίτα κάτι πράγματα

    • Ναι βρε ανέβασε ένα στόρι και 2χιλ άτομα έτρεξαν να ψηφίσουν. Λες και το wiwi δεν έχει άτομα που ψηφίζουν έτσι και αλλιώς. Λες και οι άλλοι τραγουδιστές στο poll δεν έχουν κοινό να μαζέψουν αυτούς τους 2000 ψήφους. Που αν μπορεί να πείσει να την ψηφίσουν τόσοι σε ένα poll φαντάσου με μια καλή performace. Βρες κάτι καλύτερο, δεν πείθεις κανέναν.

  7. Το Superg!rl μέχρι στιγμής δεν έχει ενθουσιάσει το κοινό σε τέτοιο βαθμό που να θεωρούμε δεδομένη μια θέση στη δεκάδα
    Στα στοιχήματα έχουμε μονο πτωτικές τάσεις αλλά και γενικά οι αντιδράσεις των ξένων είναι χλιαρές…
    Τα views θα έπρεπε να είναι περισσότερα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είμαστε στις δημοφιλέστερες συμμετοχές…
    Βέβαια ας μην μας επηρεάζει τόσο πολύ γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και αξίζει να φέρουμε στο μυαλό μας το fuego τι θέση είχε στα στοιχήματα αλλά και στα tops πριν τις πρόβες και σε ποια θέση μετά τις πρόβες…
    Εγώ έχω εμπιστοσύνη και στο τραγούδι και στη ομάδα μας!

    • Καλά της Λιθουανία σ που είναι το δημοφιλέστερο σε 2-3 εβδομάδες έχει 3 εκατομμύρια views κ το δικό μας σε 4 μέρες 1.000.000 άρα μια χαρα δημοφιλές ειναι

  8. Δε περίμενα να δίνετε τόση σε βάση στα στοιχήματα! Πριν τις πρόβες ειδικά, δεν έχουν να πουν απολύτως τίποτα! Ειδικά φέτος που πιο κουλά δε τα έχω ξαναδεί! Μην εστιαχετε τόσο πολύ σε polls και τέτοια, μετά τις πρόβες τότε Ναι!

    Υ.Γ. Αυτοί που μοιράζονται αποτυχία να μου πουν τιμές για να μου πουν τι θα μου βρουν για το μέλλον μου!

  9. H Στεφανία ειναι ξυπνια κρατηστε το αυτο που λεω! Aλλωστε μην ξεχναμε το παράδειγμα της Nορβηγιας περυσι

  10. Εντελώς αντικειμενικά η φετινή μας συμμετοχή είναι αρκετά έως πολύ αδιάφορη!!! Απλά θα ανέβει πολύ εδώ μέσα μόνο και μόνο επειδή είναι η Ελλάδα!!!Αν η συγκεκριμένη συμμετοχή ήταν της Βουλγαρίας,η πλειοψηφία εδώ μέσα που το αποθεώνει,θα έλεγε ότι είναι μέτρια κλπ…

  11. αν το supergirl το ειχε αλλη χωρα εδω μεσα θα λεγατε η τρασια του αιωνα. τωρα εχετε απαιτησεις να μπει 10αδα? πατε καλα? οι ξενεοι εχουν αδιαφορη εικονα για τη συμμετοχη μας και οι μπουκερς ξαναλεω κρινουν το διαγωνισμο. οι σερβες μπορει να ειναι χαμηλα δειξανε ομως τι φωτια εχουν στη σκηνη και σιγουρα σε ψηφους κοινου θα σαρωσουν. η στεφανια τι σας εχει δειξει στην σκηνη και ειστε τοσο θετικοι οτι με το φωκα θα κανει παππαδες; βαλτε το μαντ και δειτε την. τι εκανε εκει που σας δειχνει φωτια μεσα της και που θα οργωσει τη σκηνη; δειτε τι εκανε η φουρ καθε χρονο στα μαντ κ δειτε ταμτα και στεφανια. η στεφανια σε θεμα κινησης ειναι σαν τη ταμτα. δε μπορουν να κανουν την σκηνη δικη τους. σας τα λεω για να μην περιμενετε να δειτε χορευτρια στη σκηνη. αντε να κουνισει το μαλλι της ανεμιστηρας και να γινονται τρικακακι με αντικειμενα που ιπτανται οπως κ η ιδια να κρεμαστει να δειχνει οτι πεταει. δεν ειναι δυνατο τραγουδι για να περιμενε χορο.

  12. ποτε επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα στοιχήματα δεν δείχνουν τι θέση θα τερματίσει ο καθένας αλλά σε σχέση με τις αλλες 40 χώρες τι πιθανότητες έχει να κερδίσει. Ένα τραγούδι μπορεί άμα είναι μια πιο ριψοκινδυνη συμμετοχή να είναι πολύ ψηλά στα στοιχήματα για νίκη αλλά πολύ χαμηλά στο να τερματίσει στο τοπ 10 γιατί το αποτέλεσμα της είναι απρόβλεπτο. Επίσης τα στοιχηματα δεν κρύβουν από πίσω καμία σατανιστικη οργάνωση, ούτε έχουν ακούσει όλα τα τραγούδια από πριν. Είναι άνθρωποι που ποντάρουν λεφτά σε χώρες. Μόνο τους τελικούς να βλέπει κάποιος είναι λογικό να ποντάρει σε Σουηδία Ρωσία Ιταλία και ας μην έχουν κάποιες τραγουδια γιατί σχεδόν πάντα τερματίζουν ψηλά άρα οι πιθανότητες να πάρουν πίσω λεφτα είναι πολύ μεγάλες

  13. Πως γίνεται για κάποιους να μην λαμβάνεται υπόψιν όταν ακούμε κάτι “θετικό”, όπως οι προβολές και οι polls, παρα μόνο όταν υπάρχει κάτι “αρνητικό”, όπως η πτώση 2 μολις θέσεων στο στοίχημα;
    Λογικό να μην αρέσει σε όλους ένα τραγούδι, αλλά ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά για να επιβεβαιώσουμε το όποιο μουσικό μας γούστο. Προσωπικά δεν βρίσκω σε αυτό το χρονικό σημείο κάτι θετικό ή αρνητικό, που θα καθορίσει την πορεία της συμμετοχής μας τον Μάιο.

    Με χαροποιεί ασφαλώς το γεγονός που αναφέρει το άρθρο, αλλά δεν πρόκειται να βγάλω κάποιο συμπέρασμα από αυτό και μόνο. Προσωπικά μου αρέσει η φετινή συμμετοχή μας και αισιοδοξώ για το καλύτερο!

  14. Γιατί σκάτε όλοι με τα views και τα στοιχήματα;
    Ένα τραγούδι είναι popaki του σωρού τίποτα το ιδιαίτερο για να είμαστε αντικειμενικοί.
    Αν περάσουμε Καλώς αν μπούμε δεκάδα Επίσης Καλώς, αν πατωσουμε να σκεφτούμε λίγο ότι προφανώς κάτι φταίει.
    Νωρίς ακόμη για προγνωστικά, η μόνη πρόγνωση προς τον παρόν είναι ότι δεν θα γίνει η Eurovision.

  15. Η φετινή μας συμμετοχή είναι παντελώς αδιάφορη! Δε λέω ότι δεν θα πάει καλά, εξαρτάται από το στήσιμο επί σκηνής και τα live φωνητικά σαφώς, αλλά ως μουσική πρόταση δεν εισάγει κάτι νέο. Την έχουμε “ξαναδεί” ως θεματική: ethnic-pop με μια όμορφη ερμηνεύτρια να χορεύει. ? Βέβαια δεν είναι όπως η Σερβία που στέλνει όχι μία κόπια… αλλά 3 φουρέιρες επί σκηνής. ?

    Γενικά φέτος τα πράγματα είναι άτονα και μουσικά αδιάφορα. Το μόνο που θα μείνει στο τέλος ως εντύπωση θα είναι η οργάνωση των Ολλανδών και όσα έχουν ετοιμάσει.
    Εκτός κι αν πάθει (και) η Eurovision… κορωνοϊό!!!! ? Διάβασα προ ολίγου ότι υπεύθυνος της εκεί τηλεόρασης είπε πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση με το είδος της διοργάνωσης, οι συναθροίσεις στην Ολλανδία δεν έχουν απαγορευτεί κι ότι σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών υγείας. Οπότε…

    …ίσως γλιτώσει η team τη φετινή καζούρα! ?

  16. Παιδιά η συμμετοχή μας είναι μια χαρά . Χορευτικό ανεβαστικό κομμάτι που σου μένει με την πρώτη σε μια χρονιά με πολύ λίγα τέτοια κομμάτια. Η κοπέλα όχι απλά γράφει στο φακό αλλά είναι γεννημένη γι αυτόν. Φωκάς χορογραφία εγγύηση . Το κομμάτι θα αναστατώσει σίγουρα το κοινό . Μην είστε τόσο επικριτικοί οκ αν δεν σας αρέσει σεβαστό αλλά το να κατακρίνετε τον κόπο και τη δουλεία των ανθρώπων με τόσο πικρόχολα σχόλια δεν ευνοεί κανέναν . Δλδ αν σας ακούσει κανείς θα έλεγε οτι έχουμε στείλει κανενα έτρωμα . Είπαμε κακία αλλά καπου να υπάρχει και ένα όριο .
    Καλή επιτυχία κουκλίτσα σου αξίζει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ