Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece! [UPDATED]

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επιλογή των εκπροσώπων και των τραγουδιών τους στη Eurovision 2020! To site του επίσημου σωματείου της Eurovision στην Ελλάδα, του OGAE Greece, σας ενημερώνει συνεχώς για όλα τα νέα που αφορούν στις συμμετοχές στη Eurovision του Ρότερνταμ.

Φέτος, ξεκινήσαμε μια διαδικασία βαθμολόγησης των 41 συμμετοχών στη Eurovision 2020, που αποτυπώνεται σε ένα chart. Αυτό περιλαμβάνει τη βαθμολογία (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020 από τρεις κατηγορίες ατόμων: τη βαθμολογία της συντακτικής ομάδας του ogaegreece.com, τη βαθμολογία των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου μας, και-φυσικά-τη βαθμολογία των αναγνωστών του site μας. Η βαθμολόγηση θα διαρκέσει μέχρι και την ολοκλήρωση από το site μας της παρουσίασης όλων των συμμετοχών της Eurovision 2020 (μέχρι περίπου τα τέλη Απριλίου).

Το chart ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο μετά τη δημοσιοποίηση κάθε συμμετοχής, όσο και μετέπειτα. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαμόρφωση της κατάταξης διαχρονικά, αλλά και την τάση που επικρατεί σχετικά με την αξιολόγηση των συμμετοχών. Ειδικά σύμβολα δίπλα από τη βαθμολογία κάθε συμμετοχής οπτικοποιούν τη μεταβολή της κατάταξης.

Κάνοντας κλικ πάνω στη χώρα μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της, ενώ μπορείτε να βαθμολογήσετε κάθε συμμετοχή πατώντας το “Rate!”

You can listen to any entry with just a click on it! Don’t forget to evaluate the song (from 1 to 10) by clicking on “Rate!”

Eurovision 2020 Chart / by OGAE Greece (Last update: 02/03/2020)

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας! / Thank you for your votes!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ