Αυτή είναι η ελληνική συμμετοχή “SUPERG!RL”!

Πριν από λίγο, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision – Αντίστροφη Μέτρηση», παρουσιάστηκε το «SUPERG!RL», το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Stefania θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο  διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 και ‪16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το «SUPERG!RL» είναι ένα σύγχρονο pop,  up tempo τραγούδι με έθνικ στοιχεία. Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το «SUPERG!RL» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία βρήκε τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι.

«Η Stefania έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά», δήλωσε ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος. «Για να είμαι ειλικρινής, ήταν δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της, αλλά πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό, με διεθνής επιτυχίες», τονίζει.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κώστας Καρύδας, μιλώντας για το video clip, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, την καλλιτεχνική επιμέλεια της σκηνικής παρουσίασης της Ελληνικής συμμετοχής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο καταξιωμένος χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι στίχοι του “Superg!rl” 

Keep the phone booth, don’t need a super car
No x-ray vision to show them who we are
I got the power, climb up the tower
Save all humanity on zero hour

Na-na-nothing can stop me, no-nobody can hold me down
Standing in the light, it’s a new world, let me be your supergirl
Na-na-nothing can stop me, no-nobody can hold us down
Fighting in the dark over true love, let me be your supergirl

I’m your supergirl
Fighting from the heart

I’m your supergirl, supergirl, unana
In this crazy world, crazy world, unana
I’m your supergirl, supergirl, unana
Fighting from the heart, from the heart, unana

There’s no wonder it takes a woman
To be a hero more than a human
To overflow your heart with electricity
Find through the shadows your true identity

Na-na-nothing can stop me, no-nobody can hold me down
Standing in the light, it’s a new world, let me be your supergirl
Na-na-nothing can stop me, no-nobody can hold us down
Fighting in the dark over true love, let me be your supergirl

I’m your supergirl
Fighting from the heart

I’m your supergirl, supergirl, unana
In this crazy world, crazy world, unana
I’m your supergirl, supergirl, unana
Fighting from the heart, from the heart, unana

Fly, give me a signal and I’ll fly
On a supersonic high
Like a hero in the sky
I will stand by your side

I’m your supergirl, supergirl, unana
In this crazy world, crazy world, unana
I’m your supergirl, supergirl, unana
Fighting from the heart

I’m your supergirl, supergirl, unana
In this crazy world, crazy world, unana
I’m your supergirl, supergirl, unana
Fighting from the heart

I’m your supergirl

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Β’Ημιτελικού  στις 14 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε την Ελληνική συμμετοχή “SUPERG!RL”!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Greek ESC 2020 entry?

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

OGAE Greece

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

155 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόλις ακούσαμε το τραγούδι για την Eurovision Junior… Γνωρίζει κανείς για το πότε θα βγει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ???

  2. Χαχαχχαχα γειά σου Κοντόπουλε με το στοκ σου… Αδιάφορο ποπ τραγουδάκι της σειράς. Μια μουσική μιξ φασαρία. Νταξει μη μείνει και ημιτελικό, ότι σώσει ο Φωκάς αν και οκ χορευτές θα δούμε μαζί της και τέλος. Καλό πάτο

  3. Καλέ καλέ μου αρέσει πολύ…ένας διαφορετικός ήχος..μπράβο δεν το περίμενα Κοντόπουλε από σένα αυτό

    • Η Eurovision έχει αποδείξει ότι μπορεί μια χαρα να είναι και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου. Να αναφέρω το ίδιο το Better Love ή το Arcade πέρσι. Μην προσπαθείτε με το ζόρι να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

  4. και εκει που περιμενεις να ακουσεις κοντοπουλεικη αηδια,ακους ενα κομματι που σου κολλαει απο την πρωτη ακροαση,η καλυτερη συμμετοχη που εχει στειλει ποτε η Ελλαδα,RESPECT

  5. παρότι δεν ειμαι ιδιαίτερα φαν του συνθέτη κυρίως για την μουσικές του επιμονές τα τελευταέα χρόνια στο διαγωνισμό..εδώ επιτέλους έχουμε κάτι διαφορετικό..με έθνικ αλλά και συναμά σύγχρονο στοιχείο και πολυ καλή παραγωγή…αν στηθεί και καλά υπαρχουν προοπτικές για κάτι καλό..απο την αλλη το clip..προκαλεί κάποια γέλια σε ορισμένα σημεία..!καλή μας επιτυχία!

  6. Σοβαρά τώρα ρε παιδιά ; Νομίζω είναι ότι χειρότερο έχουμε στείλε .Το ρεφρέν ειδικά ασχολία στο κρίμα

  7. Επειδή χαρακτηρίζομαι προκατειλημμένος, θα ξεκινήσω από την αντίδραση των ίδιων των παρουσιαστών που ήταν εμφανώς μουδιασμένη, με τον Καπουτζίδη να ψελλίζει ένα “μου αρέσει αρκετά…”. Καλλιεργήθηκαν, ως συνήθως, υπερβολικά υψηλές προσδοκίες. Δεν άκουσα πουθενά το “αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί στη Eurovision”.

    Το τραγούδι είναι μία τυπική περίπτωση Κοντόπουλου. Τέσσερις νότες φτιάνουν ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται σε όλο το τραγούδι. Από εκεί και πέρα ένα αδύναμο κουπλέ και ένα διεκπεραιωτικό ρεφραίν γεμίζουν τα τρία λεπτά, φτιάχνοντας ένα σύνολο τυπικής και μέτριας ethnic-pop αισθητικής και ήχου 15 χρόνων πίσω.
    Η Στεφανία είναι συμπαθής αλλά ήδη από το video δεν δείχνε δυνατή τραγουδίστρια, ή για να μην την αδικώ, το ίδιο το τραγούδι εξαφανίζει και ισοπεδώνει τη φωνή της. Το όλο πράγμα είναι πια παλιακό για την τωρινή Eurovision
    Στα θετικά το αξιοπρεπές video. Αλλά μέχρι εκεί.
    Ο Ευαγγελινός πρέπει να κάνει θαύματα -στην κυριολεξία- επί σκηνής για την ελπίδα ενός κάποιους αποτελέσματος.

    Καλή επιτυχία.

  8. Αν και δεν ειναι για 30 χρονων κ πανω, ειναι ενα καλο τραγουδι. Το video clip μου αρεσε πολυ, το διασκεδασα. Το στησιμο στη σκηνη δεν το φοβαμαι, για το λογο του οτι εχεις ιδεες να μπορεις να εφαρμοσεις, μονο λεφτα να δωσουν…απο κει και περα ρε παιδια, ειναι σιγουρο καπου 6 θεση τελικο..ισως πιο πανω, δυσκολα πιο κατω.. καλη γιουροβιζιον να’χουμε.

    • Ακόμα και το This is Love ήταν πιο εμπνευσμένο. Κατεβάστε τον πήχη των προσδοκιών γιατί πάλι θα έχουμε δράματα τον Μάιο και βαρέθηκα να μοιράζω χαρτομάντηλα.

      • Το this is love, εκτος απο την πρωτη φορα που ηθελα να δω τι θα στελναμρ, δεν πατησα καμια φορα να το ξανακουσω.. το δε supergirl αν και 30 χρονων το εχω ακουσει ηδη 4 φορες. Παντως μεχρι σημερα μρσα εχω πεσει παντα. Κοντος ψαλμος..

  9. Προς το παρόν θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει. Εντυπωσιακό!

  10. Τίποτα το πρωτότυπο και το διαφορετικό. Μία απλή αδιάφορη σύνθεση Κοντόπουλου.

    Συγχαρητήρια στη Ρουμανία που χωρίς καν να έχει επιλέξει τραγούδι βρίσκεται στη πρώτη θέση των στοιχημάτων.

  11. Δεν εντυπωσιάζει ως άκουσμα, τυποποιημένη δομή επαναλαμβανόμενη. Ειδικά για χορογραφίες επί σκηνής ένα σωρό. Πρώτη η Σερτάμπ, δεύτερη η Ρουσλάνα, τρίτη η Παπαρίζου. Και η Φουρέιρα που του έδωσε και κατάλαβε…
    Θα περάσει στο τελικό αλλά η 20η θέση όλη δική τους ως team.

    “Alcohol is Free” & “Better Love” ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ.

    ΥΓ Μακράν η καλύτερη συμμετοχή του team το “Shady Lady”.

  12. Σιγουρα δεν ειναι αυτο που το ακους και λες να το νικητηριο τραγουδι. Εχει προοπτικες με μια καλη παρουσιαση. Περιπτωση Fuego δηλαδη, μια πρωτη παγωμενη αντιδραση αλλα αν τα καταφερει και δεν ψαχνουμε τις ψηλες νοτες απο τη μια και τα σκηνικα στα τελωνια απο την αλλη, μπορει να παει ψηλα, ακομη και πολυ ψηλα. Μεχρι στιγμης αλλωστε δεν ειναι και τρομερα μεγαλος ο ανταγωνισμος.

  13. Δεν μου άρεσε.. Πολύ παιδικό πολύ προβλέψιμο. Νομίζω ήταν πολύ νωρίς για απευθείας ανάθεση στη συγκεκριμένη τραγουδίστρια.

  14. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι !!!!
    Ανυπομονώ να δω τι σκαρφιστεί πάλι ο Φωκάς και να απογειώσει τελείως το τραγούδι .
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΆΝΙΑ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  15. Υπέροχο!!!Και pop και έθνικ ήχος
    Ξεχωρίζουμε για άλλη μια φορά
    Καλή μας επιτυχία!!!

  16. Τουλάχιστον σου εντυπώνεται. ΟΚ, δεν κόβεις φλέβα αλλά είναι εύπεπτο (το πε και ο καπουτζίδης) και αυτό είναι και το θεμιτό σ αυτόν το διαγωνισμό. Μενει να δούμε αν το ακούσουμε και το ξανακούσουμε πως θα κάνει sink in, μέσα μας. Πάντως σκηνικά ίσως εκμεταλλευτούν αυτό το supergirl και δείξουνε τίποτα υπερδυνάμεις, τίποτα ανυψώσεις κλπ. Μάλλον. Αλλά όπως ξεκίνησε με ξένησε το έθνικ στοιχείο σαν βλαχιά μου ακούστηκε. Οσο προχώραγε το τραγούδι, το ξεπέρασα γιατί εξοικειώθηκε το αυτί μου. Για να δούμε….

  17. Μια χαρά είναι. ΟΚ οι στίχοι δεν είναι και ΟΥΆΟΥ αλλά δεν ήξερα ότι έπρεπε να γράφεις στίχους για Νόμπελ ποίησης για να έχει πέραση ένα τραγούδι στην Eurovision. Λες και όλα τα νικητήρια τραγούδια έκαναν παπάδες στους στιχους τους (μην αναφέρω την Netta ξανά).
    Και το ethnic drop σου μένει απευθείας σ’αρέσει δεν σ’αρεσει.
    Ας ελπίσουμε μόνο να μην πετάει στη σκηνή. Πολύ τσίρκο.

  18. Το τραγουδι εχει ενα ωραιο εθνικ στοιχειο, αλλα για εμενα μεχρι εκει. Θεωρω πως αν δεν εισαι κοριτσι ηλικιας 12-18 ετων θα δυσκολευτεις να βρεις κατι να σου αρεσει στο κομματι, και κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα. Οπως προανεφερε καποιος, θα ηταν ωραιο κομματι για τη eurovision junior. Λυπαμαι πολυ που αντι να προσπαθησουν να δημιουργησουν κατι καινοτομο, παρουσιαζουν κατι που εχει χιλιοακουστει. Ελπιζω η σκηνικη παρουσια να ειναι τουλαχιστον ξεχωριστη.

  19. Το video clip είναι κάκιστο και αδικεί το τραγούδι. Το τραγούδι δεν είναι και αριστούργημα, αλλά αν το ακούσεις μόνο ως audio είναι πολύ καλύτερο. Η σύνθεση δεν είναι αναμενόμενη για Κοντόπουλο (για παράδειγμα άκου Μολδαβία…) Και χωρίς να είναι κάτι συγκλονιστικό, έχει αρκετά καλά στοιχεία, είναι δυναμικό, “πιασιάρικο” και ιδανικό για εντυπωσιακό στήσιμο στη σκηνή (παύσεις, ανέβασμα τόνου, έθνικ ήχος). Για τα μέχρι σήμερα τραγούδια είναι στο TOP 5

  20. τιποτα το ιδιαιτερο, τιποτα το νεο. ενα απλο χαζο ποπακι με ενα μπιτακι γκαιντας εθνικ χωρις καν να εχει ρεφρεν σαν τραγουδι. αν ειχε στειλει αλλη χωρα αυτο θα λεγατε τρασαδουρα εθνικ χιλιοπαιγμενη. μια που το ακους μια που περνας στον επομενο διαγωνιζομενο. κορυφωση και ενταση μηδεν. ελπιζω στη σκηνη της eurovision μην σηκωνονται αντικειμενα τραπεζια και καρεκλες σαν την ματιλντα του 1998. εντελως πασε και ξεπερασμενο. για eurovision junior καλουτσικο. δεν ξετρελαθηκα παιδια..

  21. Μου αρέσει αρκετά το εθνικ στοιχείο και είναι αυτό που σώζει το κομμάτι, του δίνει κάποιο χαρακτήρα και είναι αυτό που μένει στον ακροατή. Από κει και πέρα θέλει δυνατή χορογραφία ( να μην αφήσουν το drop ανεκμετάλλευτο) και σύγχρονο στήσιμο επί σκηνής. Η Στεφανία αν και έχει καλή φωνή δεν ξέρω πόσο μπορεί να υποστηρίξει τέτοιο κομμάτι δεν είναι ούτε Φουρέιρα ούτε Ζοζεφίν . Ποιο πολύ της ταιριάζουν τραγούδια σαν και αυτά που έχει πει ως τώρα. Οπότε θέλει δουλειά.

  22. χαχαχα! Τα λόγια είναι περιττά.
    Αντε καλη επιτυχία στο κορίτσι και στην Ελλάδα.
    Πάμε παρακάτω τώρα.

  23. Παιδιά έχετε μαζευτεί να την αρπάξετε με πέτρες αλλά το τραγουδι είναι καλό, πολύ καλύτερο από ότι νομιζα και έχει πολύ ενδιαφέρον beat… Και δεν θυμίζει όλα τα υπόλοιπα του Κοντόπουλου… Ηρεμήστε λιγο…
    Και τα σχόλια γενικά είναι θετικά… Ελπίζω να φτάνει στις νότες…
    Νικητήριο δεν είναι γτ είναι λίγο άλλης εποχής…

    • Πάντα τα σχόλια είναι θετικά στο ελληνικό video, γιατί οι υστερικοί Έλληνες φαν που θεωρούν ότι η τιμή της χώρας κρίνεται στη Eurovision, κατακλύζουν την πλατφόρμα, εκθειάζουν οτιδήποτε και να στείλουμε και τραμπουκίζουν άγρια όποιον τολμήσει να ψελλίσει κάτι άλλο.
      Το επόμενο επεισόδιο είναι πάντα το Μάιο που αρχίζουν τα “Μας μισούν οι Ευρωπαίοι γιατί είμαστε ο πιο υπέροχος λαός με τον πιο υπέροχο καιρό, γι’ αυτό δεν μας ψήφισαν”. Δεν το μάθατε το παραμύθι τόσα χρόνια;

  24. Το εθνικ στοιχειο του τραγουδιου θα ηθελα να ειναι πιο πολυ λυρα και pan flute γιατι αυτη η γκαιντα μου πριονισε τα αυτια. Κατα τα αλλα ειναι καλη προσπαθεια και θα περασουμε τελικο

  25. ΧΙΤΑΡΑ!!! Για το είδος του Super. Δεν μου θυμίζει Κοντόπουλο. Παραγωγάρα, φρεσκάδα, δυναμισμός, με ανατολίτικο ρυθμό σε κάποια σημεία. Φωνάζει Γιουροβίζιον και δίνει την δυνατότητα στον Φωκά να κάνει παπάδες. Την φετινή χρονιά μέχρι στιγμής μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. A BOMB.

  26. Καλή επιτυχία Στεφανία στη σκηνή στο Ρότερνταμ να το χαρείς μαζί με την ομάδα σου το. Τραγούδι που σου δόθηκε αν στηθή. σωστά από τον Φωκά θα έχουμε μια. Ωραία καί αξιοπρεπή παρουσία το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να το ξέρουμε αφου η Γιουροβίζιον είναι απρόβλεπτη και για σας που γράφεται περσινά ξινα
    σταφύλια γονείς δεν έχετε ( η παιδεία δεν έχετε ). Καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Ελλάδα ????????

  27. Τα περισσότερα σχόλια στο YouTube και σε άλλα sites της Eurovision είναι τύπου
    “Obnoxious. The beat drop sounds like a World War 2 bomb alarm.”
    “Probably the most stupid and childish video i’ve ever seen for a esc music video. Putting that aside the song is good though, i don’t think it’s competitive enough to really do well on the scoreboard, but they are in semi 2 which is looking like a weak semi, should qualify and prob be around 15th-20th in the final.”
    “This video is too distractive, Im not sure if I like the song or I don’t….I need it live”
    “I don’t like it at all. Cliché, average, and some oriental sounds that don’t belong there imo.”

    Για να δούμε τώρα με τις υπόλοιπες συμμετοχές επειδή εγώ το τραγούδι το βρίσκω πολύ ανώτερο από άλλα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Ο τελικός είναι σίγουρος κατ’ εμέ.

    • Μόλις παρέθεσε τα σχόλια λίγων άνθρωπων από τους Wiwibloggs και φυσικά δεν ανέφερες σχόλια άλλα!

      • Ποια καλά σχόλια; Των Ελλήνων; Που μόλις δουν αρνητικό σχόλιο ξεκινάνε τα dislikes λες και το τραγούδι είναι αριστούργημα.

      • Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους, πάντα θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Από κει και πέρα έχουμε ένα κομμάτι με εθνικ στοιχείο το οποίο σου μένει και αυτό το στοιχείο πρέπει ο Φωκάς να το εκμεταλλευτεί .

  28. Πολύ καλό…μου κόλλησε με το πρώτο άκουσμα..σπάνιο για μένα..μακάρι να πάει καλά..!! καλή μας επιτυχία!
    μέχρι στιγμής
    1. Λιθουανία
    2. Ελλάδα
    3. Νορβηγία
    μετά το χάος!

  29. Τιποτα σπουδαιο οπως το περιμενα.Απορω με καποιους που το βρισκουν κ ωραιο.μικρο καλαθι να κρατησουν το μαιο.

  30. Η στεφανια θα πεταξει στην σκηνη και θα ολοκληρωσει μια παρουσια που θα αρεσει.
    Δεν με χαλαει ο Kοντοπουλοs και φυσικα λατρευω τον Φωκα !
    Καλη επιτυχια

  31. Ρε παιδιά πρώτα από όλα το τραγούδι είναι μισό μισό με τους Arcade του Αναστάσιου Ράμμου δεν είναι μόνο του Κοντόπουλου άντε βάλτε να δουλέψει το μυαλό σας εδώ μέσα λίγο.Από εκεί και πέρα το 50% είναι σκηνική παρουσία και το άλλο 50% η live ερμηνεία.Αν ένα από τα 2 ή και τα 2 δεν πάει καλά η συμμετοχή δεν θα πάει καλά όσο θα πήγαινε μόνο με το official video clip ως τραγούδι και μόνο τραγούδι.Ως τραγούδι τώρα με αρέσει το beat και ο ρυθμός από εκεί και πέρα μη ξεχνάτε ότι ο διαγωνισμός είναι πολιτικός πρώτα πλέον στις μέρες μας για αυτό από το 2013 έχουμε να πάμε καλά μας έχουν γράψει στα … οι “φίλοι” μας οι Ευρωπαίοι το βλέπουμε και τώρα με τον Έβρο και τα νησιά μας πόσο μας βοηθάει η Ευρώπη.Άντε ξυπνάτε καμιά ώρα και το κυριότερο μην επιτίθεστε σε ένα 17χρονο κορίτσι που στη τελική εμάς θα εκπροσωπήσει.Χαλαρώστε…

  32. Από τις περιγραφές αισιοδοξούσα για κάτι καλό. Τώρα που το άκουσα είμαι 100% σίγουρος ότι θα βρεθούμε στη πρώτη 10καδα για να μην πω 5αδα!!

    Εξαιρετικό εθνικ-ποπ τραγούδι που σου “μένει” από το πρώτο άκουσμα. Νομίζω ότι ο Κοντόπουλος βρήκε εξαιρετικούς συνεργάτες (ARCADE) και κάτι μου λέει ότι θα ενσωματωθούν στην Dream Team στο άμεσο μέλλον. Αυτό που μένει τώρα είναι η σκηνοθεσία του Φωκά που θα το απογειώσει!!!

    Από τα εως τώρα τραγούδια το top5 μου είναι:
    1. Ελλάδα
    2. Λιθουανία
    3. Ισλανδία
    4. Εσθονία
    5. Νορβηγία

    Καλή επιτυχία Στεφανία!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  33. Ξαναλέω ότι το τραγούδι για το είδος του και τον σκοπό που γράφτηκε δηλαδή για να εμφανιστεί στη Γιουροβίζιον είναι σούπερ. Τα ίδια και πολύ χειρότερα σχόλια έκαναν κάποιοι όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Fuego ξεχνώντας ότι στην Γιουροβίζιον η εικόνα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Προέβλεπαν πάτο τότε αλλά μετά χρειάστηκαν χαρτομάντηλα. Όπως για το Soldi πέρυσι χρειάστηκαν χαρτομάντηλα ύστερα από τις προβλέψεις τους. ‘Όπως και για την περσινή Ελβετία και Νορβηγία και Ισλανδία και την προπέρσινη Τσεχία και Μολδαβία και και και. Ας μας πουν σε αυτό το είδος τι ήθελαν δηλαδή? Κάποιο κομμάτι σε αυτό το είδος που να τους αρέσει από Έλληνα συνθέτη μην μου πείτε της Αριάνα ή της Lady Gaga.? Έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Και μένα δεν είναι το στυλ μου μουσικά και θα ήθελα συμμετοχές σας την περσινή και ας πατώνουμε αλλά το φετινό είναι δυνατό και ας πάει βαθμολογικά όπως θέλει. Έχουμε δει και ακούσει πολύ χειρότερα να μπαίνουν δεκάδες.

  34. Οκ, δεν περιμέναμε κάτι το συγκλονιστικό αλλά το εθνικ στοιχείο το σώζει. Με τόσες βαρετές μπαλάντες φέτος, αν έχει δυνατή σκηνική παρουσία πιστεύω θα πάει σχετικά καλά. Είδαμε και περσυ που στείλαμε ποιότητα και κάτι το διαφορετικό, τι πήραμε. Οι ξένοι μας θέλουν με ανεβαστικά κομμάτια, όπως και να το κάνουμε.

    • ειναι ανεβαστικο το φετινο μας? πως χορευετααι αυτος ο ρυθμος? της ντεμυ πιο χορευτικο ηταν.

      • η δεν ξερεοις να χορευεις η απλα μας τρολλαρεις. η μπορει να τρολαρεις και ολες τις ελληνικες συμμετοχες. θες βιντεο να σου δειξω πως χορευεται αυτος ο εντονος ρυθμος?

  35. ευχομαι ο φωκας μην την κρεμασει στη σκηνη ως αλλη βανδη. χαχαααααααααααααααααα
    αντε ρε ξυπνηστε που λετε οτι θα παει καλα αυτο το τραγουδακι. μια μετριοτητα με μια πιτσιρικα ανευρη και αοσμη. απορω πως πληρωνουν κοντοπουλο για τετοια τραγουδια. τελικα μονο στη ρωσια βαζει τα δυνατα του. στην ελλαδα δινει τα χειροτερα

    • Η Βανδη αν και εκανε κατι που γελασαμε, εμεινε στην ιστορια για τοτε και για την Ελλαδα.. μακαρι να κανουν κατι που θα μεινει στην ιστορια για 2020 ομως.
      Αναφερθηκα αμεσως μολις διαβασα Βανδη, γιατι παντα την ονειρευμουν στη Γιουροβιζιον (τοτε). Απο Shows μονο Βανδη και πλεον Φουρειρα εχουν αφησει στιγμα εδω.. καμια αλλη.

  36. κλασικο φτηνο σαχλοεθνοποπάκι..οριακα στον τελικο κ απο εκει κ περα θα ψαχνουμε την ψηφο μας…κριμα…αλλη μια χρονια χαμένη κ ξεχασμένη

  37. Λοιπόν με το πρώτο άκουσμα που εκανα (όπως και οι εκατομμύρια τηλεθεατές που θα ψηφίσουν εκείνο το βράδυ) μπορω να πω ότι ειναι ενα κομματάκι που σου μένει.. Μπορεί να πάρει κανα ψηφουλινι (ντάξει όχι πολλα υπολογίζω καμία 15η θεση).. Ομολογώ πως ειχα λιγότερες προσδοκίες.. Μπράβο Stefania και good luck!

  38. Μου εχει αφησει ανάμικτα συναισθηματα. Καταρχας δεν θεωρω τον Κοντοπουλο καλο συνθετη καθώς ολα τα τραγουδια που γραφει εχουν πανω κατω το ιδιο μοτιβο. Οποτε το supergirl διαφερει απο τις προηγουμενες συμμετοχες του η αληθεια ειναι προς το καλυτερο.Εχει καταφερει σε ικανοποιητικο βαθμο να αναμείξει εθνικ στοιχεια σε μια πιο συγχρονη συνθεση και ταυτοχρονα να ταιριαζει σε μια 17χρονη χωρις να το λες παιδικο. Απο την αλλη το τραγουδι σαν τραγουδι δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο. Θα το εβαζα στη κατηγορια των κομματιων (χωρις να ξερουμε την παρουσιαση του το Μαιο) που συμπληρωνουν το τελικο. Το καλο ειναι πως την live εμφανιση θα την επιμεληθει ο Φωκας οποτε σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι αδιαφορη.
    Συνολικα καλυτερη συμμετοχη απο το 2017 αλλα σε συνδυασμο με τα αποτελεσματα που εχουμε τα τελευταια χρονια ξεκιναμε σαν στοχο την προκριση στο τελικο και μετα οτι πετυχουμε καλο ειναι.

    • Και ενα γενικο σχολιο για το φετινο διαγωνισμο μεχρι τωρα με εξαιρεση την Νορβηγια την Λιθουανια την Λετονια την Αυστραλια(αρξει να κανουν ριζικες αλλαγες στην παρουσιαση) και το Βελγιο δεν ξεχωριζω καμια αλλη συμμετοχη

  39. εντελώς αδιαφορο….ακομη ψαχνω να βρω το ελληνικο στοιχείο….

    τωρα καταλαβα γιατι εκανα απ ευθειας αναθεση..διοτι απλά δν προκειται το ελληνικο κοινο να τ ο ψηφιζε με τίποτα…..

  40. Καταρχάς το video clip είναι φτηνό & παιδιάστικο, κοινώς μάπα. Απομονώνοντας την εικόνα & κρατώντας μόνο το audio, που είναι & το κύριο ζητούμενο, έχουμε ένα μέτριο ethnic dance τραγούδι του κιλού. Είναι σίγουρα το καλύτερο από τα άλλα δυο του Κοντόπουλου (Εσθονία & Μολδαβία). Είναι από εκείνα τα κομμάτια που μπορούν να μεταμορφωθούν πάνω στη σκηνή με μια πολύ δυνατή χορογραφία & να τα πάνε από καλούτσικά ώς αρκετά καλά, ειδικά σε μια χρονιά, που όπως φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι η φετινή, με πολλά slow κομμάτια & πολλές χαμηλού επιπέδου συμμετοχές. Το πρόβλημα όμως έιναι ότι η μικρούλα δεν έχει ούτε το απαραίτητο σεξαπίλ & εκτόπισαμα & προφανώς ούτε τις χορευτικές ικανότητες για κάτι τέτοιο. Συμπέρασμα: μάπα το καρπούζι.

  41. Πάντως όλα τα κομμάτια φέτος είναι τραγικά μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσεις κάνα δυο χώρες, οπότε με μια ξεσηκωτική χορογραφία και το νάζι της Στεφανίας, πιστεύω ίσως πάμε σχετικά καλά. Τουλάχιστον με τόσες μπαλάντες πάλι φέτος, καλύτερα που έχουμε uptempo κομμάτι.

  42. Ωραίο τραγούδι, που μένει σε αυτόν που θα το δει μια φορά εκείνη τη βραδιά, ανεβαστηκό – σε αντίθεση με πολλά τραγούδια άλλων χωρών. Ελπίζω να το στήσει όπως πρέπει ο Φωκάς, συμπαθητική η Στεφάνια. Πιστεύω ότι το βιντεοκλίπ αδικεί το τραγούδι, αλλά στον ημιτελικό δεν θα δούμε το βιντεοκλίπ. Ας είμαστε θετικοί. Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα ❤️??!

  43. Δεν είναι κάτι εξαιρετικό. Ένα ποπακι της σειράς για ένα 17 χρόνο συμπαθέστατο κατά τα αλλά κορίτσι. Τα τελευταία χρόνια στείλαμε καλά τραγούδια τα οποία απλά λόγω μη επαγγελματισμού και στόχου δεν μπορέσαμε να στηρίξουμε όπως έπρεπε. Πρέπει να ανοίξουμε λίγο το μυαλό μας και να ρισκάρουμε…. τέλος πάντων καλή επιτυχία όπως και να έχει και είμαι σίγουρος ότι όλα θα παιχτούν στην σκηνή το λέω για να μην αρχίσετε πάλι τα γνωστά με τα στοιχήματα. Η προσωπικότητα και η αξία του καλλιτέχνη θα φανεί στην σκηνή και εκεί ο Ευαγγελινος (βούτυρο στο ψωμί του το τραγούδι) θα κανει παπάδες θέλω να πιστεύω (άλλωστε και το fuego όταν το άκουγες δεν έπεφτες ανάσκελα).

  44. Προκαλώ δημόσια ΕΝΑΝ από αυτούς που κράζουν να μου βρεί έστω και ΈΝΑ τραγούδι από Έλληνα καλλιτέχνη, από αυτά που δημοσιεύτηκαν από Σεπτέμβριο 2019 και μετά, με το οποίο πιστεύει θα πήγαιναμε καλύτερα στην Eurovision, από αυτό που στέλνουμε τώρα. Αν βρει θα τον παραδεκτώ δημόσια και θα αρχίσω να κράζω κι εγώ το δικό μας και να μιλάω για αποκλεισμούς και άλλες τέτοιες γραφικότητες. Καλή και η γκρίνια και η διαφορετική άποψη αλλά να γίνεται τουλάχιστον λίγο παραγωγικά.

    • Αρα επειδή είναι χειρότερα τα αλλα(που όντως ετσι ειναι εχεις δικιο) τησ στεφάνιασ το κάνει να ειναι καλο;
      Μην μπερδεύεσαι φίλε το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολυ καλύτερες λύσεις εκει έξω
      Εχουμς τεράστιο μουσικό πλούτο για ν στέλνουμε αυυα τα χαζα τραγούδια δεν βγάζω hate αλλα ετσι είναι
      Δεν είναι τρ τραγούδι αυτό εινακ τερμα χαζο ποπ με κατι στοίχους για 15χρονα λ
      Δύσκολα θα πάμε καλα φέτος ίσως σωθεί με τκν Φωκά αλλα μην περιμένεις πολλα πράγματα
      Προσωπική μου άποψη δσν είναι τρ αυτό τραγούδι που εκπροσωπεί τους Έλληνες

  45. Το καλυτερο σημειο του τραγουδιου ειναι το πανεμορφο γατακι που σωζει απο το δεντρο.

  46. χιλιες φορες το ονειρο μου και το μπετερ λοβ παιδια. νιωθω να γυρισαμε σε χαζες εποχες. ενα ποπακι εθνικ του συρμου. τιποτα ιδιαιτερο

    • Αχ πες τα, άνοιξε μια καινούργια ενότητα μουσική πέρσι και έχουμε ένα σκασμό τέτοιους καλλιτέχνες εδώ και πάνε και στέλνουν αυτό. Τι να πεις. Κάτι ήξερε ο Παπαδημητρίου που δεν ασχολήθηκε φέτος. Καλό πάτο, τέτοια ώρα πέρσι η Ντουσκα είχε μισό εκατομμύριο προβολές και αυτή με το ζόρι 20000. Άσε τα σχόλια 85% ελληνικά 10% ολλανδοι και το υπόλοιπο 5 από διάφορες χώρες.

  47. To τραγουδι ειναι μια χαρα και πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη σκηνικη παρουσια που εχουμε παρουσιασει τα τελευταια χρονια!Θεωρω οτι ειναι κομμενο ακριβωs στα θελω του Φωκα να κανει παπαδεs σκηνικα και θα κανει….

  48. To τραγουδι ειναι μια χαρα και πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη σκηνικη παρουσια που εχουμε παρουσιασει τα τελευταια χρονια!Θεωρω οτι ειναι κομμενο ακριβωs στα θελω του Φωκα να κανει παπαδεs σκηνικα και θα κανει….

  49. Μετριότητα και εκτός αυτού, που ακριβώς είναι το ρεφρέν; Θα περάσουμε φαντάζομαι επειδή όλοι πάνε με μπαλάντες αλλά μέχρι εκεί. 15-20 η θέση μας.

  50. Το κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με το αρμένικο τραγούδι. Φασαριόζικο και λίγο προβλέψιμο. Φυσικά δεν είναι το χάλι που περίμενα, είναι πολύ καλύτερο από της Εσθονίας και της Μολδαβίας. Όπως και να ‘χει, διαφωνώ με τη στρατηγική. Η Ελλάδα έχει τεράστιο μουσικό πλούτο και παράδοση για να στηρίζεται σε δυτικότροπα ακούσματα πασπαλισμένα με “έθνικ” στοιχεία. Η Ελλάδα είναι έθνικ από μόνη της, αυτά τα μπασταρδοποιημένα θα έπρεπε να λείπουν. Η Ελλάδα έπρεπε να μεσουρανεί με κάτι έντεχο-λαϊκό. Όχι με τραγούδια-συνταγή.

    Πιστεύω ότι θα προκριθεί άνετα, είναι και στον δεύτερο ημιτελικό που είναι πιο εύκολος έτσι κι αλλιώς. Τώρα, από εκεί και πέρα…

    Υ.Γ. Οι σπόνσορες με τις τιμές επάνω στους ανανάδες και τις μπανάνες δεν σας ενόχλησαν; Επειδή θυμάμαι ότι στο Φουέγκο πριν λίγα χρόνια είχατε πει τα χειρότερα… χαχαχα.

  51. Μου αρέσει. Eίναι άμεσο και σου τραβάει κατευθείαν την προσοχή (αν και κάπως σε υπερβολικό βαθμό με αυτόν τον ζουρνά που λειτουργεί ως «σειρήνα»). Αρκετά καλή περίπτωση συνδυασμού σύγχρονης ποπ με δυναμικό ethnic χορευτικό ρυθμό. Kαι σίγουρα καμία σχέση με τα λοιπά κοντοπουλικά Ρωσίας, Εσθονίας, Μολδαβίας ή (Θεός φυλάξοι) το “This is love”. Το μόνο μου ζήτημα είναι ότι μου φαίνεται αρκετά απαιτητικό κομμάτι σκηνικά, κάτι που θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στην Παπαρίζου, τη Maruv ή τη Φουρέιρα. Η Στεφανία είναι κουκλίτσα και γλυκύτατη, αλλά δεν ξέρω αν έχει την εμπειρία και το πάθος τους πάνω στη σκηνή. Ελπίζω ο Φωκάς να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο βίντεο-κλιπ πάντως η Στεφανία και όλο το concept μου φαίνεται μια χαρά.

    Για αρχή θα πω, ευτυχώς διαψεύστηκα. Μένει να δούμε και το live φυσικά. Ο μαραθώνιος τώρα ξεκινά.

  52. Πολυ ωραιο τραγουδι..το ρεφρεν μενει με το πρώτο ακουσμα..τωρα, απο κει κ περα θεωρώ πως με ενα πολυ καλο χορευτικό θα χτυπησει 10αδα ανετα.

    Υγ: Δειτε τωρα τα odds δλδ..τους χαλασε τοσο πολυ?? Ριχνουν κατακόρυφα τις αποδοσεις για να ρίξουν και τις απαιτησεις..κλασσικη στρατηγική οπως κ περυσι..Δεν πειράζει..τα λεμε τον Μαιο,θα τους γλεντήσουμε κ αυτούς μαζι;))

  53. Ok το εθνικ κομματι σου μενει. Το οτι επαναλβανεται τοσο πολυ ομως αρχιζει κι ενοχλει τ’αφτια. Το φιναλε μονο ισως εχει ενδιαφερον. Ισως … λεω ισως… το βαλω για ξυπνητηρι.

  54. Πραγματικά εθλίβην με αυτό που άκουσα. Μετά το περσινό αριστούργημα στέλνουμε αυτό; Από τότε που το άκουσα είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μόλις νιώσω καλύτερα θα επανέλθω με αναλυτικά σχόλια.

  55. Να προσθέσω απλώς ότι είναι απαράδεκτο να βασανίζονται ζώα, το γατάκι που έβαλαν επάνω στο κλαδί στρεσαρίστηκε πάρα πολύ και είναι εμφανές!

  56. Καλο τραγουδι. Οχι τελειο αλλα καλο. Μακαρι να εχουμε και καλη σκηνοθεσια και να τα παμε καλα.
    Οι μισες χωρες επελεξαν και θεωρω πως προς το παρον αξιζουμε 5αδα

  57. Ήμουν απο αυτούς που είχα πολυ χαμηλές προσδοκίες
    Τελικά επιβεβαιωθηκα δυστυχώς ενα πολυ μέτριο ethnicpop τραγούδι και με τέρμα χαζούς εωσ παιδικούς στοίχους με λιγα λόγια ειναι για κάτι 15χρονα.Πρεπει να κάνει κάποιο θαύμα ο Φωκάς για να σώσει αυτο το τραγουδάκι μπας και δούμε και φέτος τελικό και στο τέλος 20η θέση. Οι αποδόσεις πέφτουν και είναι λογικό μετα απο αυτο οου άκουσαν
    Τι να πω πραγματικά κρίμα και φέτος τέρμα αδιάφορο τραγούδι. ΤΡΑΓΙΚΌ ΠΟΠ

  58. Υπεράνω προσδοκιών για δεδομένα Κοντοπουλού, να ναι καλά οι ARCADE!
    To μπαλάκι τώρα έχει περάσει στο Φωκά Ευαγγελινό, δεν θέλουμε “μαγικά” κουτιά και ανεβατόρια, θέλουμε εμπνευσμένη χωρογραφία και επαυξημένη πραγματικότητα και όλα είναι πιθανά!!
    Καλή επιτυχίαα Ελλάδα!!!

  59. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ … ΒΑΡΙΕΜΑΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ 10ΑΔΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (9/10 ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ)

    • Πες τα, δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένουν κάποιοι και είναι κάθε χρόνο τόσο αρνητικοί.

    • Τριδες κατσαρές μετριότατο μια φόλα και μισή,η λεγόμρνη dream team εχει καταντήσρι κατεστημένο,οι δισκογραφικέε που συνεργάζονται με την ΕΡΤ κάνουν ότι θέλουν και εθνικός τρλικός όπως γίνεται σε όλες τις χώρες δεν διεξάγεται εδώ και χρόνια μακάρι να πατώσει μασονία εχει καταντήσει αυτή η κατάσταση

  60. αλλα ντ αλλα της παρασκευης το γαλα ή αλλιώςο ένας λέει το μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του χαχα!!

  61. Αφήστε τον καθενα να εκφράσει την αποψη του για το τραγούδι! Μην κανετε μερικοι σαν το 2019, 18 κτλ…
    Γουστα ειναι αυτα!

    Ως τραγουδι και μενα παιδικο μου κανει!

    Δεν περιμενω πολλα

  62. Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική ομάδα. Μπράβο! Πολύ καλό! Ας ελπίσουμε σε μια δυνατή σκηνική παρουσία και τη Στεφανια να το απογειώνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά στο Rotterdam. Καλή επιτυχία!!!

    Και σε όσους δεν αρέσει να κρατήσουν ένα επίπεδο. Μην αρχίσετε και κράζετε.

    • Μεχρι στιγμής δεν εχω δει κανενα κράζει .Λέμε οτι δεν μας αρέσει και γιατι δεν μας αρεσει και εκει το αφήνουμε.Το τραγούδι δεν μου αρέσει και απο αυτό που βλέπω το νάζι της Στεφανίας καμμια σχέση δεν έχει με το σκερτσο της Καλομοίρας .Ουτε τότε είχα ξετρελαθει και ούτε είχα εμπιστοσύνη στις φωνητικές ικανότητες της γλυκύτατης Καλομοίρας όμως ήξερα οτι το ναζι και η σπιρτάδα της θα κέρδιζε τον τηλεθεατή και θα κάλυπτε τ αλλα κενα της συμμετοχής.Μακάρι να διαψευτώ φέτος και να πανε ολα πολύ καλά.Ουτε η Φουρείρα μου αρεσε ποτε και ουτε μου αρεσε και το Φουέγκο .Ομως όταν την είδα πάνω στη σκήνη με συνεπήρε και με εκανε να δω το Φουεγκο ως αριστούργημα. Οποτε καλή επιτυχία στην Στεφανία και θα χαρω να με κανει να περάσω ομορφα με το τραγούδι της

  63. Στο 2:32 το τραγούδι σταματάει με μεγάλη ψηλή νότα απ’την Στεφανία και αλλάζει σε πολύ επικό-δυναμικό-δραματικο τόνο μέχρι το τέλος.
    Εκεί πιστεύω ότι θα κάνει τα μαγικά του ο Ευαγγελινός.
    Το αν θα πάει καλά το κομμάτι θα παιχτεί σ αυτό το μισό λεπτό και μάλλον υπάρχει καλός σχεδιασμός γι αυτόν τον σκοπό.
    Τώρα βέβαια υπάρχουν κι αυτοί που κρίνουν αυστηρά το τραγούδι επειδή νομίζουν ότι η Eurovision είναι κάποια υψηλοτάτου καλλιτεχνικού επιπεδου εκδήλωση… εδώ γελάνε και οι πέτρες…

    • Η Eurovision έχει αποδείξει ότι μπορεί μι χαρα να είναι και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου. Να αναφέρω το ίδιο το Better Love ή το Arcade πέρσι. Μην προσπαθείτε με το ζόρι να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

      • Τώρα γιατί λες ψεματάκια; Ούτε το better love, ούτε το arcade είχες βρει “υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου”. Κανένα δεν σε είχε ενθουσιάσει, τα είχε χαρακτηρίσει απλά ως καλά. Μερικοί νομίζετε ότι έχουμε αμνησία.

  64. Σαν πρώτο άκουσμα το τραγούδι δεν είναι και κακό ειδικά αν σκεφτούμε και τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Αν και οι στίχοι και το video clip το κάνουν να φαίνεται λίγο παιδικό, έχει ωραίο μοντέρνο ήχο με μερικές έθνικ “πινελιές”. Θεωρώ ότι έχει προοπτικές για μια αξιοπρεπή θέση ΕΦΌΣΟΝ στηθεί και αποδωθει ωραία live.
    Μέχρι τώρα πάντως είναι καλύτερο από πολλά τραγούδια. Όπως πάντα κρατάω φυσικά μικρό καλάθι.
    Καλή επιτυχία Στεφάνια !

  65. Έρχεται εδώ ο κάθε άσχετος και λέει ότι του κατέβει χωρίς να έχει ιδέα από eurovision. Το τραγούδι αυτό είναι αρκετά στο στιλ της eurovision, πρωτότυπος ήχος, απλοί και κατανοητή στίχοι (που όσο πιο απλούς και κατανοητούς στίχους έχει ένα τραγούδι στην eurovision τόσο το καλύτερο) και ένα πολύ ωραίο μύνημα. Πριν λοιπόν πείτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι μάθετε λίγο από eurovision.

  66. Λίγο παρθεναγωγείο, λίγο κόπερφιλντ και ο φωκάς μου… Αλήθεια αν ψηφίσουν τα 7χρονα – 9χρονα θα βγούμε πρώτοι… Το this is love no 2 ελπίζω να πάρει πάνω από 10 συνολικά ψήφους στον ημιτελικό και μετά απλά να ξεχαστεί άμεσα… Καλό 2021 με εθνικό τελικό!

  67. Ταλαντούχα Στεφανία καλή επιτυχία μην μασάς να έχεις υγεία πίστη καλοτυχεια να σε χαίρονται οι γονείς σου να έχεις μια όμορφη ζωή η ζωή είναι ωραία σου εύχομαι να έχεις ένα λαμπερό υπέροχο διαχρονικό μέλον καλή επιτυχία στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας Στεφανία στην φετινή Γιουροβίζιον ??????????????

  68. Αντι να ανεβει στα στοιχηματα επεσε ηδη μια θέση και απο την 14η πήγε 15η. Γεια σου dream team με τα χαζα ποπ σου. Αν καναμε εθνικο τελικο υπηρχε περιπτωση να ψηφιστει αυτη η σαχλα; Του χρονου λοιπον ΕΘΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ με 10 τραγουδια και ζωντανη ερμηνεια. ΤΕΛΟΣ στις βυσματικες επιλογες της ΕΡΤ.

    • Είναι δυνατόν να βλέπεις τα στοιχήματα 3 μήνες πριν χωρίς ο κόσμος να έχει ακούσει πως τραγουδάνε οι ερμηνευτές live και χωρίς να έχουμε δει την σκηνική παρουσία ; Το Fuego ήταν στην 20η θέση στα στοιχήματα μέχρι τον ημιτελικό που είδαν τι έκανε η Φουρέιρα πάνω στην σκηνή και στα στοιχήματα ήταν φαντάσου πρώτο. Και όχι μόνο το fuego και πολλά άλλα τραγούδια στην ιστορία της eurovision.

      • αν περιμενεις να κανει η στεφανια οτι η φουρειρα απλα ξεχνα το. η στεφανια ειναι αγγουρι και με το να την κανουν απλα να αιωρειται στην σκηνη σαν σουπερμαν δε θα κερδισει τιποτα. η φουρειρα ειναι ταλενταρα και τα εδινε ολα και εμεις εδω ξεραμε τι χαμο θα κανει στην σκηνη. ηταν χαμηλα στα στοιχηματα γιατι το κλιπ ηταν χωρις χορευτικο κ δεν ειχε δειξει τι μπορει να κανει στην σκηνη.

    • Τα ίδια στοιχήματα π έβγαζαν πριν τις πρόβες στον πάτο τη φουρειρα και πέρσι εμάς στη δέκατη θέση. Ελεος πια. Θα φανούν όλα στις πρόβες

    • Ναι ενώ αν κάναμε τελικό θα ψηφιζόταν το billy bam bam και η μπούρδα του Israel αντί για την Στεφανία. Σοβαρά τώρα ρε πτώση? Κι εγώ είμαι υπέρ τελικού αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

    • Το φουέγκο ήταν 20 στα στοιχήματα γιατί ήταν και αυτό ένα εθνικ ποπ της σειράς, με στίχους που δε βγάζουν νόημα, μην γελιόμαστε, η ίδια έφερε όλη αυτή την ενέργεια και το attitude στην σκηνή και το απογείωσε. Μην λέμε ότι θέλουμε. Ναι τα στοιχήματα δείχνουν μια δυναμική και ότι δεν είναι πιο ψηλά δείχνει ότι ως τραγούδι δεν τρέλανε κόσμο(όπως και της Ελένης τότε) αλλά τέτοια τραγούδια μόνο στο live μπορούν να αναδειχθούν πλήρως(ή να καταστραφούν) οπότε ας κρατήσουμε λίγη λογική. Μου κότσαρες και το κριντζ “πτώση” με κεφαλαία και σπέρνεις τον αρνητισμό.

  69. Δεν εντυπωσιάστηκα με το πρωτο άκουσμα,αλλά όσο περισσότερο το ακούω δεν είναι τόσο κακό. Όπως και να έχει το τραγούδι λόγου του απ τέμπο που εχει θα πρέπει να παρουσιάσει μια πολυ καλή σκηνική παρουσία για να πλασαριστει ψηλά Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!

    • ο κοσμος που θα την ψηφισει ενα ακουσμα θα εχει. ουτε καν δευτερο.. οποτε… αστο. ενας φωκας δεν φερνει την ανοιξη.

  70. Το άκουσα δύο φορές και μπορώ να πω ότι είναι ένα ενδιαφέρον τραγούδι! Μου αρέσει και πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει καλά, ανάλογα βέβαια και με τον ανταγωνισμό, το στήσιμο και την ερμηνεία.
    Το video clip το βρίσκω έξυπνο και πρωτότυπο, τραβάει την προσοχή. Πιστεύω ότι δίνει πολλές ιδέες στον Φωκά Ευαγγελινό για τη σκηνή της Eurovision!
    Σε γενικές γραμμές περίμενα κάτι κατώτερο, μιας και δεν έχω εμπιστοσύνη στον Κοντόπουλο, αλλά εξεπλάγην θετικά. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν το έγραψε μόνος του.
    Το τραγούδι έχει ωραίο ρυθμό και σου μένει εύκολα στο μυαλό, όπως και το video clip. Αν στηθεί σωστά και η Στεφανία δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα φωνητικά, τότε πιστεύω κάτι καλό θα γίνει.
    Καλή επιτυχία!

  71. Παιδιά μη κράζετε με τη μία
    Έμενα μαρεσει.Αυτο το πραμα που σαν λαός πάντα κράζουμε δεν το καταλαβαίνω.17 χρονών είναι τι περιμένεις να είναι τόσο επαγγελματίας όπως η Φουρέιρα που λέτε κάποιοι ;κάνει τη προσπάθεια της η κοπέλα .δεν μπορουμε να τη συγκρίνουμε..κ στη τελική ξέρουμε ότι κ.ο διαγωνισμός εξυπηρέτει σκοπιμότητες.μη γελιομαστε

  72. τα μονα αληθινα σχολια πραγματικων ακροατων που θα ψηφισουν βρισκονται σε ξενα σαιτ οχι εδω μεσα. μπειτε στο wiwiblogs στην αναρτηση στο facebook και θαυμαστε σχολια…

    • Μας ΠΡΗΞΑΤΕ πια με αυτο το Wiwi, καταλαβετε οτι εκει μπαινουν οι κακιασμενες ευρωαπαιες σκυλιτσες φανς για να κραζουν, εδω κραζουν στο αρθρο της Ρουμανιας που ειναι ΦΑΒΟΡΙ για τη ΝΙΚΗ.
      Να μην πω τι ελεγαν για την Φουρειρα οταν βγηκε το τραγουδι.
      Τα πιο αντιπροσωπευτικα σχολια ειναι αυτα στο youtube, τελος, γιατι εκει μπαινει να σχολιασει ο μεσος ακροατης που θα ψηφιζει κιολας τον Μαιο, ουτε στο wiwi ουτε πουθενα.

  73. Λοιπόν, μετά από μερικές ακροάσεις έχω βγάλει τα συγκεκριμένα συμπεράσματα:

    Θετικά: Ως τραγούδι για το είδος του είναι καλό. Πληροί σε γενικές γραμμές αυτά που χρειάζεται ένα ethnic pop στην esc: ethnic drop που σου μένει, μια χαριτωμένη ερμηνεύτρια και γενικά σε κάνει να κουνιέσαι όσο το ακούς. Σε σχέση με τα περισσότερα που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, δεν το ξεχνάς εύκολα. Γυρνάει κεφάλια και μετά από λίγη ώρα ακόμα θυμάσαι το ρεφρέν. Τουλάχιστον αυτό νομίζω εγώ. Επίσης δεν το βρίσκω παιδικό σε καμιά περίπτωση. Όσοι το λένε jesc μάλλον δεν έχουν δει ποτέ την παιδική esc… Το kissing n dancing που είχε ερμηνεύσει το 2016 η Στεφανία με αυτό είναι η μέρα με την νύχτα σε ωριμότητα. Σε κάποια σημεία στους στίχους κ ειδικά στο βίντεο είναι κοντά στα όρια του εφηβικού αλλά σε γενικές γραμμές μου δίνει την αίσθηση μια νεαρής κοπέλας και όχι ενός παιδιού. Άλλωστε είναι 17 προς 18 χρονών η κοπέλα, αν την έντυναν αλλιώς και δεν έδειχνε σχολείο κτλ θα έδειχνε σαν μικρομέγαλο.

    Αρνητικά: Σύγχρονο ιδιαίτερα δεν το λες. Είχε πέσει αρκετό hype από την ομάδα της και από αυτούς που το είχαν ακούσει και τόνιζαν ότι είναι ιδιαίτερο σύγχρονο κτλ. Ένα ακόμα ethinc pop είναι, τίποτα το τόσο φανταστικό. Δυστυχώς ως ένα σημείο, οι υποψίες μας για τον Κοντόπουλο επιβεβαιώθηκαν… ο άνθρωπος δεν μπορεί να γράψει σύγχρονα. Απλά δεν μπορεί, έχει κολλήσει σε προηγούμενες δεκαετίες. Ευτυχώς εδώ δεν είμαστε τόσοοο πίσω όπως σε αυτά που έδωσαν στην Μολδαβία/Εσθονία. Έχει κάποια μοντέρνα στοιχεία και σε αυτό μάλλον πρέπει να ευχαριστήσουμε τους arcade. Αυτό που φωνάζει Κοντόπουλος και νομίζω ότι μου ξινίζει είναι το επικό στοιχείο που για μια ακόμα φορά κότσαρε χωρίς λόγο. Αυτό το μπιτ που νομίζεις ότι πέφτουν κανόνια, η χορωδία κτλ δεν χρειάζονται, έπρεπε να μείνει πιο μινιμαλιστικό κατά την γνώμη μου. Ελπίζω μόνο να δείχνει καλά σκηνικά αυτό το “έπος” της γέφυρας. Τον σουρεαλισμό επίσης δεν είδα ιδιαίτερα στο βίντεο που μας είπαν.

    Σε γενικές γραμμές εγκρίνω. Είναι κατώτερο αυτού που μας είχαν “τάξει” αλλά ανώτερο των προσδοκιών που είχαμε για το dream team. Με μια καλή σκηνική παρουσίαση έχει πιθανότητες για αξιώσεις. Μόνο μην το κάψουν σκηνικά με καθρέφτες, καταιγίδες, λαμπιόνια κτλ. Χρειάζεται νεανικότητα (τύπου Ariana που βλέπω ότι την έντυσαν) και μια δυνατή χορογραφία.

    Καλή επιτυχία Στεφανία!

    Αρντηικά

    • Πιστεύω τα έγραψες όπως ακριβώς έχουν τα πράγματα
      Βέβαια απόψεις και γούστα είναι σε αλλουσ μπορεί να τους αρέσει πολυ
      Αλλα η αλήθεια να λέγεται ακούγεται παιδικό και πολυ κακο ποπ δςν έχουμε μεγάλες προσδοκίες
      Κατι ακόμα πιστεύω οτι φέτος ο διαγωνισμός απο άποψη τραγουδιών θα είναι τραγικός απλα πιστεύω οι Ολλανδόι θα στήσουν εναν τρομερό διαγωνισμό

  74. μια ωραία μαλακία… παει για πάτο ακόμα και αν ο φωκάς κάνει θαύματα… λυπάμαι αλλά δεν ειχατε και μηδέν για να βάλω…

  75. Για άλλη μια φορά συγκεκριμένα άτομα ΄στάζετε χολή όπως κάθε χρόνο. Ολως περιέργως πήγα και έψαξα τί σχόλια κάνατε όταν βγήκε το fuego. Και επαληθεύτηκα. Μίζεροι όπως πάντα .Δείτε εδώ τα σχόλια σας https://ogaegreece.com/archives/48794

    • Ελα πες τα γιατι ακουμε το μακρυ και το κοντο του καθενος χωρις κανενα λογικο επιχειρημα.

  76. Αs ξεκινησουν τα κοντεινερ απο τωρα για ολλανδια γιατι ο Φωκαs ετοιμαζει εμφανιση ON AIR!!!

  77. Το φετινό μας τραγούδι δυσκολεύομαι να το κρίνω πλήρως. Είναι έξω από τα δικά μου ακούσματα και φαντάζομαι απευθύνεται σε πιο εφηβικό κοινό . Το βλέπω ως μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια, καλή παραγωγή και αυτό μου αρκεί. Δεν είναι απαραίτητο ούτε εφικτό ένα τραγούδι να απευθύνεται σε όλους.
    Το σημαντικό είναι σε όσους αρέσει και ακούν αυτό το στιλ να τους αρέσει πολύ.
    Γι’ αυτό και θέτω το ερώτημα σε όσους το εκθειάζουν: Παιδιά σας αρέσει πολύ; Ή απλά επειδή είναι η Ελλάδα μας λίγο πωρωθήκατε; Εύχομαι το πρώτο.
    Ένα μπράβο στον nick που μας θύμισε τα σχόλια για το φουέγκο, ήταν ωραιο μάθημα. Θα σταθώ σε όσους το θεωρούσαν ξεπερασμένο έθνικ και τον Μάιο τσιρίζαν και το χορεύαν.
    Συμπέρασμα: Ας μιλήσουν καλύτερα όσοι ακούν τέτοιο είδος μουσικής και ας μας γράψουν χωρίς προκατάληψη τι πιστεύουν. Από το γιουτιουμπ πάντως, που όπως και να το κάνουμε στα σχόλια είναι πιο εφηβοκρατούμενο, μάλλον πάει καλά. Κάνω λάθος; Τώρα στα στοιχήματα λόγω του εφηβικού τάργκετ γκρουπ λογικά δε θα φανεί αν έχει γκελ γιατί απ’ όσο ξέρω οι μαθητές δεν ποντάρουν το χαρτζιλίκι τους για στοιχήματα, αλλά τηλέφωνο παίρνουν σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους τον Μάιο… Τώρα στις επιτροπές… και το euphoria να στέλναμε πέμπτοι- έκτοι θα βγαίναμε με ψήφους του νότου.
    Λίγο οι έφηβοι (αν και εφόσον τους αρέσει πραγματικά..) λίγο τα κονέ του Κοντόπουλου στις ανατολικές επιτροπές..Λες (αριστερή στήλη);

    • Νομίζω ότι έκανες το πιο εύστοχο σχόλιο. Σημασία έχει αρχικά να αρέσει στο κοινό του και από εκεί και πέρα ότι άλλο πάρουμε από άλλες ηλικίες και μουσικές προτιμήσεις καλοδεχούμενο

  78. παρακολουθω τον διαγωνισμο απο το 1991 ανελλιπώς…ειμαι πλεον 37 ετών κ περίμενα φετος να δω κάποια εξελιξη καποια προοπτικη….δυστυχως ματαια ηλπιζα…ενα σύνηθες εφηβικο εθνοποπάκι προορισμένο να αρεσει στο προεφηβικο κ εφηβικο κοινό….μια ερμηνευτρια θλοβερα μέτρια κ στιχοι για χιλιοστη φορα στα αγγλικά(κι ας εχουμε πατωσει με αυτην τη γλωσσα πολλάκις)
    απο μεριας μου μονο απογοητευση μπορω να νιωσω για αυτον τον ξεπεσμό…ευελπιστω απο του χρόνου να πάμε κατι ευπρεπες κ αξιοπρεπες!!
    καλη συνεχεια σε οσους ασχολειθειται περιατερω γιατι εγώ πλεον εχω ξεπερασει την εφηβεια κατα πολύω κ δν μπορω να ασχολουμαι με supergirls εν ετη 2020

    • Καιρός να συντονιστείς με την ηλικία σου και να αφήσεις την Eurovision για τους νέους, για σένα υπάρχει το Στην υγειά μας ρε παιδιά και το Αλάτι της γης.

      • δυστυχώς και που σου γράφω πεφτω στο επιπεδο σου αλλα για σενα υπαρχει η γιυοροβιζιον τζουνιορ..κ για την ιστορια ο διαγωνισμος ξεκινησε καπου το 1950 οποτε δν απευθυνεται σε ατομα προεφηβικης ηλικίας οπως εικαζω οτι βρισκεσαι εσυ(τουλάχιστον πνευματικα)

      • Για φαν του διαγωνισμού δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος, η γιουροβίζιον ξεκίνησε το 1956. Όμως και τι με αυτό, αν είχε ξεκινήσει το 1821 θα έπρεπε να απευθύνεται ακόμη στην Μπουμπουλίνα και στον Καραϊσκάκη;

        Μιλάς για επίπεδο αλλά στην ουσία είσαι εσύ που γράφεις προσβολές κάνοντας υποτιμητική αναφορά στο πνευματικό μου επίπεδο. Μήπως σε πείραξε που δε σε συμπεριέλαβα στους νέους; Μα μόνος σου έγραψες ότι είσαι 37 χρονών δηλαδή μεσήλικας.

    • Ακριβως φιλε.εγω φοβαμαι κ κατι ακομη οτι θα ειναι πολυ μετρια η κοπελα φωνητικα.

  79. Εσείς που κράζετε νιώθετε σούπερ πιστεύετε ότι ο γραπτός λόγος που χρησιμοποιείται σας κάνει ευτυχισμένους. Μπράβο και του χρόνου πάρτε και γαριδάκια πατατάκια. αναψυκτικά και συνεχίστε το κράξιμο τόσο απρόσωπα δίποδα όντα είστε σας αρέσει να σας κράζουν ξύδι για τα αντισώματα της κακίας σας ( καλή επιτυχία Ελλάδα ?? καλή επιτυχία Στεφανία καλή επιτυχία ΕΡΤ ??????????? )

  80. Πέρυσι, το better love το είχα ακούσει κάπου 20 φορές στο πρώτο διήμερο. Το φετινό το άκουσα μόλις 2. Μου φαίνεται τελείως ανέμπνευστο και αδιάφορο, ενώ σε κάποια σημεία (στα υποτίθεται έθνικ) ακούγεται σχεδόν ενοχλητικό. Στο τέλος έρχεται και το ανόητο βιντεοκλίπ να τα ισοπεδώσει όλα. Παρόλα αυτά, ελπίζω να τα καταφέρει να ξεχωρίσει όσο γίνεται, γιατί δεν μ αρέσει να βλέπω τη χώρα μου στον πάτο της βαθμολογίας.

  81. Για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους:

    1) To τραγουδι ειναι μια χαρα για τον σκοπο που γραφτηκε.Δενε ιναι παλιακο,ειναι catchy και αρκετα μοντερνο.
    2)ΔΥΣΤΥΧΩΣ το βιντεο κλιπ εκανε κακο στο τραγουδι!Ειναι υπερβολικο και αφαιρει απο την σοβαροτητα του τραγουδιου.Καντε ενα πειραμα και ακουστε το τραγουδι χωρις να βλεπετε το βιντεο κλιπ,συγκεντρωθειτε δηλάδη στο τραγουδι αυτο καθ’αυτο….Θα δειτε οτι το παιρνει κανεις πολυ πιο σοβαρα!Αν κανετε εναν γυρο στο διαδικτυο θα δειτε οτι το βιντεο κλιπ δεν αρεσε…και οχι αδικα.Ολοι λενε οτι το τραγουδι ειναι καλο αλλα ας λεμε την αληθεια το βιντεο κλιπ τους αποσπα και σε κανει να δει ςτην συμμετοχη λιγοτερο σοβαρα.Εαν υπηρχε ενα κλιπ που η Στεφανια θα χορευε πιο συγχρονο και δυναμικο τοτε στα στοιχηματα θα ημασταν ηδη πιο ψηλα.
    3)Ειναι ενα τραγουδι που δινει εκπληκτικες δυνατοτητες για σκηνη παρουσια.Εκει θελουμε πολυ δυναμικη χορογραφια και επαυξημενη πραγματικοτητα,οχι κουτια κλπ.
    4)Ειναι καθαρα περιπτωση τραγουδιου οπως το fuego που ενω κανεις δεν το υπολογιζε,απογειωθηκε σκηνικα!
    5)Η Σεφανια ειναι απιστευτα χαρισματικη,με εξαιρετικη φωνη και πολυ ταλεντο.Απο το λιγο που ειδαμε στο βιντεο κλιπ,χορευει πολυ καλα.Ειναι πολυ καλυτερη τραγουδιστρια απο την Φουρειρα συνεπως δεν βλεπω τον λογο να μην παει καλα εφοσον ο Φωκας το στησει καλα στην σκηνη.
    6)Τεραστιο αβανταζ που γινεται στην Ολλανδια,υπαρχει hype εκει για την Στεφανια και το ξερουμε ολοι.
    7)350.000 views σε λιγοτερο απο μια μερα δεν ειναι και λιγο.Και μη πειτε οτι ειναι απο Ελληνες,γιατι υπαρχουν και οι Ολλανδοι.
    8)Ειναι περιεργη χρονια,ειδαμε τι γινεται με Λιθουανια και Ισλανδια,δυο περιεργα τραγουδια…καθαρα ανοιχτο το ποιος θα κερδισει….εφοσον το τραγουδι στηθει καλα δεν εχουμε να φοβομαστε κατι…ολα ειναι πιθανα.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.Το βιντεο κλιπ εκανε κακο στο τραγουδι,δεν ειναι καλο.
    9) Καλη επιτυχια!!!!!

  82. Εγω βλεπω οτι πεφτει δουλεια απο την ελληνικη ομαδα, οτι και να λετε εσεις. Σας αρεσει δεν σας αρεσει. Στη eurovision ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος. Ειμαι σιγουρος πως αν μπει 5αδα, ουτε ενας απο εσας τους πικροχολους δεν θα πει τιποτα. Ολοι περιμενετε να πατωσουμε για να πειτε σας τα λεγα εγω και τετοια. Χαλαρωστε λιγο. Διαγωνισμος τραγουδιου ειναι. Απολαυστε το και μην ενοχλειτε με τα πικροχολα σχολια σας εμας που θελουμε να περασουμε καλα.

  83. Λεφτα επεσαν οχι δουλεια,που την ειδες την δουλεια εσυ;ουτε καν μας ρωτησαν.μια απο τις πιο χειροτερες χρονιες κ γελαω με οσους λενε οτι η ερτ φετος ειναι οργανωμενη,μωρε εξυπνη ειναι κ μας δουλευουν οι κυριοι

  84. σταματηστε να κανετε συγκριση του θρυλικου πλεον φουεγκο με αυτο το σαχλο παιδικο ποπ τραγουδακι. η φουρειρα ξεραμε ολοι εδω στην ελλαδα οτι μολις βγει στη σκηνη θα την καψει λογω εμφανισης οπως ξεραμε και για την ταμτα οτι λογω εμφανισης θα βγει 10η κ κατω γιατι δεν χορευει. ολα ειναι πασιφανη και σταματηστε να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας. η στεφανια στην σκηνη δεν εχει καμια δυναμικη. ειναι ανευρη και θολη. δειτε την στα μαντ. πλει μπακ και ουτε να περπατισει δε μπορουσε μονο το μαλλι της ειχε κινηση απ τον ανεμιστηρα. περιμενετε χορογραφια και δυναμικη εμφανιση απ τη στεφανια? λυπαμαι που σας το λεω αλλα δεν προκειται ναεχει παρουσια φουρειρα. αντι στην καλυτερη να δινει εντολες με τα χερακια της και να σηκωνει αντικειμενα σαν το κλιπ.
    δυναμικη παρουσια τυπου φουρειρα εχουν οι σερβες. οι οποιες μονο με το κλιπ δε τις υπολογιζε κανεις και μολις βγηκαν χθες και τα εσπασαν σημερα και 1 θεση ανεβηκαν στα στοιχηματα και οι προβολες τους πανε σφαιρα.
    προσγειωθειτε γιατι φαινεται που παει το πραγμα. κοροιδευατε τις μπανανες και τους αναναδες αλλα και το εθνικ της φουρειρα και φετος την μνημονευεται. με τη διαφορα οτι η στεφανια δε θα γινει ποτε φουρειρα στην σκηνη

    • Ναι,εχεις δικιο…Η Στεφανια δεν θα γινει ΠΟΤΕ τοσο ΑΦΩΝΗ ΟΣΟ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ…..Φιλε μη μπερδευεσι…δεν ειπαμε οτι θα ειναι σαν την Φουρειρα και επισης η Φουρειρα δεν βγηκε απο παρθενογενεση…δεν ειναι η πρωτη που χορεψε και τραγουδησε μαζι ελεος….περιμενε να δει τον Μαιο και μετα κρινε….παντως στο βιντεο κλιπ στις σκηνες που χορευει η Στεφανια μια χαρα κουνιεται…εγω δεν ειδα κανενα αγγουρι οπψς λες.Απο κει και περα για αν εχεις καλη σκηνικη παρουσια δεν σημαινει οτι πρεπει να ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ στην σκηνη οπως η αγαπημενη σου Εντελα….οντας αφωνη η Φουρειρα επρεπε να καλυψει τις ωνητικες αδυναμιες της….μονο που Η στεφανια φωνη εχει!

      • Εμένα μαρεσει το Supergirl αλλά απαντώ στο σχόλιο σου μόνο και μόνο για το μίσος που βγάζεις για την Φουρειρα.. ακόμα πονάει αγοράκι μου ; Φαντάζομαι είσαι από εκείνους που έλεγαν η Αταλάντη η Αλβανίδα θα πατώσει … για χαλάρωσε λίγο !

  85. Θα συμφωνήσω ότι το βίντεο κλιπ δεν είναι τίποτα τρομερό ΑΛΛΑ εξυπηρετεί το σκοπό του κ είναι αξιοπρεπέστατο .
    αυτό το θεωρώ θετικό. Όπως είπαν πολλοί , αυτό που θα ανεβάσει το τραγούδι στη σκηνή θα είναι η σκηνογραφία. Θεωρώ πλεονέκτημα ότι θα “ανοίξουμε τα χαρτιά μας” στην Ολλανδία κ Όχι πιο πριν για να δημιουργηθεί τάση λίγες μέρες πριν τον τελικό.
    Αντίθετα πχ της Λιθουανίας που είναι όντως ωραίο δεν περιμένω καμία έκπληξη. Ξέρω ακριβώς τι θα δω στον τελικό κ μέχρι τότε μπορεί κ να το Έχω βαρεθεί.
    Βλ Φουεγκο.

  86. Ήμουν από αυτούς που περίμενα πως θα ήταν ένα ακόμα παρωχημένο ποπακι τύπου This is love άντε στην καλύτερη τύπου Replay. Διαψεύστηκα! Έχει πολύ ωραίο ρυθμό που σου μένει και σε κάνει θες δεν θες να λικνιστείς, είναι σύγχρονο και νεανικό. Θυμίζει ευχάριστα κάποια κομμάτια από Καμήλα Καμπέγιο. Ακολουθεί τα χνάρια του Fuego μεν αλλά διαφορετικό δε. Το Fuego στην αρχή όταν το είχα ακούσει δεν είχα τρελαθεί, αλλά όταν είδα την Φουρειρα στις πρόβες έγινα φαν! Το Superg!rl μου αρέσει από την αρχή, ελπίζω να έχει μια δυναμική, σύγχρονη παρουσίαση για να συνεχίσει να μου αρέσει. Το κομμάτι χρειάζεται μια δυνατή χορογραφία και μια μικρή πινελιά από augmented reality. Ωστόσο, εχω τις ανησυχίες μου για τον Ευαγγελινό. Δεν θα ήθελα να δω ούτε λιμνούλες με κύκνους, ούτε κουτιά με οθόνες, ούτε τραμπάλες με καθρέφτες!

    • Συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει να έχει κύκνους. Θα πρέπει να έχει κόκκινες γάτες, ίσως οι χορευτές να είναι γάτες διότι η γάτα του βίντεο κλιπ είναι το στοιχείο που άρεσε σε όλους, Νιάου

  87. H EΡΤ πέταξε το βίντεο-κλιπ Κυριακή απόγευμα μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και περιμένετε και views… Μόνο οι σκληροπηρυνικοί eurofans το έμαθαν. Έχουν απαξιώσει εντελώς τον θέσμο, ούτε καν ενδιαφέρονται να ακουστεί και να αρέσει το τραγούδι εντός Ελλάδος.

    • Έκαναν ιδική εκπομπή για την eurovision που θα παίζει κάθε Κυριακή. Το βίντεο κλιπ όσο και να μην μας αρέσει για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι ακριβή παραγωγή και την σκηνική παρουσία που όσο και να μην μας αρέσει έβαλαν των Φωκά που θεωρείτε μεγάλο όνομα για την eurovision.. τώρα εσύ που ακριβώς βλέπεις την απαξίωση ;

  88. Με ένα καλό staging και με καλή ερμηνεία πιστευω θα πάμε καλά. Έχει potential το κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης, θελω να τονίσω ότι το βιντεο κλιπ δεν ταιριάζει, αποπροσανατολίζει απ το κομμάτι. Το κομμάτι είναι καλό, το κλιπ καλό, αλλά μαζί δεν δενουν. Αυτό το κλιπ θα ταιριαζε σε άλλα είδη τραγουδιού. Φυσικά μικρή σημασία έχει καθώς δεν θα δούμε αυτό επί σκηνής, αν και ομολογώ πως θα είχε ενδιαφέρον να την δούμε να “ίπταται” επί σκηνής.
    Για την ωρα, αναμένουμε τις υπόλοιπες συμμετοχές
    Καλή επιτυχία Στεφανία! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  89. και η ντεμυ φαινοταν να ”ιπταται” μεσω μιας οθονης και να ανεβαινει ψηλα. εντελως ξεπερασμενο τρικακι και λογω του κλιπ το εχουν καψει και δεν θα προκαλεσει καμια θετικη αντιδραση. αν δεν ειχαν δειξει στο κλιπ να ιπταται θα ηταν καλο να το κραταγαν μυστικο κ να το εδειχνα στην σκηνη του διαγωνισμου. τωρα κ να το κανουν στην σκηνη ειναι απλα αναμενομενο.

    • Η Ντέμη δεν πετούσε, ανυψώθηκε υποτίθεται μέσα στο νερό ή κάτι τέτοιο και ήταν οπτικό εφέ. Μάλλον ο Φωκάς έχει σκεφτεί κάτι που να μην έχει να κάνει με εφέ. Το βίντεο δεν θα το έχουν δει ή δεν θα το θυμούνται οι περισσότεροι. Όπως επίσης ακόμα και αν το περιμένουνε κάποιοι σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό να το βλέπεις. Ας μην ψάχνουμε κάτι αρνητικό στα πάντα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ