?? ΑΡΜΕΝΙΑ: Η αξιολόγηση του “Chains on you” με την Athena Manoukian! [REACTION VIDEO]

Η Αρμενία επέλεξε την εκπρόσωπό της για την Eurovision 2020 μέσα από τον εθνικό τελικό του Depi Evratesil 2020.  Νικήτρια αναδείχθηκε η Athena Manoukian με το τραγούδι της “Chains on you”.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, κάθε συμμετοχή που επιλέγεται γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και αντιδράσεων από τους fans και τους bloggers ανά την Ευρώπη και όχι μόνο! Έτσι, θα σας παρουσιάσουμε κι εμείς τα reaction video του μέλους του OGAE Greece Νίνας Βασιλείου για κάθε συμμετοχή της Eurovision 2020.

Επίσης, τα μέλη της συντακτικής ομάδας του OGAE Greece θα δίνουν τη βαθμολογία τους (με άριστα το 10) για κάθε συμμετοχή, η οποία θα παρουσιάζεται κι αυτή στο reaction video! Η αξιολόγηση τόσο από την Νίνα Βασιλείου όσο και από τα μέλη της συντακτικής ομάδας αποτελεί φυσικά προσωπική γνώμη.

Δείτε το Reaction video για τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2020 και περιμένουμε τα σχόλια σας, όπως και τη βαθμολογία σας για να αποτυπώσουμε και τη δική σας γνώμη!

Βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Αρμενίας “Chains on you” με την Athena Manoukian στο poll μας!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 6.80 ⇑ (Last Update: 29/03/2020)

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Αρμενίας "Chains On You" με την Αθηνά Μανουκιάν; / How do you rate the Armenian entry "Chains On You" with Athena Manoukian?

Υπενθυμίζουμε ότι η Αρμενία διαγωνίζεται στο δεύτερο ήμισυ του 2ου Ημιτελικού της Eurovision 2020 που θα γίνει στις 14 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Αλβανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Ισπανίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της ?? Τσεχίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της Αυστραλίας ΕΔΩ !
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της Ιταλίας ΕΔΩ!
  • Το Video Reaction και τη βαθμολογία για τη συμμετοχή της  Λετονίας ΕΔΩ!
  • Πως διαμορφώνεται το Eurovision 2020 Chart by OGAE Greece ΕΔΩ !

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για περισσότερα reaction video και σχολιασμό των συμμετοχών της Eurovision 2020!

Photo/Video credits: Βαγγέλης Ρήγας

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μία κακή συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα, και στην πραγματικότητα το ξέρουν καλά και όσοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν γιατί “πατριωτικούς” λόγους.

  2. Σιγα το τραγουδι, ωραια κοπελα η Αθηνα, καλη φωνη αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Σχεδον καμια συμμετοχη ως τωρα δεν εχει το “κατι” και η Αρμενια ειναι μια απο αυτες.

  3. θα θελατε πολυ αυτη η φωναρα και αυτη η χοτ παρουσια να ειναι με ελλαδα αλλα πολυ καλα εκανε και πηγε με αρμενια. αλλωστε με την ελλαδα κανεις δεν εχεις ελπιδες ακομη κ να πηγαινε η μαντονα. η ελλαδα ειναι ξεγραμμενη απ την eurovision. δειτε λοιπον εσεις οι κακιασμενοι το κοριτσακι που θα παει σαν παιδικη eurovision και αφηστε τις σοβαρες επαγγελματιες σαν την αθηνα να βαλουν φωτια οπως ξερουν. σιγα μην συγκριθει η αθηνα με το παιδακι της ελλαδας. χαχα ας γελασω.

  4. Φοβερή η Αθήνα! Το τραγούδι δεν είναι αριστούργημα φυσικά αλλά άκουγεται ευχαριστα, είναι πιασιαρικο και φοβερή σκηνική παρουσία. Χωρίς να έχουμε ακούσει ούτε τα μισά τραγούδια, είναι πολύ παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη αλλά θα τολμήσω να πω ότι πάει άνετα τελικό και εκεί τερματίζει στην πρώτη 15αδα.

    Υ.Γ. Οι κακίες του στυλ, ότι το θέαμα είναι φθηνό, η Αθήνα πρόβαλλει τα μπούτια της κλπ που διαβάζω σε διάφορες μεριές, καλό είναι να σταματήσουν. Η Eurovision είναι θέαμα και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί κάποιες γυναίκες να ζηλέψουν, κάποιοι gay να βρουν το θέαμα κακόγουστο αλλά υπάρχουν και πολλοί άντρες που προφανώς θα λατρέψουν μια τέτοια καυτή εμφάνιση. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, πώς να το κάνουμε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ