H Evangelia βάζει κι αυτή πλώρη για τη Eurovision 2022!

Κι ενώ απομένουν 20 περίπου μέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2022, μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών!

Όπως σας είχε ήδη αναφέρει το ogaegreece.com, υπήρχαν σκέψεις στην Panik Records για κατάθεση πρότασης στην ΕΡΤ για την προσεχή Eurovision! Αυτή η πρόταση φαίνεται ότι γίνεται πιο συγκεκριμένη, καθώς σύμφωνα με την σημερινή εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ1, η Panik Records μαζί με τη Sony σκέφτονται να προτείνουν την 29χρονη  Evangelia για εκπρόσωπο στη Eurovision. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως υπάρχει ήδη έτοιμο τραγούδι, κάτι που αποτελεί και προϋπόθεση της ΕΡΤ για την υποβολή συμμετοχής, σύμφωνα με την ανοικτή πρόσκλησή της προς τις δισκογραφικές εταιρείες. Ας πάρουμε μια γεύση από το τραγούδι της “Fotiá” που έχει έντονα εθνικ στοιχεία παντρεμένα με το σύγχρονο dance ήχο, και τον ελληνικό με τον αγγλικό στίχο και είχε κυκλοφορήσει πέρσι.

Στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκαν και άλλα ονόματα καλλιτεχνών που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει ως ενδιαφερόμενοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2022: ο 25χρονος γιος του Γιάννη Πάριου good job nicky (Cobalt Music), και από τη MINOS EMI η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

good job nicky evangelia joanne christoforou eurovision 2022 Greece
good job nicky, Joanne, Evangelia και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Όπως σας έχουμε πει ο χρόνος είναι ακόμα αρκετός για να κατατεθούν και άλλες προτάσεις στην ΕΡΤ και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες. Αυτό που έχει τονισθεί από την υπεύθυνη ομάδα της ΕΡΤ για το project της Eurovision είναι ότι οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και να υπάρχει μια επαγγελματική ομάδα που θα τις πλαισιώνουν. Η διαδικασία επιλογής από τον εθνικό μας ραδιοτηλεοπτικό φορέα ξεκίνησε όσο το δυνατόν νωρίτερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να υπάρξει η ορθότερη επιλογή από μια ειδική επιτροπή, και στη συνέχεια η κατάλληλη προετοιμασία και η προβολή της συμμετοχής μας ώστε να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εμείς παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την έντονη κινητικότητα που υπάρχει φέτος γύρω από την ελληνική συμμετοχή και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά με τον ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαιρομαί πολύ!
    ΑΛΛΑ είχα χαρεί και με Demy…
    Τι εννοώ, η Demy έχει τόσα ωραία τραγούδια και πήγε με ένα που προσωπικά μου αρέσει, όμως δεν είναι τραγούδι που θα έλεγε γενικά…
    Οπότε ελπίζω να πάει η Evangelia με τραγούδι σαν το Φωτιά πχ.

  2. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει δυνατοτητα να ακουσουμε το τραγουδι του καθε υποψηφιου που το θεωρω αδικο και πρεπει να επιλεξουμε βαση ονοματος και οχι μιας ολοκληρωμενης υποψηφιοτητας καλλιτεχνης -τραγουδι επιλεγω good job Nicky.

  3. Είμαι ενθουσιασμένος. Το θέλω πολύ να μας εκπροσωπήσει με ένα τραγούδι ωραίο σαν το Fotia (κυρίως στην Remix έκδοσή του).
    https://www.youtube.com/watch?v=CqmHCS7qcYA
    Μου θυμίζει τους Antique αλλά με ποιο φρέσκα ποπ έθνικ στοιχεία. Μακάρι να έχει κάτι καλό και να μας εκπροσωπήσει

  4. Αυτό που άκουσα με κούρασε. Βέβαια δεν είναι αυτή η συμμετοχή της.
    Το θέμα είναι το τραγούδι και φυσικά ο ερμηνευτής ώστε να το απογειώσει δηλαδή σαν την Παπαρίζου που ότι κιαν πει το απογειώνει.

    Από όλα τα ονόματα εγώ θα επέλεγα την Καλομοίρα , θεωρώ ότι μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα από το 2008

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ