Νέοι καλλιτέχνες και γνωστά ονόματα “χτυπούν” την πόρτα της ΕΡΤ!

Μόλις 10 ημέρες έχουν περάσει από την έναρξη της διαδικασίας υποβολής συμμετοχών στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2022 και το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα αυξημένο!

Η εξαιρετική 10η θέση της Stefania στο Ρότερνταμ άλλαξε τα δεδομένα για την Ελλάδα στο διαγωνισμό, όπως επίσης και η επαγγελματική προσέγγιση της ομάδας που έχει την ευθύνη για το project στην ΕΡΤ. Κριτήρια όπως μια πολύ καλή φωνή, με ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο κομμάτι που θα αρέσει στο ευρωπαϊκό κοινό θα μπορούσαν να αποτελέσουν εχέγγυα μιας ακόμα καλύτερης παρουσίας της Ελλάδας στην επόμενη Eurovision.

Όπως πληροφορούμαστε, ολοένα και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι “χτυπούν” την πόρτα της ΕΡΤ προκειμένου να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής συμμετοχής. Ανάμεσά τους υπάρχουν νέοι καλλιτέχνες αλλά και γνωστά ονόματα, με τις περισσότερες δισκογραφικές εταιρείες να βρίσκονται σε σκέψεις και προετοιμασίες για την υποβολή της τελικής πρότασής τους.

Δίπλα στα ονόματα της Καλομοίρας (Heaven) και του good job nicky (Cobalt Music) που έχουν ακουστεί καιρό τώρα για υποβολή συμμετοχής, προστέθηκε – όπως πληροφορηθήκαμε – το προηγούμενο διάστημα και το όνομα της 21χρονης Amanda Tenfjord. Πρόκειται για μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, Ελληνίδα της ομογένειας, που ζει και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη Νορβηγία και έχει ήδη έτοιμο τραγούδι για το διαγωνισμό.

good job nicky και Καλομοίρα: από τα πρώτα ονόματα που ακούσθηκαν ως υποψήφιοι για την Ελληνική συμμετοχή

Υπάρχουν σκέψεις και σε άλλες μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Minos EMI και η Panik Records, για υποβολή συμμετοχής στην ΕΡΤ. Μάλιστα, χθες στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it” η περσινή νικήτρια του “The Voice” από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Joanne), εκδήλωσε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο στη Eurovision:

«Σίγουρα θα πήγαινα! Θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο και θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα είτε είναι η Ελλάδα είτε είναι η Κύπρος. Θα το ήθελα πολύ».

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις σχετικά με υποβολή συμμετοχής της Joanne (Minos EMI) εφόσον υπάρξει το κατάλληλο τραγούδι, όπως και ότι υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον και από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο καθώς η ΕΡΤ αναζητά ολοκληρωμένες προτάσεις με κατάλληλα στελεχωμένη ομάδα, κάτι που εξετάζεται από τους ενδιαφερόμενους.

Joanne και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκδηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή, ενώ τις προηγούμενες ημέρες προστέθηκε στους ενδιαφερόμενους και η Amanda Tenfjord

Ο χρόνος μέχρι τις 10 Οκτωβρίου που λήγει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών είναι αρκετός, ώστε να κατατεθούν επίσημα οι πλήρεις προτάσεις προς την ΕΡΤ και να γίνει κατόπιν η αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τελικά θα υποβάλλουν υποψηφιότητα, πιθανότατα περισσότεροι από όσους έχουν ακουσθεί μέχρι τώρα. Η έναρξη της διαδικασίας νωρίτερα από ό,τι γινόταν στο παρελθόν είναι σίγουρα ενθαρρυντικό καθώς θα υπάρχει όλος ο χρόνος που απαιτείται για την ορθή επιλογή και σωστή προετοιμασία και προβολή της συμμετοχής μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ