ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επιστροφή σε εθνικό τελικό το 2022;

Μεγάλες αναταράξεις έφερε η προτελευταία θέση του Jendrik στη φετινή Γιουροβίζιον! Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η Head of Delegation της γερμανικής αποστολής, Alexandra Wolfslast, έκανε λόγο για αυτοκριτική και για αναθεώρηση του τρόπου επιλογής του εκπροσώπου για το 2022.

Σιωπή και πάλι από το NDR

Πέρυσι αυτή την εποχή, η διαδικασία επιλογής των καλλιτεχνών είχε ήδη ξεκινήσει. Φέτος, το NDR δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι, αλλά η καθυστέρηση αυτή υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο επιλογής. Ακόμη και αν διατηρηθούν κάποια στοιχεία των 2 τελευταίων χρόνων, δεν είναι απίθανο να επιστρέψει ο εθνικός τελικός.

Γρήγορες διαδικασίες

Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάτι γνωστό και δεν έχει ξεκινήσει καν κάποια διαδικασία, σημαίνει αυτόματα πως όποιος τρόπος και αν επιλεγεί φέτος, θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με γοργούς ρυθμούς. Διαφορετικά, η όποια καθυστέρηση θα μπορούσε να έχει αντιπαραγωγικές συνέπειες για το κανάλι.


Η Γερμανία εκπροσωπήθηκε φέτος στο Ρότερνταμ από τον Jendrik και το τραγούδι «I Don’t Feel Hate». Κατέλαβε την 25η (προτελευταία) θέση με 3 βαθμούς (3 από τις επιτροπές, 0 από το κοινό).

Για κάθε εξέλιξη σχετικά με την επιλογή της Γερμανίας, θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους!

πηγή: esc-kompakt.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ