ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Παρούσα στη Eurovision 2022 με πολλές αναθεωρήσεις!

Μέσα από συνέντευξη που έδωσε η Head of Delegation της Γερμανίας, Alexandra Wolfslast, στην ιστοσελίδα esc-kompakt.de, βγήκαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις της γερμανικής τηλεόρασης αναφορικά με τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2022.

Ξεκίνημα από το μηδέν

Η Alexandra Wolfslast, σε ερώτηση για τον τρόπο εύρεσης και επιλογής συμμετοχής στη Eurovision, απάντησε:

Νομίζω είναι κατανοητό ότι θα εξετάσουμε τον ισχύοντα τρόπο επιλογής με αυτοκριτική και θα σκεφτούμε στο NDR τι θα μπορούσε να γίνει μελλοντικά.

Η αυτοκριτική, στην οποία αναφέρθηκε η HoD, αφορά και το γεγονός της κακής διαχείρισης των δηλώσεων του Jendrik αμέσως μετά το τέλος της Eurovision 2021. Δείτε το σχετικό μας άρθρο. Παρόλο που δικαιολόγησε τις δηλώσεις του ως «απλά ανθρώπινες» και προερχόμενες από «έναν νεαρό καλλιτέχνη που έχει λίγη πείρα με τη δημοσιότητα», αυτό που έμεινε είναι η αίσθηση ότι θα μπορούσαν να τον είχαν γλιτώσει από αυτή την εμπειρία.

Παρούσα η Γερμανία στην Ιταλία

Το γεγονός ότι θα εξεταστεί λεπτομερώς ο τρόπος επιλογής, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Alexandra Wolfslast, υποδηλώνει πως η Γερμανία θα δώσει το παρών στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή θα γίνει και πάλι από το NDR πάντα υπό τον έλεγχο του κρατικού τηλεοπτικού φορέα, ARD.

Η συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2021. Τελική κατάταξη: 25η θέση/26, 3 βαθμοί.

πηγή: esc-kompakt.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ