ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Θετικό κρούσμα covid-19 στην αποστολή της χώρας!

EBU / THOMAS HANSES

Δεύτερο θετικό κρούσμα σε εθνική αποστολή ανακοινώθηκε σήμερα, ώρες πριν την επίσημη τελετή έναρξης. Δυστυχώς κατά το συνηθισμένο έλεγχο ρουτίνας στην ισλανδική αποστολή ένα μέλος βρέθηκε θετικό στον covid-19. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί.

Ως προληπτικό μέτρο πριν από την εμφάνιση της εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν τώρα σε test PCR και θα μείνουν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η ισλανδική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στο Τυρκουάζ Χαλί, την τελετή έναρξης, την Κυριακή 16 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι χθες Σάββατο 15 Μαΐου ανακοινώθηκε θετικό κρούσμα και στην πολωνική αποστολή.

Επιπλέον, ως προληπτικό μέτρο, δεν θα παραβρεθούν στο Τυρκουάζ Χαλί ούτε οι αποστολές της Μάλτας και της Ρουμανίας επειδή διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Κατά συνέπεια, η εκδήλωση θα λάβει χώρα με 5 αποστολές λιγότερες από όσες συμμετέχουν στον διαγωνισμό, καθώς απουσιάζει και η Αυστραλία.

Αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία τα αποτελέσματα των PCR tests, τόσο για την πολωνική όσο και για την ισλανδική συμμετοχή, αλλά και αυτές της Ρουμανίας και Μάλτας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18.30

Το θετικό μέλος της ισλανδικής αποστολής δεν φαίνεται να είναι κάποιος από το συγκρότημα των Gagnamagnið. Αναμένουμε και τα αποτελέσματα των PCR tests.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2021, στον OGAE Greece! 

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ερώτηση, αν δε μπορούν να βρεθούν στη σκηνή της Eurovision, εμείς θα δούμε το live on tape ή κάποια πρόβα τους;

    • Εξ όσων διάβασα, μπορούν αυτοί να επιλέξουν αν θα προβληθεί το live on tape ή η πρόβα τους. Δεν ξέρω τι θα επιλέξουν ούτε οι Ισλανδοί, ούτε οι Πολωνοί, αν και οι Ισλανδοί τα πήγαν καλά στις πρόβες οπότε εικάζω πως θα επιλέξουν να προβληθεί η πρόβα τους.

  2. Νομίζω υπάρχει βίντεο με την κανονική χωρογραφία που έχει γυριστεί στην χώρα τους ,κάτι τέτοιο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ