ΠΟΛΩΝΙΑ: Θετικό κρούσμα covid-19 στην αποστολή της χώρας!

Απρόοπτες εξελίξεις είχαμε σήμερα κατά το συνηθισμένο έλεγχο ρουτίνας στην πολωνική αποστολή. Ένας μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον covid-19.

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, βρέθηκαν για τελευταία φορά στο στάδιο και όλη η πολωνική αποστολή ήταν αρνητική στο test για το covid-19.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί.
Ως προληπτικό μέτρο πριν από την εμφάνιση της εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν τώρα σε test PCR και θα μείνουν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η πολωνική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στο Τυρκουάζ Χαλί, την τελετή έναρξης, την Κυριακή 16 Μαΐου.

Σύντομα, με τα αποτελέσματα των PCR tests, θα έχουμε νεότερα σχετικά με την πολωνική συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2021, στον OGAE Greece! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν ζήτημα χρόνου, αφού δεν απαίτησαν τον εμβολιασμό ως υποχρεωτικό για να βρεθούν στο Ρόττερνταμ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ