EUROVISION 2021: Την Κυριακή στις 19:00 η Τελετή Έναρξης!

Αύριο ολοκληρώνονται οι τεχνικές πρόβες των 38 χωρών που συμμετέχουν ζωντανά στον φετινό διαγωνισμό (ως γνωστόν, η Αυστραλή Montaigne δεν θα παρευρεθεί). Την Κυριακή 16 Μαΐου η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην Τελετή Έναρξης του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Έτσι λοιπόν, στις 19:00 ώρα Ελλάδας οι καλλιτέχνες θα παρελάσουν στο Τιρκουάζ Χαλί.

Πού θα τη δούμε

Σε ζωντανή μετάδοση από τον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ θα παρακολουθήσουμε την επίσημη έναρξη της Eurovision 2021.

Οι καλλιτέχνες θα μεταβούν εκεί με καράβι. Κατά την άφιξή τους, ο Δήμαρχος του Ρότερνταμ θα υποδεχτεί τις αποστολές με ναυτικό χαιρετισμό. Εκεί οι καλλιτέχνες θα μας δείξουν ενδυμασίες τους, θα μιλήσουν με δημοσιογράφους και, τέλος, θα δώσουν συνέντευξη στους οικοδεσπότες, Koos van Plateringen και Fenna Ramos, γνωστοί και οι δύο από την ολλανδική τηλεόραση.

Το γεγονός θα μεταδοθεί από τον εξής σύνδεσμο:

O OGAE Greece με τους διαπιστευμένους συντάκτες στο Ρότερνταμ και με μια πλήρη συντακτική ομάδα θα σας μεταφέρουν πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από την τελετή έναρξης και τους καλλιτέχνες στο τιρκουάζ χαλί!

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece!

πηγή: eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ