EUROVISION 2021: Τελετή έναρξης στο Τιρκουάζ Χαλί!

Την Κυριακή 16 Μαΐου θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από το eurovision.tv. Είναι ο τόπος που θα γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος. Η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί βρίσκεται στο Cruise Terminal στο λιμάνι του Ρότερνταμ.

Τιρκουάζ αντί για κόκκινο χαλί

Ως είθισται σε κάθε έναρξη της διοργάνωσης, οι καλλιτέχνες περνούν πάνω από το κόκκινο χαλί, το οποίο φέτος όμως θα είναι χρώματος τιρκουάζ (Turquoise Carpet).

Πέρυσι είχε επιλεγεί επίσης το Rotterdam Cruise Terminal για τον ίδιο σκοπό, με τη διαφορά πως θα υπήρχε Χρυσό Χαλί. Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Τερματικού Σταθμού Κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ, Jelmar van der Wel, τότε ήταν:

Πρόκειται για ένα όμορφο μέρος και μοναδική θέα και υπάρχουν πολλές ιδιαίτερες ιστορίες συνδεδεμένες μ’ αυτό. Είναι το μέρος άφιξης στην πόλη επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο και επιπλέον πολλά θρυλικές εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί εκεί επί σειρά ετών. Θα κάνουμε μια εντυπωσιακή έναρξη, η οποία θα τιμήσει την όμορφη πόλη μας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Τελετή Έναρξης ο OGAE Greece θα σας ενημερώνει.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ