Στο ERTFLIX θα παρουσιασθεί το “Last Dance”!

Η ημέρα για να ακούσουμε για πρώτη φορά την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021 πλησιάζει! Φέτος, η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει με το χορευτικό, με στoιχεία ’80s τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn “Last Dance”!

Πριν από λίγο η ΕΡΤ ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα ακούσουμε για πρώτη φορά τη συμμετοχή μας. Με μια ειδική προβολή μέσω της υβριδικής τηλεόρασης του δημόσιου φορέα ERTFLIX στις 10 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα θα δούμε τη Στεφανία και το επίσημο video clip του “Last Dance”!

Δείτε το trailer για την παρουσίαση του “Last Dance”!

Σήμερα η Στεφανία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! Greece και μίλησε για το τραγούδι, τις προσδοκίες της από τη συμμετοχή της στη Eurovision και το στόχο που έχει θέσει όλη η ομάδα για το Ρότερνταμ! Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο για απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης προς τον διαγωνισμό και της συμμετοχής μας μου κάνει αυτό.
    Πέρσι υπήρχε μεγαλύτερη προβολή και ενδιαφέρον για την Eurovision. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται σε μενα. Μήπως να περιμένουμε κι άλλες “εκπλήξεις”;;

  2. Ο τρόπος που προσεγγίζει η ερτ τον διαγωνισμό μπορεί να με στείλει πραγματικά… Μην παει πολυ μακρια… Παράδειγμα απο το ρικ δεν μπορει να πάρει?

    • Εμένα μου αρέσει που το προβάλλει στο ERTFLIX ούτως ή άλλως έχει ήδη δημιουργήσει αρκετό hype. Άσε που έχει ήδη παραδώσει την σκηνική μας εμφάνιση στους διοργανωτές. Όλα καλά θα πάνε!

    • Συγνώμη αλλά να πάρει παράδειγμα από το ρικ για την παρουσίαση του τραγουδιού; Την παρουσίαση στο ρικ την είδες μήπως;

  3. Εκεί στην ΕΡΤ δεν ξέρουν απο promo? Βγάλτε ρε παιδιά ένα teaseraki στο YouTube να δημιουργήσουμε προσδοκίες. Λέτε πως η Στεφάνια μας απο teen idol έγινε γυναίκα αλλα και πάλι στο τρέιλερ βγαίνει κοριτσάκι. Πριν απο 21 χρόνια μια άλλη πολύ νέα κοπέλα κοπέλα στα 19 της χρόνια μας έφερε τη 3 θέση και με ένα καταπληκτικό τραγούδι και βιντεοκλίπ, το όνομα της Έλενα Παπαρίζου. Η στεφάνια στα ξένα της τραγούδια στην Ολλανδία βγαίνει πιο ενήλικας κι εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουμε να την προβάλουμε σα κοριτσάκι, απόδειξη το τρέιλερ και όλες οι συνεντεύξεις της. Δε τραβάει αυτό.. Κάνω κριτική όχι στη φωνάρα, στην ομορφιά και στη λάμψη αυτού τον κοριτσιού απλά δε θέλω να την χαντακώσουμε όπως χαντακώσαμε τη σκηνική παρουσία του Better Love και τη Κατερίνα Ντουσκα, όπως και τη Γιαννα Τερζη και πολλές άλλες συμμετοχές που πηγαίνανε με πολλές πιθανότητες για νίκη και τις ντύναμε σα μπομπονιέρες η’ με μπλε χέρια σα τη Μέδουσα.. Ανυπομονώ πολύ για το τραγούδι μας και ας ελπίσουμε πως η ΕΡΤ θα κάνει κάτι καλύτερο γιατί κι εμείς οι eurofan κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και μετά πρέπει εμείς να τρέχουμε στο YouTube να υπερασπιζόμαστε τα λάθη της ΕΡΤ οχι η ΕΡΤ.. Καλή επιτυχία και ο θεός(οχι ο El Diablo) βοηθός!!!

  4. Προς τους άσχετους που το παίζουν και ειδήμονες. Η ertflix έχει φτάσει σε επισκεψιμότητα τα 6,5 εκ. Πιο πιθανό είναι να δουν την εκπομπή από την πλατφόρμα στην οποία θα παραμείνει για κάποιες εβδομάδες, παρά σε κάποιο από τα κανάλια της που
    λογικά θα το πάρουν χαμπάρι ελάχιστοι.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.

  5. Μας δουλεύεις ρε φίλε; Θα επισκεφτεί ο Σουηδός και ο γερμανοσ το Ερτφλιχ; Να βγει το τραγούδι στο YouTube αμέσως να το δει κόσμος. Υπήρχαν πολλά θέματα με της panik το app δε μπορούσαν ούτε reaction στο τραγούδι να κάνουνε πολλοί και ακούστηκαν πολλά αρνητικά. Όσο για μιζέρια φίλε όλος ο πλανήτης είναι σε μιζέρια νομίζεις θα με προσβάλεις; Κι αν δεν σου αρέσουν κάποιον οι απόψεις μη τις διαβάζεις. Θα μείνω κόσμιος grow up and get over it buddy

    • Δεν τίθεται θέμα για τους ξένους αλλά για τους Έλληνες, οι οποίοι κάθε χρόνο δεν γνωρίζουν -πέρα από τους eurofans- πότε θα βγει το τραγούδι και εν τέλει δεν το ακούει κανείς. Όντως η ελληνική επισκεψιμότητα έχει αγγίξει αυτό το νούμερο και είναι πιο αναμενόμενο να παρατηρήσει ο άλλος ότι παρουσιάστηκε το τραγούδι και να το δει, παρά να προβληθεί σε μια εκπομπή την οποία δεν θα την “ανεβάσουν” κάπου. Πάντως νομίζω ότι θα ανέβει και στο yt αμέσως μετά.

    • Γιατί ποιος σου είπε ότι δεν θ ανέβει παράλληλα στο YouTube όπως κάθε χρόνο;
      Για την προβολή του στο ελληνικό κοινό μιλάμε. Γι αυτό τον λόγο είπα ότι κούρασες με την μιζέρια σου. Τώρα για το αν η ΕΡΤ θα έπρεπε ν ακολουθήσει άλλη τακτική γενικά στον θεσμό είναι αλλο θέμα. Σίγουρα δεν είμαι υπέρ να βάζει φυτευτα τραγουδιστές, χωρίς κάποια διαδικασία επιλογής όπως σε άλλες χώρες. Σκέφτομαι όμως ότι θα βγουν άλλοι μίζεροι κ θα μιλούν για κατάσπατάληση δημοσίου χρήματος. Τέλος τα σχόλια μας εδώ είναι δημόσια κ μπορούν να δεχτούν κριτική, πάντα όμως κόσμια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ