https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

To “Last Dance” είναι πολύ διαφορετικό από το “Superg!rl”, δηλώνει η Στεφανία!

Περιοδικό “HELLO!” Greece/ Φωτογραφία: Ιωάννα Τζετζούμη / Cube Digital Productions

Μόλις μια εβδομάδα έμεινε προκειμένου να ακούσουμε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021! Όπως ήδη γνωρίζετε, τη χώρα μας εκπροσωπεί η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn “Last Dance”.

H γλυκιά Στεφανία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! Greece και τον Γιάννη Βίτσα, παρέα με τη μητέρα της κα. Κούλα Λυμπερακάκη και φωτογραφήθηκε μαζί της! Στη συνέντευξη αυτή μίλησε για το “Last Dance”, πως αισθάνεται που εκπροσωπεί τη χώρα μας, τι προσδοκίες έχει από τη συμμετοχή της, καθώς και για τη μουσική της διαδρομή στην Ολλανδία, το σύντροφό της ακόμα και για… τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, που γνώρισε τραγουδώντας για εκείνην σε παιδική ηλικία!

Για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2021 “Last Dance” η Στεφανία αναφέρει:

Το “Last Dance” είναι πολύ διαφορετικό από το “Superg!rl”! Αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για όλη την ομάδα, που θέλαμε το καλύτερο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα χωρίς να επαναλάβουμε τους εαυτούς μας. Έτσι προέκυψε ένα μελωδικό, δυναμικό και σύγχρονο κομμάτι με κάποια ’80s στοιχεία. Είμαι ενθουσιασμένη και ελπίζω στις 10 Μαρτίου να μοιραστεί όλη η Ελλάδα τον ενθουσιασμό μου

To “Last Dance” είναι ένα πολύ up-tempo κομμάτι, το οποίο όμως καταφέρνει να διατηρήσει την ευαισθησία και τη μελωδικότητα που συνήθως χάνονται στα πολύ δυναμικά τραγούδια”

Η ταλαντούχα Στεφανία δηλώνει ότι νιώθει τεράστια τιμή που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision, και νιώθει τυχερή καθώς ήταν ένα όνειρο για εκείνη. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν νιώθει αγχωμένη για το πως θα πάει κι αν καταφέρει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα μέτρια αποτελέσματα των Ελληνικών συμμετοχών τα τελευταία χρόνια η Στεφανία απάντησε:

Η Eurovision είναι απρόβλεπτη. Με ενδιαφέρει να εκπροσωπήσω επάξια την Ελλάδα. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από παράγοντες που είναι εκτός της δύναμης ελέγχου οποιασδήποτε αποστολής. Για αυτόν το λόγο έχουμε δει τραγούδια που είναι φαβορί να μην περνούν ούτε στον τελικό και άλλα που ξεκινούν πολύ χαμηλά στα στοιχήματα να κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Η Στεφανία απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για τη συμμετοχή της λέγοντας πως δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή και τονίζοντας πως όλη η ομάδα πιστεύει πολύ στο τραγούδι που έχουμε φέτος και βάζει όλες τις δυνάμεις της για να έχουμε μια εξαιρετική σκηνική παρουσία! Και κατέληξε:

Θέλουμε η Ελλάδα και οι Έλληνες , όπου κι αν βρίσκονται, να νιώσουν υπερηφάνεια για το αποτέλεσμα που θα δουν!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη σκηνική παρουσία τη βραδιά του ημιτελικού, η Στεφανία δεν αποκάλυψε τίποτα – αν και θα ήθελε – αφήνοντας αυτό το “προνόμιο” στο Φωκά Ευαγγελινό που την επιμελείται.

Σχολιάζοντας την γεμάτη εμπειρίες μουσική διαδρομή της (από τη Junior Eurovision, το “The Voice Kids” μέχρι την είσοδό της στη μουσική βιομηχανία της Ολλανδίας) παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, η Στεφανία δήλωσε ότι η μουσική είναι από τις μεγαλύτερες αγάπες της και δεν έχει στερηθεί την ανεμελιά των παιδικών χρόνων. Όσο για τις εκδηλώσεις των θαυμαστών της όταν έμαθαν ότι θα ξαναπάει Eurovision, η Στεφανία είπε ότι ενθουσιάστηκαν και ότι ανυπομονούν να ζήσουν μαζί της την εμπειρία της Eurovision! Η Στεφανία, δεν έκρυψε το θαυμασμό της για τον Σάκη Ρουβά, αλλά και για την Καλομοίρα με την οποία ερμήνευσαν μέσω instagram μαζί το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου “Shady Lady” και πρόσθεσε ότι θα χαιρόταν πολύ να συζητήσουν και να την συμβουλέψουν για τη Eurovision.

Πρόκειται για ένα απαιτητικό project, το οποίο παρακολουθούν 250.000.000 τηλεθεατές. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες στη ζωή όσων συμμετέχουν στο θεσμό. Πέρυσι, που λόγω του COVID-19 ο διαγωνισμός ακυρώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, απογοητεύτηκα γιατί όλη η ομάδα είχαμε δουλέψει πολύ

Η Στεφανία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Ουτρέχτη, για το Σοφικό Έβρου που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι και τη γιαγιά της που ήθελε πάντα να κρατήσουν την ελληνική νοοτροπία και ψυχή και να μάθει πολύ καλά τα Ελληνικά, αλλά και τους παραδοσιακούς μας χορούς. Για τον σύντροφό της Γιάνες Χόιβελμανς, ο οποίος τραγουδά στο boy band “Fource” τόνισε πόσο υπέροχα περνά μαζί του, πόσο τρυφερός είναι μαζί της και της συμπαραστέκεται. Όσο για τη μητέρα της την κα. Κούλα Λυμπερακάκη, η Στεφανία εξέφρασε το θαυμασμό της για το ό,τι θέλει το πετυχαίνει και είπε ότι συμφωνούν σε πολλά, εκτός από το φαγητό!

Η κα. Κούλα Λυμπερακάκη, για άλλη μια φορά, εξέφρασε την αγάπη της και την υπερηφάνεια της για τη Στεφανία, τονίζοντας ότι έχει πείσμα και ξέρει ακριβώς τι θέλει αλλά και ταυτόχρονα πόσο αληθινή, αγνή και ευγενική είναι.

Είμαι χαρούμενη που η Στεφανία έχει βρει αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Από εκεί και πέρα, ως μητέρα, έχω φροντίσει να της δώσω όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να πάει μπροστά. Η ζωή είναι δική της!

Η μητέρα της Στεφανίας κλείνοντας τη συνέντευξη είπε:

Είμαι υπερήφανη γιατί στα 18 της έχει καταφέρει ήδη πολλά. Της εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να τη δούμε μαζί με την ελληνική σημαία στην κορυφή της Ευρώπης.

Περισσότερα θα διαβάσετε στο HELLO! που κυκλοφόρησε σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β΄ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Πηγή: HELLO! Greece/ Συνέντευξη: Γιάννης Βίτσας / Φωτογραφίες: : Ιωάννα Τζετζούμη / CUBE DIGITAL PRODUCTIONS

 


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε  Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles και μουσικούς διαγωνισμούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία κοριτσάρα μας , φέτος όλοι θέλουμε να τα πάμε καλά και πιστεύουμε πολύ σε εσένα… Σου εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον και κάνε μας περήφανους άσχετα με τη θέση που τελικά θα πάρουμε

  2. Εγώ αν με ρωτάτε δεν πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο του Supergirl. Πιστεύω ότι της ταίριαζε απόλυτα και ο ρυθμός του τραγουδιού σου έμενε εύκολα. Συν το ότι είχε ένα μήνυμα, δηλαδή υπήρχε πολύ έμπνευση για το κονσεπτ στην σκηνή. Εύχομαι τουλάχιστον το Last Dance να μην είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Έτσι κι αλλιώς εδώ και 5 χρόνια δεν πάμε με υψηλές προσδοκίες, αλλά για μια θέση στο τελικό και ένα μέτριο πλασάρισμα.

    • Είναι πολύ καλύτερο το last dance.. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά Κύπρος και Ελλάδα στέλνουν κάτι ισάξιο φέτος..

  3. Άλλη μια συνέντευξη στην οποία δεν μαθαίνουμε τπτ νέο απολύτως. Άντε να το ακούσουμε κ αυτό το Last Dance να τελειώνουμε. Προσωπικά, με τον Κοντόπουλο δεν ήμουν κ δεν θα είμαι πότε αισιόδοξος. Εύχομαι να διαψευστώ πανηγυρικά αλλιώς μας προβλέπω για Last Position!

  4. Πολύ χλιαρά τα πράγματα. Ναι γυναίκα πλέον η Στεφάνια μας που κάνει συνέχει συνεντεύξεις με τη μαμά της. Δε βλέπω να βγαίνει σκηνή και να τρίζουν οι πέτρες. Θέλει γενικά μια γενικότερη ενηλικίωση γιατί πέρσι όλοι ήταν ξενερωμενοι και λέγανε πως ήταν για junior eurovision.. ελπίζω να είναι δυνατό κομμάτι και ο φώκιας να κάνει θαύματα, όχι θαύματα τύπου Demy αλλά κάτι δυνατό και ουσιώδες

  5. Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος με τον Κοντόπουλο. Υπερτιμημένος όσο δεν πάει, σχεδόν όλα τα τραγούδια που έχει στείλει στη Eurovision ήταν μέτρια και ξεπερασμένα και όσα πήραν καλές θέσεις ήταν κυρίως χάρη στα “μαγικά” του Φωκά. Εγώ πάντως το βαρέθηκα όλο αυτό, θέλω επιτέλους να ακούσω ένα τραγούδι που να πείθει από το πρώτο άκουσμα ότι πάμε για πρωτιά. Αν είναι να προσευχόμαστε να βάλει ο Θεός-Φωκάς το χέρι του μπας και μπούμε 10αδα, κάτι δεν πάει καλά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ