ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Αύριο 4 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση του τραγουδιού!

Περιπετειώδης, αν και χωρίς εθνικό τελικό, η επιλογή τραγουδιού για την Ουκρανία φέτος. Tο συγκρότημα Go_A μας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ήδη επιλέξει τραγούδι για τη Eurovision. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι θα επιλέξει επιτροπή και όχι το συγκρότημα από μόνο του. Τρεις μέρες μετά μάθαμε ότι η επιτροπή επέλεξε, αλλά δεν θα μάθουμε τι πριν τον Μάρτιο.

Όπως φαίνεται η περιπέτεια θα τελειώσει αύριο, 4 Φεβρουαρίου, με την επίσημη ανακοίνωση του επιλεγμένου τραγουδιού. Οι πληροφορίες θέλουν το συγκρότημα να έχει παρουσιάσει τα τρία υποψήφια τραγούδια μέσω Zoom στην πενταμελή επιτροπή, το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Το ουκρανικό κανάλι UA:PBC ανάρτησε στο Instagram δημοσίευση με μικρά αποσπάσματα των τριών τραγουδιών που αξιολόγησε η επιτροπή:

Τα τραγούδια είναι τα:

  • Церковка – Τserkova (Εκκλησία)
  • Рано – Rano (Νωρίς)
  • Шум – Shum (Θόρυβος)

Το πρόσφατο σίνγκλ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα, “Shum”, είναι και αυτό ανάμεσα στην τελική τριάδα. Θα είναι όμως τελικά το τραγούδι που θα πάει στη Eurovision; Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν μία εβδομάδα η ουκρανική αποστολή διαβεβαίωνε πως δεν θα είναι καν ανάμεσα στα τραγούδια που θα αξιολογήσει η επιτροπή.

Το πιο πρόσφατο τραγούδι των Go_A (22/1/2021) – Θα είναι τελικά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στη Eurovision 2021;

[Πηγή: UA:PBC / EscXtra / wiwibloggs]


Εσείς ποιο τραγούδι των Go_A προτιμάτε να πάει στη Eurovision, κρίνοντας από τα σύντομα αποσπάσματα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας! 

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ