https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Επιτροπή θα επιλέξει το τραγούδι για τη Eurovision!

Από επιτροπή και χωρίς καμία εμπλοκή του κοινού θα γίνει τελικά η επιλογή του τραγουδιού των Go_A που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στο Ρότερνταμ. Το ουκρανικό κανάλι UA:PBC ανακοίνωσε την πενταμελή επιτροπή που θα κληθεί να αποφασίσει μεταξύ τουλάχιστον δύο τραγουδιών που καλούνται να παρουσιάσουν οι Go_A. Μεταξύ των μελών, γνωστοί μουσικοί παράγοντες της χώρας αλλά και μία πρώην νικήτρια της Eurovision! 

  • Jamala – τραγουδίστρια, νικήτρια της Eurovision 2016
  • Yevhen Filatov – παραγωγός, επικεφαλής του συγκροτήματος The Manaken
  • Ruslan Kvinta – μουσικός παραγωγός, συνθέτης
  • Yaroslav Lodygin – μέλος ΔΣ του UA: PBC, με αρμοδιότητα την τηλεόραση
  • Dmytro Khorkin – μέλος ΔΣ του UA: PBC, με αρμοδιότητα το ραδιόφωνο
Ukraine committee 2021

Από τα τουλάχιστον δύο τραγούδια που θα παρουσιαστούν, η επιτροπή θα βαθμολογήσει το κάθε τραγούδι με βάση συγκεκριμένα κριτήρια. Θα αναδειχθεί νικητής το τραγούδι με τους περισσότερους βαθμούς. Αν δύο ή περισσότερα τραγούδια ισοψηφίσουν, θα γίνει επιλογή βάσει πλειοψηφίας (πάνω από το 50% των μελών της επιτροπής). Στο στάδιο αυτό, το κάθε μέλος της επιτροπής θα μπορεί να υποστηρίξει μόνο ένα τραγούδι. Η διαδικασία θα είναι κλειστή σε όλα τα στάδια. Τα αποτελέσματα απλά θα ανακοινωθούν στις 10 Μαρτίου με τρόπο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Το πιο πρόσφατο τραγούδι των Go_A (22/1/2021) – Η ουκρανική τηλεόραση έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι ανάμεσα στα τραγούδια που θα αξιολογηθούν για τη Eurovision

Αλλαγή πλεύσης για άλλη μια φορά λοιπόν, μια που μόλις πριν λίγες ημέρες οι Go_A δήλωναν ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα δημοσιοποιούσαν το τραγούδι τους για τη Eurovision

[Πηγή: eurovision.tv]


Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα των εθνικών τελικών και τις διαδικασίες επιλογής τραγουδιών για τη Eurovision!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ