https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

EUROVISION 2021: Σε 4-5 εβδομάδες η απόφαση για το σενάριο διεξαγωγής!

Ήδη έχει γίνει εκτεταμένος λόγος για τα πιθανά σενάρια διεξαγωγής του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, βλ. ΕΔΩ και ΕΔΩ. Και τα 4 σενάρια εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, (Covid-19). Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Εκτελεστικός Παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, ανέφερε ότι σε 4 ή 5 εβδομάδες θα ξέρουμε τι θα γίνει.

Η ανάρτηση

Στην ανάρτησή του, ο Sietse Bakker, με αφορμή το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf σχετικά τα ζωντανά events που προγραμματίστηκαν για το 2021, έγραψε:

Ωραίο κομμάτι στο @telegraf! Τα σενάρια είναι έτοιμα, θα αρχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις σε 4 με 5 εβδομάδες.

Η κατάσταση στην Ολλανδία

Η Ολλανδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται «στο πιο σκληρό lockdown», σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ολλανδίας. Οι περιορισμοί απαιτούν από τον κόσμο να εργάζεται από το σπίτι με 1,5 μέτρο απόσταση ασφαλείας, όσο είναι δυνατό, να αποφεύγει μέρη με κόσμο και να φορούν μάσκες όταν βρίσκεται έξω. Επίσης, τα περισσότερα events απαγορεύονται, όπως και το να τραγουδάει και φωνάζει κανείς σε ομάδες. Οι περιορισμοί αυτοί θα ισχύσουν τουλάχιστον ως τις 19 Ιανουαρίου, αν και μπορεί να επεκταθύν χρονικά.

Έτσι, λοιπόν, το σενάριο που θα πραγματοποιηθεί, θα εξαρτηθεί από τους περιορισμούς αυτούς.

πηγή: wiwibloggs

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ