https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

“Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” – Πλήθος eurostars εμφανίζονται στην ταινία!

Eurovision-The story of Fire Saga

Μας χωρίζει μόλις μια εβδομάδα από την πρεμιέρα (26/6) στο Netflix της κωμωδίας “Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga”. ¨Οπως σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ, η ταινία υλοποιεί την ιδέα του αμερικανού κωμικού Will Ferrell, που είναι χρόνια θαυμαστής του θεσμού. Αφηγείται με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο τις περιπέτειες ενός ντουέτου Ισλανδών (Will Ferrell & Rachel McAdams) που προσπαθούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision. Στην ταινία συμμετέχουν πολλοί γνωστοί αστέρες του Hollywοod, οπως ο Pierce Brosnan, o Dan Stevens και η Demi Lovato.

Πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει παλαιότερα ήθελαν τους Salvador Sobral (Πορτογαλία 2017) και Netta (Ισραήλ 2018) να κάνουν σύντομα περάσματα από την ταινία (δείτε το σχετικό άρθρο). Σύμφωνα με πληροφορίες του Σουηδικού site MovieZineοι συμμετοχές καλλιτεχνών από παλιότερους διαγωνισμούς είναι πολύ περισσότερες. Αρθρογράφος του site παρακολούθησε την ταινία σε ειδική προβολή και αποκαλύπτει:

Eurovision-The story of Fire Saga poster

ΠΟΙΟΥΣ EUROSTARS ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ – προσοχή περιέχει spoilers!!!

Σε σκηνή όπου γίνεται ένα μεγάλο πάρτι θα δούμε τη Loreen (Σουηδία 2012) και τον John Lundvik (Σουηδία 2019). Οι δύο Σουηδοί καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν επίσης σε ένα medley μαζί με τον Alexander Rybak (Νορβηγία 2009), την Conchita Wurst (Αυστρία 2014) και τη Netta (Ισραήλ 2018). Σε μικρές αλλά καίριες εμφανίσεις θα προσέξουμε επίσης την Jamala (Ουκρανία 2016), την Anna Odobescu (Μολδαβία 2019), την Elina Nechayeva (Εσθονία 2018), τον Jessy Matador (Γαλλία 2010) και τον Bilal Hassani (2019). Επίσης, όπως ήδη γνωρίζαμε, θα δούμε τον παρουσιαστή του Ηνωμένου Βασιλείου Graham Norton σε αντίστοιχο ρόλο. Φυσικά, ενδέχεται να υπάρξουν κι άλλα γνώριμά μας πρόσωπα στην ταινία, τα οποία δεν πρόλαβε να αναγνωρίσει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος. Για παράδειγμα, δεν αναφέρεται ο Salvador Sobral.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Σουηδής Molly Sandén, η οποία ντουμπλάρει στα τραγούδια την Rachel McAdams. Την ακούσαμε ήδη στο πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε από την ταινία, “Volcano Man”. Έχουμε ήδη ακούσει πολλές και ενδιαφέρουσες διασκευές του αποσπάσματος διάρκειας 1,5 λεπτού, από τους Alexander Rybak, Jamala, Anna Odobescu, Elina Nechayeva και Dadi Freyr (δείτε τα ΕΔΩ).

Πηγή: Netflix /  wiwibloggs / Moviezine – Φωτογραφίες: Netflix


Η ταινία “Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ