‘Eurovision Song Contest-The Story of Fire Saga’: Τον Ιούνιο η πρεμιέρα στο Netflix!

‘Eurovision Song Contest-The Story of Fire Saga’ θα είναι τελικά ο τίτλος της κωμωδίας με θέμα τη Eurovision που ετοιμάζει το Netflix. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο άρθρο μας εδώ, η ιδέα της ταινίας ήταν του Αμερικανού κωμικού και φαν του θεσμού Will Ferrell. Στο καστ συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams, o Dan Stevens και η Demi Lovato. Επίσης σύντομα περάσματα κάνουν ο Salvador Sobral και η Netta Barzilai. Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες δυο Ισλανδών μουσικών, του Lars (Ferrell) και της Sigrit (McAdams). Το όνειρό τους; Nα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision! Η πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix είχε οριστεί για το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2020, μετά τη Eurovision του Ροτερνταμ. Λόγω της πανδημίας όμως αναβλήθηκε.

Η ΣΥΝΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ WILL FERRELL ΣΤΟ BBC

Την Παρασκευή 15/5, παραμονή της προβολής του ‘Europe shine a light’, o Will Ferrell ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Graham Norton στο BBC. Εκεί μίλησε για την ταινία, αποκαλύπτοντας ότι η πρεμιέρα στο Netflix έχει οριστεί για τις 26 Ιουνίου. O Graham Norton επίσης θα έχει μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία. Αν και το επίσημο site του Netflix δεν αναφέρει ακόμα ημερομηνία, όσοι είστε συνδρομητές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ότι η σχετική σελίδα έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της και να την αποθηκεύσετε στη λίστα σας.  

Eurovision Song Content: The Story of Fire Saga

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Στις 14/5 κυκλοφόρησε και επίσημα ένα ηχητικό απόσπασμα από το πρώτο τραγούδι από την ταινία, με τίτλο ‘Volcano man’. Πρόκειται θα λέγαμε για μια τυπική Σκανδιναβική συμμετοχή στη Eurovision! Συνθέτες είναι οι Σουηδοί Gustaf Holter και Christian Persson. Ως ερμηνευτές αναφέρονται ο Will Ferrell και η My Marianne. Πρόκειται για τη Σουηδή Molly Sandén (πλήρες όνομα: Molly My Marianne Sandén), γνωστή μας από τις συμμετοχές της στο Melodifestivalen. Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις σήμερα, 16 Μαΐου:

Το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από την ταινία θα είναι από τη Demi Lovato και θα λέγεται ‘In the mirror’. Η ταινία θα περιέχει αρκετά τραγούδια στο στυλ της Eurovision. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της ταινίας.

Πηγή: Netflix / BBC / Billboard / wiwibloggs

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ