https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Ο Salvador Sobral στην ταινία “EUROVISION” του Netflix!

O Πορτογάλος νικητής της Eurovision 2017 Salvador Sobral φαίνεται ότι θα εμφανιστεί και αυτός στην ταινία του Will Ferrell που ετοιμάζει το Netflix με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision, με τίτλο “Eurovision”.  Ο Sobral έκανε αρκετές δηλώσεις σχετικά με τη συμμετοχή του στην ταινία ως καλεσμένος στο talk show ‘Prova Oral’ του πορτογαλικού καναλιού RTP.

Όπως είπε, του έγινε πρόσκληση για να συμμετάσχει στην ταινία. Την αποδέχτηκε και υπέγραψε συμβόλαιο για να γυρίσει μία μόνο σκηνή στην οποία θα τραγουδάει. Η σκηνή γυρίστηκε ήδη στο Εδιμβούργο και ο Sobral παίζει έναν street performer. Όσο βρισκόταν εκεί του έγινε πρόταση να γυρίσει και δεύτερη σκηνή με διάλογο με τους πρωταγωνιστές, αλλά εκείνος αποφάσισε να μείνει μόνο στα συμφωνηθέντα στο συμβόλαιο. Επίσης δήλωσε ότι η ταινία θα προβληθεί τον Μάιο, αφού γίνει ο διαγωνισμός. Επίσημα το Netflix δεν έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τι γνωρίζουμε για την ταινία “Eurovision”;

Το Netflix έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει εμπλακεί τελευταία με διάφορους τρόπους με τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Η ταινία με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision ετοιμάζεται εδώ και δύο χρόνια. Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

Ο Will Ferrell, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής, δηλώνει μεγάλος fan του διαγωνισμού, αν και Αμερικάνος, εξαιτίας της Σουηδέζας συζύγου του. Τον παρακολουθεί από το 1999 και μάλιστα το 2018 ταξίδεψε στη Λισαβόνα για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Η υπόθεση έχει να κάνει με την προσπάθεια δύο φιλόδοξων Ισλανδών τραγουδιστών (Will Ferrer & Rachel McAdams) να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στη Eurovision κάπου στη δεκαετία του 1970.

Πρωταγωνιστούν ακόμα ο Pierce Brosnan, o Dan Stevens και η Demi Lovato.

Η νικήτρια του 2018 Netta Barzilai, αν και δεν το έχει επιβεβαιώσει, φέρεται ότι επίσης συμμετέχει στην ταινία.

Ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams και ο Will Ferrell.
© PA • GETTY • NETFLIX • EUROVISION

Στη σχετική σελίδα στο IMDb μπορείτε να δείτε όλες τις μέχρι σήμερα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την ταινία. 

Πηγή: ESC Portugal / eurofestivalnews.com

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ