?? ΚΥΠΡΟΣ: Με νέο εκπρόσωπο στη Eurovision 2021!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κύπρος θα είναι μια από τις χώρες που θα επιλέξει νέο εκπρόσωπο για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2021.

Η απόφαση του ΡΙΚ

Το κυπριακό περιοδικό TV Mania αναφέρει πως σε πρόσφατη συνεδρία του ΡΙΚ με αφορμή το Europe Shine A Light, συζητήθηκε και το θέμα της εκπροσώπησης της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κυριάρχησε η άποψη πως το νησί της Αφροδίτης θα επιλέξει εκ νέου τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει με απευθείας ανάθεση, αλλά αυτός δε θα είναι ο Sandro.

Προκρίνεται, λοιπόν, η επιλογή γνωστού καλλιτέχνη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, είτε καλλιτέχνη κυπριακής επιλογής. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια συνεργασίας με δισκογραφική εταιρεία η οποία θα καλύψει μέρος του κόστους συμμετοχής στο διαγωνισμό, αλλά και θα συμβάλει στην επαγγελματική προώθηση της συμμετοχής της χώρας.

LATEST NEWS: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τον Sandro!

Πριν από λίγο (1/6) ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του ΡΙΚ και της Κυπριακής αποστολής να μην ορίσει ως εκπρόσωπό της για τη Eurovision 2021 τον Sandro. Σύμφωνα με αυτήν, υπήρξε αμοιβαία συμφωνία ανάμεσα στο φορέα και την πλευρά του Sandro για να μην συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία και του χρόνου, ευχαριστώντας τον Sandro για την όλη συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Δείτε την ανακοίνωση του ΡΙΚ:

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1797232540581667/2314781042160145/?type=3&theater&ifg=1

Τι έχουν αποφασίσει οι άλλες χώρες

Με αυτή την απόφαση, η Κύπρος μπαίνει στο κλαμπ των χωρών που θα συμμετέχουν στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision με νέο καλλιτέχνη, ενώ γίνεται η πρώτη που το κάνει αυτό εμμένοντας όπως όλα δείχνουν στην απευθείας ανάθεση.

Μπορείτε να δείτε ποιες χώρες έχουν ήδη αποφασίσει για τον επόμενο εκπρόσωπό τους εδώ.

Η συμμετοχή της Κύπρου για το 2020

Πως σας φαίνεται η απόφαση του ΡΙΚ για αντικατάσταση του Sandro;

Ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σαν την τρίχα από το ζυμάρι τον έδιωξαν.
    Ενδεχομένως και να χάρηκε τι ρικ με την ακύρωση του διαγωνισμού αφού η συμμετοχή όδευε ολοταχώς προς αποκλεισμό. Αναμενόμενο να μην τον επιλέξουν ξανά αλλά και απαράδεκτη ταυτόχρονα η συμπεριφορά προς τον καλλιτέχνη από τη στιγμή που ήταν επιλογή του καναλιού και δε προέκυψε από εθνικο τελικό.
    Με βάση το σκεπτικό του Ρικ τα τελευταία χρόνια λογικά θα προσεγγίσουν Ελευθερίου, Ζοζεφίν, Παπαδοπούλου, Τσαγκρινου ή ακόμα και Φουρέιρα. Όλες τους εξάλλου έχουν συνδεθεί με τη Eurovision στο κοντινό παρελθόν ή έχουν δηλώσει ότι θέλουν να (ξανά) πάνε.
    Όπως και να χει την αντιμετώπιση του κυπριακού φορέα προς τον καλλιτέχνη που είχαν οι ίδιοι επιλεξει την θεωρώ τουλάχιστον προσβλητική και άσχημη.

  2. Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε το νησί της Αφροδίτης!!!

  3. Από τη στιγμή που υπάρχει απόφαση του ΡΙΚ λογικο και σωστό το βρίσκω…..

  4. Εδω ο ίδιος ο Σάντρο είχε δηλώσει ,ότι τα ακούσματα του δεν συμβιβάζονταν με το κομμάτι που τελικά επιλέχθηκε.Σίγουρα θα έδινε όλη του την ψυχη και προσπάθεια ,εν τέλει όμως δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα ούτε αυτός ,ούτε η Κύπρος που τελικά δεν έγινε ο διαγωνισμός.

  5. Δεν το περίμενα… Πως γίνεται να διαλέγεις εσυ ο ιδιος τον καλλιτέχνη και οταν τελικά χωρις να δεις το αποτέλεσμα του, να τον διώχνεις?? Θα μπορούσαν να του δώσουν ένα καλύτερο κομμάτι και να τα παει μια χαρα. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό τους απλα μάλλον έχουν βάλει στο μάτι αλλους καλλιτέχνες…

  6. Στείλτε πάλι την φουρέιρα όσο είναι ακόμα καιρός, όσο κρατάει ακόμα το όνομα της στην Ευρώπη και όσο ακόμα μπορεί να χορεύει τόσο εκρηκτικά πάνω στην σκηνή, εάν θέλετε να κερδίσετε και εάν θέλει και η Ελένη να κερδίσει (που το θέλει). Θα είναι ρεκόρ να εμφανιστεί για Τρίτη συνεχόμενη χρόνια πάνω στην σκηνή του μεγάλου τελικού και με ένα πολύ καλό τραγούδι ετοιμαστείτε για Λευκωσία 2022!!! Τώρα που το θέλετε Κύπριοι φίλοι, και μπορείτε, που και η Ελένη έχει ακόμα όρεξη και νιάτα και δημοτικότητα!! Τώρα είναι η ώρα σας!! Και εμείς να την θέλαμε πιστεύω τίμια θα ήταν η στάση της στην ΕΡΤ να πει όχι, αλλά εμείς περί άλλων τυρβάζουμε!! Βάλτε τα δυνατά σας, δώστε της ένα πολύ καλό τραγούδι, δώστε της τον καλύτερο χορογράφο και κατακτήστε την κορυφή! Είναι η ώρα σας και η στιγμή σας! Το ιδανικό timing! Αδράξτε την ευκαιρία και μια άλλη Ελένη θα γίνει και δίκη σας εθνική βασίλισσα όπως μια δικιά μας πριν 15 χρόνια ! Η ώρα είναι τώρα !! Καλή τύχη και μακάρι να το πάρετε !!! ? ????????

  7. Το απόλυτο αισχος η συμμετοχή του. Τεράστια απογοητευση από την Κύπρο φέτος. Θα χε αποκλειστει πανηγυρικά μην σας πω ότι θα βγαινε και τελευταίο. Παλι καλά που τον διώξανε νωρίς νωρίς

    • Είναι ντροπή να εύχεσαι κατι τετοιο για ένα καλλιτέχνη ο οποίος έχει δουλέψει σε ένα τραγούδι και έχει δώσει την ψυχή του. Sad!

  8. Φουρειρα
    Ζοζεφιν
    Τσαγκρινου
    Ειρηνη Παπαδοπουλου

    Μια απο αυτες διαλεξε Κυπρο και θα σκισεις! Κράτα τον ιδιο σκηνοθέτη που είχες φέτος, διάλεξε και εναν χοτ χορογράφο και βουρ για πρωτια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ