?? ΚΥΠΡΟΣ: Και η Ελένη Φουρέιρα στο “Europe Shine A Light”!

Όπως σας ενημερώσαμε με άρθρο μας πριν από λίγες μέρες, η ‘Ελενα Παπαρίζου θα είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα εμφανιστούν στην ειδική εκπομπή της EBU, Europe Shine a Light που θα μεταδοθεί στη θέση του Τελικού της φετινής Eurovision το Σάββατο 16  Μαΐου! Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των κου κου“, εκτός από την Έλενα Παπαρίζου στην ειδική εκπομπή θα εμφανιστεί και η  Ελένη Φουρέιρα, η όποια, αν και δεν είναι νικήτρια του διαγωνισμού, έχει καταφέρει να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των fans! Αυτή μάλιστα θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η εκρηκτική Ελένη θα εμφανιστεί στη Eurovision. Το 2018 εμφανίστηκε στη Λισαβόνα στον Τελικό όπου και έφτασε ένα βήμα από τη νίκη για λογαριασμό της Κύπρου, ενώ πέρσι εμφανίστηκε στη σκηνή του Τελ Αβίβ στο interval act (switch song) και πραγματικά έκλεψε την παράσταση!

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, των Ελλήνων Eurofans θα είναι διπλό, αφού τα δικά μας κορίτσια είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν για ακόμη μία φορά την παράσταση. Το show θα μεταδοθεί στη θέση της Eurovision 2020 σε συνολικά 45 χώρες, ανάμεσα τους η Ελλάδα (ΕΡΤ)  και η Κύπρος (CyBC).

Δείτε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στο παρακάτω βίντεο.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα από την Eurovision!

[Πηγή: Στη φωλιά των κού κου / eurovision.tv]

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ