?? ΕΛΛΑΔΑ: Στο “Europe Shine A Light” η Έλενα!

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από τη μοναδική εκείνη βραδιά στο Κίεβο της Ουκρανίας το 2005 όταν η δικιά μας Έλενα χόρεψε όλη την Ευρώπη στους ρυθμούς του “My Number One” και έφερε το βραβείο στη χώρα μας. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της οικογένειας της Eurovision. Το όνομα της μετά τη νίκη της ακούστηκε πολλές φορές για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και όχι μόνο. Τόσο η Σουηδία (4η θέση στο Melodifestivalen 2014) όσο και η Κύπρος (2019) ήθελαν την Έλενα να σηκώσει τη σημαία της χώρας τους στο διαγωνισμό!

Φέτος, μετά την ακύρωση του αγαπημένου μας θεσμού, θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να δούμε την αγαπημένη μας Έλενα στο δίωρο show της EBU “Europe Shine A Light“. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και το znews η αγαπημένη μας καλλιτέχνις θα εμφανιστεί στις 16 Μαΐου μαζί με άλλους διαγωνιζόμενους του θεσμού αλλά και τους 41 υποψηφίους της Eurovision 2020 (ανάμεσα τους και η δικιά μας Stefania με το “Superg!rl”) που δυστυχώς δε θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν φέτος. Εκτός από την Έλενα άλλα ονόματα τα οποία έχουν ήδη κλείσει για το show είναι αυτά των νικητών του διαγωνισμού Katrina and the Waves και του Mr Eurovision Johnny Logan. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το δίωρο show που ετοιμάζει η EBU διαβάστε τα παλαιότερα μας άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Το show θα μεταδοθεί στη θέση της Eurovision 2020 σε συνολικά 45 χώρες, ανάμεσα τους η Ελλάδα (ΕΡΤ) αλλά και η Κύπρος (CyBC).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα από την Eurovision!

[Πηγή: znews]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ