https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

?? ΚΥΠΡΟΣ: Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του “Running”!

Η ώρα της Κύπρου έφτασε! Σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 16:30 μέσα από την εκπομπή Happy Hour το “Running” θα προβληθεί για πρώτη φορά! Αυτή θα είναι η 37η συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό! Η μεγαλόνησος συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό το 1981 ενώ το 2018 έφτασε μία άνασα από τη νίκη με τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα!

Μπορείτε να δείτε το video clip του Running μέσα από το κανάλι της Panik Records με την οποία υπέγραψε συνεργασία ο Sandro.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με άρθρα μας, βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας της Κύπρου είναι ο Alfie Arcuri,  η οποία συμπληρώνεται από τον Γερμανό τραγουδιστή και συνθέτη Octavian, τον τραγουδοποιό και μουσικό παραγωγό Sebastian Metzner Rickards, τον ίδιο τον Sandro, καθώς και τον δικό μας Teo Arkitekt, κατά κόσμον Θεόφιλος Πουζμπούρης. Δάσκαλος φωνητικής του Sandro θα είναι ο γνωστός σε όλους Άλεξ Παναγή!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση της EBU η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (14 Μαΐου 2020) ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2020! 

[Πηγή:CyBc]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ