?? ΚΥΠΡΟΣ: Αποκαλύπτεται η συνθετική ομάδα του “Running”!

Η Δημόσια Τηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) το περασμένο Σάββατο  ανακοίνωσε επίσημα πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Alfie Arcuri είναι ο βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας του “Running”και ηγείται αυτής.

Πριν από λίγο μέσα από την επίσημη σελίδα του Κυπριακού καναλιού στο Facebook αποκαλύφθηκε άλλο ένα μέλος της συνθετικής ομάδας του “Running”! Πρόκειται για τον νεαρό Γερμανό τραγουδιστή, Octavian, που τον τελευταίο χρόνο κάνει τα πρώτα βήματά του στην Γερμανική pop μουσική, με την κυκλοφορία του πρώτου single “So Hell” και μόλις πριν εβδομάδες με το νέο του τραγούδι “Thriller oder Romcom”. Έχει μεγάλη αποδοχή στη Γερμανική pop και R’n’B μουσική, καθώς έχει ξεπεράσει τα 100.000 streams στο spotify!

Ο 26χρονος ταλαντούχος Octavian έχει συνεργαστεί με τον γνωστό Γερμανό τραγουδιστή Wincent Weiss, καθώς και με άλλα μεγάλα ονόματα της Γερμανικής μουσικής σκηνής όπως ο τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός Sebastian Metzner Rickards (ο οποίος συμμετέχει κι αυτός στη συνθετική ομάδα του “Running”) και o Jan van der Toorn.

Στη συνθετική ομάδα συμμετέχει και ο ίδιος ο Sandro, δίνοντας κάτι από το προσωπικό του στίγμα στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece. στη συνθετική ομάδα του Κυπριακού τραγουδιού “Running” συμμετέχει και ένας Έλληνας δημιουργός, ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, το ΡΙΚ και η Κυπριακή αποστολή έχουν ανακοινώσει τη συνεργασία τους με τον καταξιωμένο καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Marvin Dietmann επάνω στο project της συμμετοχής της χώρας στο Ρότερνταμ, αναλαμβάνοντας τη σκηνική παρουσία του Sandro.

Το τραγούδι “Running” με το οποίο ο Sandro θα υπερασπιστεί τη σημαία του νησιού της Αφροδίτης τον ερχόμενο Μάιο στη Eurovision αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος κληρώθηκε να διαγωνισθεί στον 1ο Ημιτελικό της  Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020), ενώ πρόκειται να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17). 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2020! 

Πηγή: CyBC / Youtube/ Sebastian Metzner Rickards Instagram

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγνώμη για να καταλάβω.
    Ένας Αυστραλός, ένας Γερμανός, ένας Έλληνας, ο ίδιος ο τραγουδιστής (και πόσοι ακόμα άραγε) έχουν συνεργαστεί και ανήκουν στην ίδια συνθετική ομάδα του τραγουδιού; Γνωρίζουμε αν ΟΛΟΙ αυτοί έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν; Γιατί αν είναι η πρώτη φορά το μόνο που θα πω είναι, μακάρι να πετύχει το πείραμα…

    Το ότι ανακοινώνουν ένα-ένα τα ονόματα δεν θα το σχολιάσω…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ