?? ΚΥΠΡΟΣ: Με ανανεωμένο look o Sandro στα γυρίσματα του video clip του “Running”!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο προηγούμενο άρθρο, ο εκπρόσωπος της Κύπρου φέτος, Sandro Nicolas, βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που αφορούν στην ηχογράφηση του “Running”, του τραγουδιού που θα αποτελέσει τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision 2020, αλλά και την οπτικοποίηση του συνοδευτικού video clip!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, η ηχογράφηση του τραγουδιού έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ αυτές τις μέρες ο Sandro έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του video clip του “Running”, έχοντας μάλιστα ανανεώσει και το look του.

Το video clip θα είναι επικεντρωμένο στον ίδιο τον Sandro ενώ σκηνοθέτης του δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Κωστελίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια για τη σκηνοθεσία του πολύ εντυπωσιακού video clip της Άννας Βίσση “Φλεγόμενος Τροχός”. Σε γενικές γραμμές, το video clip θα έχει μία αρκετά μοντέρνα προσέγγιση, όπως ακριβώς θα έχει και το ίδιο το κομμάτι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση της EBU η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (14 Μαΐου 2020) ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2020! 

28 ΣΧΟΛΙΑ

      • Τι λες ρε κοπελιά……τι φθόνος και τι κακία…..θα μας τρελάνεις???Επειδή λέει την άποψη του η οποία εσένα δεν σου αρέσει???Δημοκρατία έχουμε,αν είναι δυνατόν !!!

    • Καθε χρονο αποκλειεται η Κυπρος για ορισμενους.
      Αν το παρεις στατιστικα και με βαση τις πιθανοτητες σε καποια φαση θα αποκλειστει. Δε θα ‘ναι φετος θα ‘ναι του χρονου ή του παραλλου
      Εξαλλου δεν ειναι Ουκρανια ουτε η παραχαϊδεμενη των επιτροπων Αυστραλια.

      Το θεμα δεν ειναι ομως ο αποκλεισμος της Κυπρου αλλα η αγαλιαση που προσφερει σε ορισμενους η σκεψη του αποκλεισμου τους και η οποια ειναι εμφανης.

      Πουθενα αλλου δεν θα βρεις συνεχως αρνητικα σχολια απο αλλες χωρες για την Κυπρο με τοση λυσσα. Το φαινομενο αυτο παντα υπηρχε στους κυκλους των ελληνικων σωματειων αλλα εφτασε στο ζενιθ του το 18 με τη Φουρειρα.
      Σε αυτους τους κυκλους υπαρχει και η ηλιθια αποψη οτι για να παει καλα η Ελλαδα πρεπει να αποτυχει η Κυπρος ή οτι η Κυπρος πηγαινει καλα επειδη αποτυγχανει η Ελλαδα. Ή οτι η Κυπρος κλεβει ψηφους απο τη διασπορα.

      Ειναι ομολογουμενως ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι η Γιουροβιζιον. Δεν ειναι ολα τοσο ροδινα οπως φαινονται στην επιφανεια.

      • Πολύ σωστή τοποθέτηση.Λες και ζήτησε δανεικά το ΡΙΚ απο τον Ελληνα φορολογούμενο και υπάρχει αυτό το μένος…Το εξοργιστικό όσο και αλλόκοτο είναι ότι καμία άλλη συμμετοχή δεν έχει τόση έχθρα όσο αυτή της Κύπρου απο τα Ελληνικά fan clubs.Ενας ανταγωνισμός ανευ λόγου και αιτίας, μια συνεχής αμφισβήτιση και ειρωνία και όλα αυτά απο ένα και καλά “αδελφικό” κράτος.Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια δεν ψηφίζω ποτε τις Ελληνικές συμμετοχές και τουλάχιστον νιώθω οκ με την συνείδηση μου

      • Φιλε μου μη κρινεις απο τον εαυτο σου…καμια εμπαθεια και καμια εμμονη….ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του…….οποιος εχει καλη συμεμτοχη προχωραει…απο εκει και περα…ε μη μου πεις οτι η Κυπρος δεν ευνοηθηκε οσες φορες αποκλειστηκε η Ελλαδα…γιατι ολοι ελληνες που ηθελα να ψηφισουν εκεινες τις χρονιες,την Κυπρο θα ψηφιζαν αφου η Ελλαδα απουσιαζε…συνεπως η Κυπρος ειναι ευνοημενη καθε φορα που απουσιαζει η Ελλαδα…η δε Ελλαδα δεν θεωρω οτι ευνοειται ιδιαιτερα οποτε λειπει η Κυπρος γιατι πολυ απλα οι Κυπριοι ειστε ελαχιστοι σε σχεση εμ τους Ελληνες…συνεπως αναλογικα οι ψηφοι των Κυπριων ειναι πολυ λιγες για να πεις οτι βοηθουν την Ελλαδα….σε αντιθεση με την Κυπρο που οποτε λειπει η Ελλαδα πιστωνεται ολες τις ψηφους που θα επαιρνε και η Ελλαδα…αυτα για να τα βαζουμε στην θεση τους τα πραγματα…οσο για το 2018 και την Φουρειρα…ξεκολληστε…αυτα ηταν last year…..δεν ξεκινησε η eurovision ξαφνικα απο την Φουρειρα…..σερι αποκλεισμων ειχε η Κυπρος μια ζωη..αυτα τα ολιγα για να μην φαντασιωνεσαι πραγματα….

      • @Giannis
        1. Προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ποτε αρνητικα με τις ελληνικες συμμετοχες και ουτε με ενδιαφερει αυτο το παιχνιδι.
        2. Ελληνικη διασπορα: εκτος απο τη Γερμανια και ΗΒ που αλλου υπαρχει κι εχει ψηφισει κι ευνοησει την Κυπρο; Οι Ελληνες Του εξωτερικου οχι μονο δεν ψηφιζουν την Κυπρο αλλα αμφιβαλλω κατα ποσον παρακολουθουν τον διαγωνισμο οταν απουσιαζει η Ελλαδα. Στο δε ΗΒ οι περισσοτεροι ειναι Κυπριοι
        3. Την Φουρειρα δεν την ανεφερα για την επιτυχια που εκανε αλλα για τον πολεμο που δεχθηκε απο Ελλαδα. Last year λες αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι. Ειστε 5-10 ατομα που τα εχετε συνεχως με την Κυπρο βρεξει χιονισει. Προφανως σας προσφερει καποιου ειδους ευχαριστηση. Καπου και καπως πρεπει να εκτονωνεστε. Σεβαστο αυτο
        4. Δεν φαντασιωνομαι τιποτα. Ειστε τοσο ρηχοι και διαφανοι ορισμενοι που δεν χρειαζεται. Εξαλλου μιλαω παντα εκ πειρας και πιστεψε με εχω μεγαλη. Τοσα χρονια σας μαθαμε τι κουμασια ειστε.

      • Οι Κύπριοι δεν ασχολείστε δεν ασχολείστε με την Ελλάδα αλλά στα ελληνικά site ξημερωβραδιάζεστε,με την ελληνική showbiz ασχολείστε μιας και Κυπριακή δεν έχετε,ενώ σε κάθε ελληνικό reality,είστε μέσα!
        Επίσης,χαλαρώστε,έχει αποκλειστεί δεκάδες φορές η Κύπρος και το καλύτερο που έχει κάνει είναι η 2η θέση με την Φουρειρα,κοπέλα που ζει και κάνει καριέρα στην Ελλάδα..πριν την Φουρειρα πηγαινατε χαλια,και μετα,οπως φανηκε και περυσι,στο μετριο θα μείνετε

      • @Nικ
        1. Ειναι πραγματικα τραγικο ενας ανθρωπος να διαβαζει πεντε αραδες στην μητρικη του γλωσσα και να μην κατανοει τι διαβαζει. Ο μονος λογος που μπαινω στα ελληνικα σαιτ ειναι για να διαβασω τι γραφουν κατι πορωμενοι σαν εσενα και να σπαζω πλακα

        2. Ελληνικη showbiz? Σοβαρα τωρα; Μηπως πασχεις απο ψευδαισθησεις μεγαλομανιας; Που νομισες οτι ζεις στο LA;
        Θεωρεις showbiz τα trashoκαναλα και τον βοθρο που ανακυκλωνουν καθε χρονο;

        3.

  1. Η Κύπρος δεν καταλαβαίνω γιατί δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο..κάθε 2 βδομάδες ανακοινώνει και ένα μέλος της αποστολής,ενώ την ηχογράφηση του τραγουδιού την αφησαν κυριολεκτικά για τελευταία στιγμή
    Το βίντεο κλιπ σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και μοντέρνο καθώς ο σκηνοθέτης έκανε και το κλιπ της Βίσση για τον Φλεγόμενο Τροχό,που είναι κλιπ μοναδικό!
    Σε δύσκολο ημιτελικό η Κύπρος
    Εξασφαλισμένη θέση για τελικό πιστευω έχουν Ρουμανία,Σουηδία,Νορβηγία,Λιθουανία ενώ με βάση την πορεία τους τόσα χρόνια πιστεύω στον τελικό θα είναι και Αζερμπαϊτζαν,Ρωσία, ισως Ισραήλ ενώ οι κριτες δεν αφήσουν σιγουρα εκτός την Αυστραλία
    Αν ισχύουν αυτά 8/10 έχουν καλυφθεί και τς άλλες 2 θέσεις θα διεκδικήσουν Μαλτα(μπαλάντα λογικά με φωνάρα),Κύπρος,Βόρεια Μακεδονια,Ουκρανία και Ιρλανδία

  2. Ανατρίχιασα! Αντε κι οταν ανακοινωθει απο ποια πλευρα θα κανει τη χωριστρα του ο Sandro για τη βραδια του ημιτελικου καντε κι ενα ακομα αρθρο..

    • Και τι έγινε; Δεν θα σε φτάνει;

      Το θέμα είναι οτι το styling παραπέμπει σε 14χρονο που προσπαθεί διακαώς να βγάλει μουστάκι. Μόνο η σάκα του γυμνασίου λείπει. Η κυπριακή και η ελληνική συμμετοχή φέτος έχουν πάθει εμμονή με την πιτσιρικαρία…

      • σακα γυμνασιου και χτυποκαρδια στα θρανια πρεσβευει η ελληνικη αποστολη με την καλομοιρα απ την ολλανδια. η κυπρος δεν νομιζω καθολου να παιξει με κονσεπτ παιδικο αλλα θα στοχευσει καθαρα στο γκει κοινο του θεσμου. ο σαντρο ειναι καυτο αγορι και αν το χειριστουνε εξυπνα μια χαρα θα παει…

  3. Μας έχετε πρήξει κύριοι Έλληνες
    Η Κύπρος όσο και αν δεν τον χωνεύεται θα πάει πολύ πιο μπροστά και από εσάς που είστε μεγαλη χώρα και δεν αλλάζεται σε θέμα νοοτροπίας ..
    ευτυχώς οι Κύπριοι πολύ πιο μπροστά σε θέματα ρατσισμού και αποδοχής

  4. τουλάχιστον ο σάντρο ειναι συμπαθεστατος κ γλυκυτατος…ελπίζω να ξερει να μιλαέι κ καλα ελληνικά(οχι σαν κατι αλλες,ονοματα δν λεμε υπολήψεις δν θιγουμε)

  5. Γελαει και το παρδαλο κατσικι με αυτα που λες….η ρατσιστρια εισαι εσυ και φαινεται…παντως μια χαρα εχετε την ελληνικη σημαια παντου στην χωρα σας κι οσο για το οτι ειστε πο μπροστα γελαω………..ολοι εχουν να το ελνε τι κλειστη και μικρη κοινωνια ειστε με παρωπιδες…..σε τι ακριβως θα παει πιο μπροστα η Κυπρος?Αν μιλας για τον διαγωνισμο…ενημερωτικατσεκαρε τα στατιστικα….η Ελλαδα ειναι σε πολυ καλυτερη θεση απο την Κυπρο που μια ζωη πηγαινε απατη…..αν σε πουν ομως τουρκαλα εσενα…α αρχισεις να φωναζεις και να λες ΟΧΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ…….τοτε θα την θυμηθεις την Ελλαδα για να μη σε πουν τουρκαλα……ω ρε συμφεροντολογα…..κι επισης αν μας αντιπαθεις τοσο γιατι ερχεσαι και γραφει στον ελληνικο ΟGAE?Τραβα γραψε στον κυπριακο….αλλα μια ζωη μας βριζετε και μια ζωη τρεχετε πισω απο την Ελλαδα….

  6. Θέμη μου, πλην της χρυσής δεκαετίας 2001-2011 και εσείς άπατοι πηγαίνατε στον διαγωνισμό για πολλά χρόνια, μη θυμηθώ τα 80ς και τα 90ς με κάτι Κλόουν και κάτι Χρήστους Κάλλοου. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να τα βάλλετε με τη μοναδική χώρα που σας δίνει 12αρι βρέξει χιονίσει, ακόμα και όταν στέλνετε Διονυσία Καρόκη και τραγικό Ρακιντζή. Μπορείτε να τα βάλλετε με άλλες χώρες, πιο εχθρικές που σας ξευτυλίζουν με τα Macedonia επί της οθόνης, αλλά και άλλες που όταν ανεβαίνετε βαθμολογικά κάνουν χιούμορ με το κατά πόσον είστε σε θέση να διοργανώσετε τον διαγωνισμό υπονοώντας το μαύρο σας οικονομικό, το χάλι. Αυτά, αδελφικά.

    • Οσο για την πορεια της Ελλαδας στον διαγωνισμο…οσο και να χτυπιεσαι,,,βαλτα κατω..κανε ερευνα και μετα μιλα….Τα εχει παει απειρως καλυτερα απο την Κυπρο….

    • Αν αυτό είναι αδέλφια, γσνταδου πως είναι το εχθρικά…! Αααα και ας μην ξεχνιόμαστε και η Ελλάδα δίνει 12αρι στην Κύπρο αλλά αυτό δεν το ανέφερες! Επίσης αν αναζητήσεις παλιότερες συμμετοχές της Ελλάδας θα διαπισωστεις ότι καθόλου άσχημα δεν πήγαινε μάλλον καλούτσικα με αρκετές πολύ καλές εξαιρέσεις αλλά και μελανά σημεία! Τέλος δε δύναμαι να θυμηθώ καμία χώρα στην αναμετάδοση της να λέει για την οικονομική κατάσταση αλλά και τις συνθήκες στην Ελλάδα, ούτως ή άλλως όλη Ευρώπη βιώνει μια οικονομική και κοινωνική κρίση. Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ ήταν όταν στον τελικό της Γερμανίας το 2018 έγινε μια αναφορά για το φιάσκο της ΕΡΤ! Όσο για το Macedonia, όλοι γνωρίζουμε ιστορία και όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν, δεν θα τα κρίνω ούτε εγώ ούτε κάνεις πάρα μόνο η ίδια η ιστορία! Καλή επιτυχία!!

    • Ρε πάτε καλά?? Ίδια χώρο είμαστε ξυπνήστε!!! Τι τσακωνεστε? Χαχα τα παραπάνω μηνύματα είναι λες και διαβάζω ξενα κομμεντς με translate..

  7. Πολυ κρα κρα μπραβο να μας διαβαζουν η γιουροφανς. και να γελουν μαζι μας η κυπρος. Θα τα παει περιφημα και η Ελλαδα. να εχει εχει μια καλυτερη θεση στον τελικο απο περσυ. ????????

  8. Φαντάσου τι έχει να γίνει και στο YouTube όταν βγουν τα τραγούδια ,κάτω στα σχόλια να μαλώνουν Έλληνες και Κύπριοι και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να κοροϊδεύουν και να λένε ότι δεν φτάνει που ανταλλάσσετε κάθε χρονιά τα 12άρια σας “τρώγεστε” κιόλας. Τι ξεφτίλα πάλι θεέ μου!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ