?? ΚΥΠΡΟΣ: Μια σκοτεινή ιστορία πίσω από το “Running” – O Sandro στην Αθήνα!

Και ενώ στην Ελλάδα μετράμε ήδη αντίστροφα για να ακούσουμε και να δούμε τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2020, η Κύπρος συνεχίζει, με το δικό της μεθοδικό τρόπο, τη δουλειά για να μας δώσει στην τελική της μορφή την Κυπριακή συμμετοχή “Running” που θα ερμηνεύσει ο Sandro. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με άρθρα μας, βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας της Κύπρου είναι ο Alfie Arcuri,  η οποία συμπληρώνεται από τον Γερμανό τραγουδιστή και συνθέτη Octavian, τον τραγουδοποιό και μουσικό παραγωγό Sebastian Metzner Rickards, τον ίδιο τον Sandro, καθώς και τον δικό μας Teo Arkitekt, κατά κόσμον Θεόφιλος Πουζμπούρης.

Ο Sandro στην Αθήνα!

Από την περασμένη εβδομάδα ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με μέλη της Κυπριακής αποστολής. Βασικός σκοπός της επίσκεψης του στην Αθήνα είναι η ηχογράφηση της Κυπριακής συμμετοχής η οποία πραγματοποιείται σε studio της Αθήνας υπό την ευθύνη του παραγωγού Teo Arkitekt. Το κομμάτι βρίσκεται στην τελική φάση ηχογράφησης και παίρνει σιγά σιγά τη μορφή με την οποία θα ερμηνευθεί στη σκηνή του Ρότερνταμ. Ο Sandro θα παραμείνει και την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων του επίσημου video του “Running”. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, το τραγούδι έχει να κάνει με μια σκοτεινή ιστορία!

Χτες το βράδυ ο Sandro βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να χαλαρώσει από το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα το οποίο έχει. Στο κέντρο παρακολούθησε την περσινή εκπρόσωπο της Κύπρου στο Τελ Αβίβ, Τάμτα, ενώ συναντήθηκε μαζί της και στα καμαρίνια για να συζητήσουν για το διαγωνισμό, αλλά και να δεχτεί τις ευχές της για το Ρότερνταμ!

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/videos/243501853329765/

Vocal Coach ο Άλεξ Παναγή

Η σύνθεση της Κυπριακής αποστολής ενισχύθηκε με μία ακόμα σημαντική παρουσία, καθώς το ΡΙΚ ανακοίνωσε ως μέλος της τον Άλεξ Παναγή, ο οποίος θα είναι ο δάσκαλος φωνητικής του Sandro. Ο Άλεξ είναι από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα στο χώρο της μουσικής στην Κύπρο αλλά και στη Eurovιsion, αφού εκτός από την διπλή συμμετοχή του για την Κύπρο το 1995 με το τραγούδι “Στη φωτιά”, αλλά και το 2000 μαζί με την Χριστίνα Αργύρη και το τραγούδι “Νόμιζα” έχει βρεθεί πολλές φορές στα φωνητικά συμμετοχών με ποιο σημαντική στιγμή το 2005 στη νικητήρια συμμετοχή του “My number One” για την Ελλάδα! Άλλες συμμετοχές στις οποίες έχει βρεθεί σαν δάσκαλος φωνητικής είναι το “This is our night” (GRE ’09), “We are the heroes” (BEL 2012), “Hold me” (AZER 2013), “Shine” (RUS 2014), “Time” (BEL 2015), “You are the only one” (RUS 2016), “This is love” (GRE 2017), “My lucky day” (MLD 2018), “Scream” (RUS 2019) και άλλες πολλές συμμετοχές διαφόρων χωρών.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision 2020!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και που το ξέρεις ότι θα έχει κάτι καλό? Γιατί επευφημεις την Κύπρο και κράζεις την Ελλάδα, χωρίς να έχεις ακούσει τα τραγούδια? Αυτό είναι ανούσιο και άσκοπο και μην πεις ότι κάνω το ίδιο για την Ελλάδα, διότι έχουμε δει από άτομα που άκουσαν το τραγούδι πολύ καλά σχόλια ενώ από το ΡΙΚ υπάρχει σιγη ιχθύος για το τραγούδι! Εύχομαι και οι δύο χώρες να έχουν τραγούδια άψογα στο είδος τους, αλλά δεν είναι ωραίο να μειώνουμε και να υποτιμούμε κάποια από τις δύο!

      • Miltos Το λεω απο τον τροπο που προσεγγιζουν οι ερτ και το ρικ τον διαγωνισμο τα τελευταια χρονια. Το ρικ το εχει παρει πολυ στα σοβαρα ενω η ερτ θεωρουσε ανεκαθεν τον διαγωνισμο τσιρκο και συμμετεχει μονο για την τηλεθεαση. Προφανως και θα κρινω εξ ολοκληρου οταν ακουσω τα τραγουδια.. Και αυτα το οτι καποιοι εχουν ακουσει το τραγουδι μη το σχολιασω…. Μη τα πιστευετε αυτα.

  1. Ναι ωραία αλλά φτάνει με τις ανούσιες πληροφορίες που δίνουν κάθε εβδομάδα(και δεν το λέω για τα φανσαιτ, αυτά καλά κάνουν και τα δημοσιεύουν αλλά για την Κυπριακή ομάδα). Αν νομίζουν ότι έτσι χτίζουν hype είναι γελασμένοι, μόνο που εκνευρίζουν το κοινό. Ας βγάλουν το τραγούδι μια και καλή.

  2. Προς esc43 εφόσον μια ομάδα ανθρώπων που έχει ακούσει το τραγούδι της Ελλάδας και έχει δημόσιο βήμα (δηλ μια ηλεκτρονική πλατφόρμα) και εφόσον οι άνθρωποι αυτοί λένε δημόσια της εντυπώσεις τους και όποια είδηση έχουν δημοσιεύσει έχει επιβεβαιωθεί, είναι αδύνατον να μην τους πιστέψει κανείς μολονότι πολλοί τους κράζουν! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και στις δύο χώρες!

  3. γιατι τοσο μυστικοπαθεια φετος με την κυπρο;;; ακομη να γινει ηχογραφη και κλιπ;;; πολυ περιεργο…

  4. Ένας φίλος μ που έχει σχέσεις με το ΡΙΚ άκουσε το τραγούδι και μ είπε πως δεν είναι μπαλάντα. Απλά αφήνουν αυτό να διαρρέει για να ξαφνιάζουν το κοινό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ