?? ΕΛΛΑΔΑ: Απόψε η ανακοίνωση του εκπροσώπου μας!

Η αγωνία για την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2020 φτάνει στο τέλος της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη με άρθρο μας εδώ, η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη και η ομάδα της είχαν δώσει τα χέρια τους με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ, και προέβαλλε εδώ και πολύ καιρό ως μεγάλο φαβορί για την εκπροσώπησή μας…. Αυτό που για όλους ήταν σχεδόν επίσημο, αναμένεται απόψε να γίνει… οριστικά επίσημο!

Πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ εξέδωσε Δελτίο Τύπου όπου αναφέρει:

 

Δεν μένουν, λοιπόν, παρά λιγότερο από 2 ώρες για να μάθουμε – επισήμως – τον εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2020!

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η χωρα τελικα δεν εχει καμια ελπιδα σε ολους τους τομεις.Μπραβο στην χουντα της ερτ.

  2. Καλή μας επιτυχία, ας μην αμαυρώσουμε κατι που παρακολουθούμε για να διασκεδάσουμε! Μακάρι να πάμε πολύ καλά, έχω εμπιστοσύνη φέτος στην ομάδα της Stefania! Και πάλι να πάμε όλα καλά!

  3. Προτιμώ να ανακοινώσουν πως δεν θα συμμετέχουμε φέτος. Δεν ειμαι υπέρ με αυτα που έχουν γραφτεί και ας μην εχω ακουσει το τραγούδι. Ας ελπίσουμε του χρονου κατι καλυτερο..

  4. Λίγα λεπτά έμειναν,όχι ότι θα μας εκπλήξει η ανακοίνωση,αλλά μια μικρή αγωνία υπάρχει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ