Έκτακτη πρόβα για τη Γιάννα Τερζή!

Η ελληνική αποστολή, ύστερα από γραπτό αίτημα της ΕΡΤ, θα πραγματοποιήσει έκτακτη πρόβα αύριο (06/05), στις 13:00 (15:00 ώρα Ελλάδας) ώστε να ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Η Γιάννα Τερζή, όπως κι όλη η ελληνική αποστολή, δίνουν τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιαστεί το «Όνειρό μου» στη σκηνή του διαγωνισμού έτσι όπως το έχουν οραματιστεί. Τα τεχνικά κωλύματα κι οι δυσκολίες, όμως, που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές, έχουν καταστήσει ανολοκλήρωτη την εμφάνιση της συμμετοχής μας στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision κι  έτσι ο αρχηγός της αποστολής ζήτησε από την πορτογαλική τηλεόραση να γίνει τρίτη τεχνική πρόβα, η οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα αν θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ή ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, στον στίχο «Και το μπλε μου να ξεβάψεις», η ελληνική αποστολή έχει ζητήσει τη χρήση λέιζερ, αίτημα το οποίο δεν έχει ακόμα ικανοποιηθεί από τους διοργανωτές όπως, επίσης, και στη «γέφυρα» του τραγουδιού τα πυροτεχνήματα δεν είναι κατάλληλα με αυτά που έχει υποβάλει η ομάδα του «Όνειρό μου». Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη έκπληξη, η οποία δεν είναι ανακοινώσιμη ακόμη, καθώς όλα θα κριθούν στην αυριανή πρόβα.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: eurovision.tv]

190 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ετσι να τα ακουτε καποιοι πικροχολοι που τη κανατε τη γυναικα αχρηστη και βγαλατε οτι μενος μπορει να ειχατε μεσα σας πανω σε ενα σαιτ…
    Γιαννα φερε το κυπελο..!!!

    • Ειρωνικα το ειπα ξυπνα μικρε. Δηλαδη τι τοσο πολυ θα αλλαξει για να κερδισει οπως εσυ λες ? 15 ειναι στα στοιχηματα οχι πεμπτη. Αλλα ξεχασα τα στοιχηματα σας συμφερουν οταν η γιαννα ειναι μεσα στη δεκαδα. Μια ζωη στο παραπονο

  2. btw ο ogae γνωριζει αυτη τη τριτη εκπληξη και απλα δεν μας τη λεει ή ουτε αυτοι τη ξερουν και οτι τους ειπε η ελληνικη αποστολη μεταδιδουν;

    • Οντως αυτο το λες και θαυμα ειναι το μονο που δεν περιμενα να ακουσω οτι η ΕΡΤ θα χασει χρονο απο τις πολυ σημαντικες δουλειες που εχει να ασχοληθει με την γιουροβιζιον.Παντως πολλοι εχουν παραπονα οποτε ας ειμαστε και ευγνωμων που μας δεινουν την ευκαιρια για μια τεχνικη προβα.Μακαρι να μην ειναι δημοσιογραφοι.

      • I parania Sti xora mas mia zwi itan Otan Sta xeria mas eixame kati poli Kalo tô afiname stin tixi tou. Apoliti paranoia. Xairomai pou ksipname epitelous!

    • Η panik είναι αυτή που έχει αναλάβει τη σκηνική παρουσία και όχι η ΕΡΤ.Να τα λέμε κι αυτά.

  3. Η κοπέλα απλά είναι θέα και προσπαθεί για το καλύτερο … γιαννα είμαστε μαζί σου ..

  4. Ειναι ψυχοφθορο για την αποστολη και κυριως για την γιαννα να μην βγαινει το αποτελεσμα που θελει..παλι καλα παρθηκε αυτη η αποφαση..παμε γιαννα μου

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!!!! Προσωπικά θέλω να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ώστε αυτά τα ευρήματα είτε μεγάλα, είτε μικρά, να κάνουν αίσθηση τη Δευτέρα!!!

  6. επιτέλους!! εύχομαι να πάνε όλα καλά!! το τραγούδι είναι πάρα πολύ δυνατό, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!! δε θα κουράσω περισσότερο, στέλνω μόνο τη θετική μου ενέργεια όπως όλον αυτόν τον καιρό!!! να πάνε όλα καλά! το θέλουμε τόσο πολύ, όλοι!

  7. Η φετινή συμμετοχή μας είναι ξεκάθαρα το “μαρτύριο της σταγόνας”από τη πρώτη στιγμή με το θρίλερ του ελληνικού τελικού μέχρι και τώρα…. 😛
    Εύχομαι όλη αυτή η ψυχοφθόρα διαδικασία να μας δικαιώσει και να πάνε όλα κατ’ευχην!!!
    Παμεεεε Ελλάδα!!!Πάμε Γιάαααννα!!καλή επιτυχία!Θα στηρίζουμε αυτό το τραγούδι είτε αποκλειστεί είτε φέρει τη πρωτιά!

  8. Φαντάζομαι ότι έχετε δει τα έξοδα της αποστολής μας για φέτος και πώς αυτά καλύπτονται.

    The cost of Greece’s participation in the Eurovision Song Contest 2018

    Participation Fee (ERT) – €183,470
    Backing singers and support crew (Panik Records) – €21,000
    Delegation Hotel (Panik Records) – €20,000
    Pyros and staging (Panik Records) – €20,000
    Airline Tickets (Panik Records) – €12,000
    Music Video (Panik Records) – €5,000
    Press Kit (Panik Records) – €2,000

    80.000 ευρώ απαιτούνται για κάτι σχετικά απλό. Φανταστείτε για κάτι πιο εντυπωσιακό πόσα χρήματα απαιτούνται.

    • Σκασε εσυ λιγο ! Τι ηρθες να κανεις εδω ? Απο το ajajajaja ακαταλαβα οτι εισαι απο καπου πανω (σκανδιναβια !)

      • Poio einai to problima sou agapite mazi mou? Eipa oti pesane oi apodoseis twn stoiximatwn, to opoio einai kalo neo,kai oxi den eimai apo Skadinabia,Ellinas eimai pou menei stin Ispania kai egw eimai s autin ti selida pollaaaaa xronia

  9. Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω! Μπράβο να πω στην ΕΡΤ; Ας την πω, αν και πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα. Αν και δε νομίζω ότι έκανε κάτι, απλά η Γιάννα θα το ζήτησε και απλά η ΕΡΤ ήταν ο διαμεσολαβητής. Ελπίζω πραγματικά και τους εύχομαι να πετύχουν αυτό που έχουν οραματιστεί και ελπίζω να μην ονειρεύονται πάλι κάποιοι ότι θα δούμε θαύματα και γω δε ξέρω τι και μετά αρχίσουν και την ξαναβρίζουν την Γιάννα. Έχουμε καταλάβει λίγο πολύ τι θα δούμε και αυτό έχουμε και σε όποιους αρέσει. Από αυτό που διαβάζω, εμένα μ’ αρέσει και η εμφάνιση θα είναι αυτό που έλεγε η Γιάννα από την αρχή. Λιτή και εντυπωσιακή. Μακάρι μακάρι μακάρι να τους βγει!!!

  10. Καλη επιτυχια Γιαννα. Ο Θεος μαζι σου. Ευχομαι ο,τι εχει σκεφτει η ελκηνικη αποστολη να πραγματοποιηθει αυριο χωρις κωλυματα!!!

  11. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε…
    Από αυτή την έκκληση φαίνεται το πάθος της ελληνικής αποστολής για το τέλειο αποτέλεσμα! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Την Τρίτη μάλλον θα παρακολουθήσουμε κάτι εντυπωσιακό!
    ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ! ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ!

  12. Το γεγονός ότι έγινε εξαίρεση και θα γίνει επιπλέον πρόβα για την Ελλάδα δείχνει ότι τα όποια τεχνικά προβλήματα και οι ελλείψεις στην σκηνική παρουσίαση, δεν οφείλονται στην Ελληνική αποστολή ή στην κακή προετοιμασία πριν πάει η συμμετοχή μας στην Λισαβόνα, αλλά στους διοργανωτές.

    Δεν θα πω στους επικριτές της συμμετοχής μας ότι είχαν άδικο ή να ζητήσουν συγνώμη για τα διάφορα φαιδρά που έλεγαν ανα διαστήματα, γιατί ξέρω από τώρα ότι θα βρουν το παραμικρό (μετά την επιπλέον πρόβα) για να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.
    Θα πω όμως σε όποιους πίστευαν και πιστεύουν στην συμμετοχή μας να μην δίνουν σημασία και να μην επηρεάζονται από αυτού του τύπου σχόλια και απόψεις.

    Γιάννα εύχομαι όλα να πάνε κατ’ ευχήν και είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις εσύ και ή ομάδα σου το καλύτερο δυνατό.
    Καλή επιτυχία!

  13. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινουν ολα οπως θελει η ελληνικη αποστολη
    τωρα παλι αν δεν σας αρεσουν οι αλλαγες και λετε οτι ειναι παλι απλο κτλ
    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΑΛΙ
    ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΑ

  14. Παιδιά ας στείλουμε όλοι ένα μνμ στην Γιάννα,στο instagram να την στηρίξουμε!Φανταστείτε κούραση,ψυχολογική(για το αν θα γίνουν όλα όπως τα θέλουν),+ τα σχόλια που είδε,σωματική αλλά και φωνητική(όλες οι χώρες αύριο θα ξεκουραστούν για την Δευτερα που ψηφίζουν οι επιτροπές ενώ η Γιάννα θα τραγουδήσει αύριο,Δευτέρα και Τρίτη
    Ας της ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία!

  15. χααχαχαχαχαχ και τωρα ξαφνικα εξαφανιστηκανε οσοι την κραζανε που ειναι ρε παιδια.

    Η Γιαννα θα δωσει τα παντα για το καλυτερο δυνατο και αυτο φαινεται!Ελπιζω να μαθουμε κατι αυριο για την προβα μας.

  16. Είναι απο τις περιπτώσεις που η Ελλάδα έχει πολύ καλό τραγούδι με διεθνή αποδοχή, αλλά όχι εντυπωσιακή σκηνική παρουσία! Και τι με αυτό? Αν όμως συνδυαστούν, ακόμα καλύτερα! Το τραγούδι μας το έχουν αγαπήσει έτσι και αλλιώς!

    Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω το τραγούδι μας και την εμφάνιση μας, και χαίρομαι που η ΕΡΤ ξύπνησε και “απαίτησε” και άλλη πρόβα για το τεχνικό μέρος κτλ!

    Και πάλι απο καρδιάς ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, την πανάξια Γιαννα Τερζή και όλη την αποστολή μας! Γιάννα είμαστε μαζί σου!

  17. Tha pane Ola Kala Apla doste oloi thetiki skepsi kai energia. Aksizei Giati tô kommati mas Einai kalitero apo polla ap ola kai aksizei. Aksizei I ellada na Einai ekei pAno opôs tis prepei !!!

  18. Οσοι λέγαμε ότι το στήσιμο στην σκηνή είναι καταπληκτικό κάποιοι κρατάτε εδώ μέσα και ότι απλά δεν αποδόθηκε λόγο τεχνικών προβληματων!
    Περιμένετε να δείτε την εκτέλεση ολοκληρωμένη και θα δείτε ότι είναι ότι πιο σοβαρό και καλοστημένο έχουμε στείλει τα τελευταία χρονια

  19. Mακάρι να πάνε όλα καλά. Πρωτα αυτο! Και μετά έχουμε καιρό να τα πουμε με μερικούς μερικούς ”καλοπροαίρετους” που έκραξαν την ελληνική αποστολή με το χειρότερο τρόπο! Καλή επιτυχια στη Γιαννα μας!!

  20. Επειδή ο OGAE δεν λέει αερολογίες αυτό σημαίνει ότι όντως υπάρχει θέμα και μάλιστα μεγάλο με την ελληνική σκηνική παρουσίαση και πρέπει να γίνουν πολλά. απλά γιατί κάθε χρόνο θα πρέπει να υπάρχει θέμα με την Ελλάδα.
    Θεωρώ ότι το τραγούδι μας ασχέτως αποτελέσματος είναι από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ και προσωπικά και τελευταίο να βγούμε δεν το αλλάζω αυτό.

    Από την άλλη στους επικριτές να πω ότι καλό θα ήταν αντί να κατηγορούμε την εκπρόσωπο μας εκ του ασφαλούς ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ να πιέσουμε να μάθουμε που ΠΗΓΑΝ ΤΑ 183000!!! Επειδή το χω κάνει σε άλλα πιο σοβαρά θέματα υγείας!!! μια απλή ηλεκτρονική επιστολή στο αρμόδιο υπουργείο και θα απαντήσουν γιατί είναι υποχρεωμένοι. Ελπίζω όλοι οι επικριτές και οι υποστηρικτές να το πράξουν.
    Ερώτηση: Ας μου εξηγ’ησει κάποιος γιατι βάλαμε τη συνταξιούχο να πει τα αποτελέσματα……

  21. Μιας και θα υπαρχει και άλλη προβα θα ηθελα να γραψω καποιες παρατηρήσεις μου μηπως και τις διαβαζει καποιοσ από την ομαδα της γιαννας που θεωρω ότι θα βοηθησουν την παρουσια μας, ο ξηρος παγος που υπαρχει από το δευτερο κουπλε και μετα στη σκηνη πρεπει να μπει από την αρχη του κομματιου…. στα κουπλε η γιαννα πρεπει να είναι αφωτιστη όπως στην αρχη του δευτερου κουπλε μες τους καπνους και να φωτίζεται στα ρεφρεν…. για το θεο ας σταματησουν τα τοσα πλανα από τους γερανούς που βλέπουμε τη σκηνη με αποκορύφωμα αυτό που εχεουμε δει από τη δευτερη προβα με την Spider και ας κλεισουν περισσοτερο στη γιαννα γιατι η σκηνη φαινεται τεραστια με τα τοσα επίπεδα που εχει και συνεπως αδεα….κατι πολύ ωραιο θα ηταν στο τελος της γεφυρας που γονατιζει για να πει το μα γιατιιιιι να γονατισει με slow motion…όλα τα υπολοιπα από αυτά που ειδα στο Monitor είναι πολύ ωραια και αν προστεθουν και τα πυροτεχνήματα θα είναι εξαιρετικο….

  22. Λοιπόν παραδόξως Εγώ θα συγχαρώ τους επικριτές…Γιατί είτε το ήθελαν είτε Όχι..έγινε ντόρος κ αυτό που διαβάσαμε σήμερα…θα προσευχηθώ κ θα ευχηθώ τα καλύτερα…κ θα γυρίσω το χρόνο δύο μήνες πρίν που έγραψα σαν άκουσα το τραγούδι…ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ….Eurovision 2019 ATHENS….-παιδιά κάτι γίνεται με μας…Πολύ ντόρος λέμε

    • Με συγκίνησε το μηνύμα σου. 2019, 14 χρόνια μετά την πρώτη μας πρωτιά, οι απόστολοι ήταν δεκατέσσερις (αν υπολογίσεις κ την Μαρία τη Μαγδαληνή αλλά κ την αδερφή της παναγίας την ‘Αννα που απο καθαρό σεξισμό τις έχει κατατάξει αλλού η ιστορία). Έτσι κ η Γιάννα, αυτή η σύγχρονη αποστόλος/ θεά, ήρθε η ώρα μας.

  23. Καλά σβήστε λίγο,μην βιάζεστε περιμένετε.Πάλι τα ίδια θα γίνουν και θα φάτε για 3η συνεχόμενη φορά μεγάλη απογοήτευση.Αν η Πορτογαλία δεν θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα δεν θα το κάνει.Έχει απωθυμένα από το 2004 με το Euro.Τόσο τους έτσουξε.Η ΕΡΤ στο κόσμο της είναι.Βέβαια θα δούμε κανένα λέιζερ με φωτάκι,σκορδάκια άντι για πυροτεχνήματα και μια τρίτη έκπληξη που δεν θα δείτε ποτέ γιατί απλώς δεν υπάρχει.Είναι βλέπετε στο τελωνείο και περιμένει ο Πουλόπουλος να τα πάρει,χαχαχαχαχα.Άρε Έλληνα πόσο σανό τρως…

    • ποσο γελοιο-τραγικο πλασμα πρεπει να εισαι! και μονο απ τη φραση “θα φατε μεγαλη απογοητευση” κ οτι προσπαθεις ακομη κ τωρα να τα ισοπεδωσεις ολα,καταλαβαινει ο καθενας το μισος που εχεις μεσα σου!
      ψυχη γεματη δηλητηριο!!! περαστικα σου!!!

  24. Επιτέλους μπήκε και λίγη θετική ενέργεια εδώ στα σχόλια γιατί πολύ γκρίνια βρε παιδί μου. Όλα καλά θα πάνε και σε τελική το καλό τραγούδι είναι καλό τραγούδι είτε του βάλεις ακροβατικά και πυροτεχνήματα είτε το αφήσεις λιτό. Παραδείγματα όπως το 1944, το Euforia ή το Grande Amore αυτό μας δείχνουν .Κι αν το καλό τραγούδι συνοδεύεται κι από εξαιρετική ερμηνεία απογειώνεται!

  25. Εγώ πιστεύω ότι μετά την βραδιά του ημιτελικού που σίγουρα θα περάσουμε στα στοιχήμματα θα ξαναμπούμε στην 10αδα!

  26. Με εξέπληξε ότι η ΕΡΤ έκανε γραπτό αίτημα για μία επιπλέον πρόβα. Καλά έκανε και τη ζήτησε αφού υπήρξαν προβλήματα και ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά γιατί σίγουρα άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει, τουλάχιστον όχι σε επίπεδο τεχνικής πρόβας.
    Άντε και καλή επιτυχία και ελπίζω να έχουμε μία εικόνα.

  27. Μπράβο…έλα ρε Ελλάδαρα όπως στο τέλος σηκώνεις τα σύννεφα ψηλά με το μπλε χερι ετσι διώξτε τα σύννεφα από πανω μας…

  28. Που είναι τα σχόλια για την “τελειωμένη” Τερζη που “δεν ενδιαφέρεται και μόνο σελφι βγάζει” (ναι, στη Πορτογαλια περίμενε να πάει για να βγάλει σελφι – δηλ έλα απαυτο στο τόπο σου με την ανοησία ορισμένων! ) Για την σιχαμερη ΕΡΤ που δεν κάνει τίποτα? Για την ανεπνευστη κοπέλα που έφτιαξε το στήσιμο? (Τη ποια? Μα τι λες τώρα? Μόνο ο Φωκάς υπάρχει. Στο όνομα του ξυπναμε και κοιμομαστε) Εξακολουθώ να λέω πως δεν έχω δει την τηλεσκηνοθεσια και ίσως όντως να μην είναι κάτι εξαιρετικό. Δεν θα κραξω όμως, όπως με ζήλο έκαναν τόσοι εμπαθεις τόσες μέρες, χυνοντας γαλονια χολης είτε από εμφυτη κακια, είτε από πίστη σε άλλες τραγουδιστριες, είτε από κομματική αντιπαθεια. Πρώτον, δεν είναι τιμητικό να προσπαθείς να βάλεις εμπόδια σ’ αυτόν που προσπαθεί (και μάλιστα προσπαθεί για μας – γτ κακά τα ψέματα, το βάρος να εκπροσωπείς μια χώρα είναι πολύ μεγάλο, ιδίως αν εισαι στην Ελλάδα που περιμένουν όλα τα αρπακτικα για να σε κατασπαραξουν) και δεύτερον γιατί θες (υποτίθεται) να πάει καλά η χώρα σου (οπότε κάνεις υπομονή μέχρι το τέλος, συγκρατεις την κατινια σου και και αν όντως, δικαίως στο τέλος κάτι δεν έχει πάει καλά, την αφήνεις να ξεδιπλωθει σε όλο της το μεγαλείο) Δεν έχω λόγια με το φετινό χάλι. Όχι γτ περσι ήταν σωστά τα κακεντρεχη σχόλια. Απλά φέτος – του κέρατα- έχουμε πολύ όμορφη συμμετοχή, η Γιάννα προσπαθεί πραγματικά και είναι κρίμα να μην πάει καλά.

  29. Μπραβο τους κανουν οτι καλυτερο μπορουν…οπως κ να έχει εμεις αγαπαμε την συμμετοχή μας…παμε ελλαδα δυνατα…καλη μας επιτυχια

  30. Καλά Spyros83 όταν αύριο έρθει 3η συνεχόμενη φάπα έλατε να μας τα πείτε όλα αυτά.Εδώ ρε αντί να ασχοληθεί με το τι να βελτιώσει στη σκηνή γιατί προβλέπεται να αποκλειστεί τα έχει φορτώσει όλα στον κόκορα και η Γιάννα και η ομάδα της.Καλά τα λέει ο/η Remake.Σας πονάει η αλήθεια.Μέχρι τον ημιτελικό έχετε ακόμα να φάτε απογοητεύσεις μέχρι να φύγετε κιόλας.Κύπρος φέτος παιδιά.Τίποτα άλλο.

    • Ό,τι πεις εσύ… Πετάει ο γάιδαρος? Πετάει. Δεν θα σου πάμε κόντρα. Πρόσεξε όμως, αν την Τρίτη δεν αποκλειστούμε τελικά (όπως εσύ προβλέπεις με βεβαιότητα και ΕΥΧΕΣΑΙ), εγώ προσωπικά θα ανεβάσω τα μηνύματά σου, τα οποία έχω κρατήσει και θα τα αναρτήσω εδώ, για να θυμόμαστε όλοι αυτά που έλεγες.

    • Ειλικρινά μου θυμίζεις τους σκοπιανούς που νομίζουν οτι γράφοντας αριστερά και δεξιά θα ψηφιστούν ή δε ξέρω και γω τι. Στο wiwibloggs μας τα έπρηξαν γράφοντας συνέχεια (και με κινέζικα Nicknames) ότι είναι φαβορί. Κοινώς καταντά αηδία και ξεφτιλίζονται.
      Το να υποστηρίζεις ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ δεν σου περνά από το μυαλό. Ίσως θεωρείς ότι εάν η διασπορά ψηφίσει ΕΛΛΑΔΑ δε θα στηρίξει ΚΥΠΡΟ. Λυπάμαι αλλά οι Έλληνες του εξωτερικού δεν είναι σαν εμάς εδώ και δεν έχουν τα δικά σου μυαλά. Πάντα στηρίζουν και τα δύο ελληνικά κράτη εκτός και εάν εσύ θεωρείς κάτι άλλο.

    • ΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο… Ακόμη και να μου έλεγαν εάν θα άλλαζα το φετινό τραγούδι με άλλο που θα έβγαινε πρώτο αλλά δεν θα ήταν αυτού του στυλ πάλι δεν θα το άλλαζα.

      Μερικές φορές δε μετρά η θέση………….. Απορώ που δεν καταλαβαίνεται το νόημα ειδικά με όσα γίνονται γύρω μας…… ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΑΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…

    • Για πες εσύ τζιμανι μου, που τα ξερεις ολα κι από πρώτο χερι, τι ακριβώς δεν κάνει η Τερζη και το κάνει η Φουρειρα, για να ξέρουμε και μεις… Μήπως ότι δεν πάει να λικνιστει ηδονικα στο Eurovision Village να τη χειροκροτησουν οι φαν τύπου wiwiblogs? Αν είναι να πάρουμε έτσι ψήφους, χάρισμα τους. Εγώ αξιοπρεπεστατη και επικοινωνιακοτατη τη βλέπω στις συνεντεύξεις που δίνει. Μήπως είναι κακό οτι δεν ανεβάζει φωτο στο ινσταγκραμ με κολαν? Μη μπερδευεσαι:αυτή δεν πήγε “για να φέρει το σεξυ στη Γιουροβιζιον”, οπότε μια χαρά κάνει ό, τι κάνει.

  31. Πολύ ελπιδοφόρο όλο αυτό που γίνεται και δείχνει ότι η ελληνική αποστολή θέλει να παρουσιάσει κάτι καλό τη Τρίτη το βράδυ. Και αυτοί οι διοργανωτές μονίμως να βάζουν φρένο στο στήσιμο της συμμετοχής μας… Αν είναι δυνατόν! Ελπίζω αύριο όλα πάνε κατ’ευχή και να έχουμε ό,τι ζητάμε.

  32. Γνωρίζει κάποιος την Τρίτη έκπληξη και αν όντως θα πραγματοποιηθεί ;; Έχω κουραστεί να μας γεμίζουν με προσδοκίες και εν τελει να μην γίνεται τιποτα…

  33. Όλα θα πάνε καλά αύριο θα σκίσει και το ίδιο και τη Δευτέρα και την Τρίτη.
    Το Σάββατο θα είμαστε εκεί θετική σκέψη μονο……????????????

  34. Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο από τα παιδιά του OGAE (μια και είμαι απλός θεατής της Eurovision χωρίς κάποια άλλη ανάμειξη) γιατί συμβαίνει όλο αυτό το ζήτημα με τα τεχνικά προβλήματα και την αποστολή της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Έχετε διαμορφώσει κάποια εικόνα εσείς που τα ζείτε εκ των έσω; Ζητάμε τόσο παράλογα πράγματα; Παίζει κάτι άλλο;

    • Έχει να κάνει ξεκάθαρα με κώλυμα των διοργανωτών, καθώς μία σκηνή που δεν υποστηρίζει LED οθόνες έτσι ώστε εξ ορισμού να κάνει πιο εντυπωσιακό το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, τότε αναγκάζει κάθε αποστολή να φέρει τον δικό της εξοπλισμό (π.χ. Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Σουηδία κλπ.). Σε αυτήν την κατηγορία των αποστολών ανήκει κι η ελληνική, η οποία έπαιρνε διαβεβαιώσεις από την πορτογαλική τηλεόραση ότι όλα τα ζητήματα θα τακτοποιούνταν στην τεχνική πρόβα της Πέμπτης 3 Μαΐου, κάτι που δεν έγινε. Έτσι, λοιπόν, η ΕΡΤ έδρασε αποφασιστικά γι’ αυτό και θα γίνει η αυριανή έκτακτη τεχνική δοκιμή.

      • Απλά γιατι έπρεπε να είμαστε στο παρά πέντε….. και μάλιστα να πιέζουμε την Γιάννα η οποία δεν φταίει…

      • Sotiri se euxaristoume! O eksoplismos iparxei gia na ginoun auta pou theloume Kai tha xrisimopoiithei? An exeis na mas doseis mia apantisi

      • Τα πάντα βρίσκονται στη Λισαβόνα, όπως και το ότι έχει καταβληθεί το απαιτούμενο ποσό. Όλα βρίσκονται πλέον στον έλεγχο των Πορτογάλων διοργανωτών.

      • Se euxaristo alli Mia fora gia tin apantisi kai elpizo afoson exei egkrithei emvolimi prova (pragma pou den einai eukolo) na ginetai epeidi Ola Einai diathesima kai mporoun na aksiopoiithoun. Theloume ap tin kardia mas tô tragoudi auto na exei oso fos kouvalaei stous stixous tou kai ti dinami tis mousikis tou.

  35. Λοιπον ευχομαι ειλικρινά αυριο να μας εκπλήσσεται ευχαριστα γιατι έχουμε ομορφο τραγουδι…θελουμε φανταστική παρουσία γιατι πιστεύω μπορουμε να χτυπήσουμε μεχρι κ 3αδα

  36. Καυ’ αρχην να πω ευχαριστώ στον OGAE που μας δίνει το βήμα και λέμε τις απόψεις μας και τισ “αποψάρες” μας αλλά και σε σας που θα σπαταλήσετε 1-2- λεπτά απο τον πολθτιμο χρόνο σας να διαβάστε (ΑΝ διαβάσετε) τα όσα γράφω…Στο δια ταύτα τώρα: 1) Η συμμετοχή μας είναι καλή πολύ καλή αυτό είναι κοινώς αποδεκτό πια, η Γιάννα είναι επίσης ταλαντούχα κτλ κτλ το τραγούδι εμβληματικό δεν είναι λιτό εγώ διαφωνω με αυτό το χαρακτηρισμό είναι επικό και λυρικό άρα σε αντιστοιχία θα πρέπει να είναι και η παρουσίαση 2) Δεν σχολιάζω την εμπλοκή της ΕΡΤ καν….αν και υπάρχουν και εκεί ανθρωποι ελάχιστοι με γνώσεις και ικανότητες επι του θέματος 3) Εκτιμώ την Chaly δεν ξερω αν το όνομα το γράφω σωστά ζητώ συγνώμη είναι εξαιρετική χορογράφος (οποιος είδε το Victor victoria καταλαβαίνει τι εννοώ) αλλά…εξ’ αρχης είχα μία μικρή ανησυχία για την “οπτική” της στο τραγούδι 4) Η εως τώρα παρουσια δεν είναι κακή καθόλου θα πω εμένα σαν υποκειμενικό θεατή τι μου “λείπει” και δεν αφορά την προσθηκη φωτιάς ή λέιζερ….Μου λείπει “η ΣΤΙΓΜΗ” , η τηλεοπτική ιστορία που σηκώνει το κομμάτι μιας και δεν είναι dance ή μπαλάντα…μου λείπει η σκηνοθεσία εν ολίγοις με πια πιο “κινηματογραφική” ασ το πω ματιά …γινονται θαύματα πια στην τηλεόραση ακόμα και με μονοκάμερο πόσω μάλλον με τοσες λήψεις…Αν γνωρίζω καλά τις τεχνικές δυνατότητες οι αποστολες και το κόστος αυτών τις γνωρίζουν εννοώ το minimum και το maximum…πάνω σ αυτό πάντα το αναφέρω για να είμαστε και ρεαλιστές…Αυτά με όλη την καλή προαίρεση…Ας ελπίσουμε πως θα “δέσει” τα στοιχεία καλύτερα που επέλεξαν να αποδώσουν το κομμάτι το οποίο αγαπώ και να απoδόσουν το καλύτερο και κάτι τελευταιο…Εμένα απο τα νικητηρια τραγουδια πάντα λίγα μ αρεσαν αυτό που μ αρεσε πάντα και ευχομαι και στη Γιάννα είναι ανεξάρτητα απο την οποιαδήποτε θέση να είναοι το τραγούσι που θα κλικάρει κάπιος ξανα και ξανα και ξανα τα επόμενα χρόνια και θα το θυμαται με συγκίνηση όπως την ΑΝΟΙΞΗ το ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΛΦΕΖ και nel blu di pinto ti blu ΤΟ AZUCAR MORENO και πολλά πολλά άλλα…Με αγάπη καλό θέαμα σε μας και καλή επιτυχία στην Γιάννα και στην Ελλάδα!

  37. Μιας και αυριο θα δούμε και Τρίτη πρόβα θα ήθελα να γράψω 2 παρατηρήσεις μήπως μας διαβάζει η ομάδα της Γιάννας ν βοηθήσουμε… αρχικά ο ξηρός πάγος που εμφανίζεται στ 2ο κουπλέ να υπάρχει από την αρχή και στα κουπλέ η Γιάννα ν ειναι αφωτιστη οπως στο 2ο κουπλέ… να βλέπουμε στην ουσία τη σιλουέτα της μ το φόρεμα μες τους καπνούς…. επίσης να κόψουν ολα αυτά τα γενικά πλάνα με τους γερανούς όταν τραγουδάει γιατί με τόσα επίπεδα π εχει η σκηνή φαίνεται άδεια… ειδικά το πλάνο με τη spider στο 2ο ρεφρέν εντελώς αχρείαστο… επίσης θα μπορούσαν όταν γονατίζει στο τέλος της γέφυρας να το κάνουν με slowmotion….

  38. Διαβασα μόλις σε παρεμφερές σελίδα αυτό:
    «They will work out the projections and the on screen effects».
    Κάποιος από την ομάδα του OGAE ας δώσει μια έγκυρη απάντηση παρακαλώ γιατί αρχίζουν Κάλι μα διαδίδονται ανυπόστατες ίσως φήμες!

  39. https://www.youtube.com/watch?v=6ceFgpcgzzI

    Πολύ ενδιαφέρον που η υπεύθυνη για τη σκηνική μας παρουσία αφιερώνει το χρόνο της για να χορέψει με την Ελένη.

    Επίσης, η Κόρτνεϊ Πάρκερ είναι η άλλη; Το ΡΙΚ πλήρωσε κι αυτηνής τα έξοδα ή η Panik Records δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την Ελένη;

    (Αν κάνω λάθος και δεν είναι οι Chali Jennings και η Courtney Parker αυτές που χορεύουν …sorry)

  40. Μου αρέσει που δύο άτομα μας λέτε έχουμε να φάμε απογοήτευση…αν φάμε απογοήτευση θα τη φάτε κι εσείς. Η Γιάννα εκπροσωπεί την Ελλάδα τη χώρα μας με τη Γαλανόλευκη να θέλουμε να παει οσο πιο ψηλα γίνετε …αααα μπαρντον μπορεί εσείς να μην είστε Έλληνες άλλο αυτο…

    • Re giorgo min apantate. Einai dio atoma kai parapano pou tá enoxlei tragoudi pou milaei gia tin ellada. Paizei na Einai kai sikekrimeno eidos alvanon tá sigkekrimena. Astous emeis kai me apokleismo agapame tô tragoudi mas

      • Mymindup ίσως έχει δίκιο περί αλβανών. Αν ισχύει πόσο βλήμα πρέπει να είναι ώστε να κάθονται κάνουν όλα αυτά αφού και να κερδίσει η Ελένη Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. Δεν θα γίνει στο φιέρι ούτε στα τύραννα ο διαγωνισμός.

        Αντί να κάτσούν να σκεφτούν ότι με τέτοιες συμπεριφορές έχουν στιγματίσει του νυκοκυραίους αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

        ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ και αρχίζω να πιστεύω ότι ειναι αλβανοί……

        Να φτιάξετε και κινεζικα Nicknames όπως οι σκοπιανοί.

      • Χαχαχα μπραβο ρε το βρηκατε ειστε σαινια δεν ειμαστε ελληνες. Εγω ειμαι απ τη ζιμπαγκουε . βρε τουβλα εγω προσωπικα ποτε δεν στηριζω χωρες στη Eurovision ακομα και η χωρα μου να εχει χαλια τραγουδι θα την κραξω . σχεδον παντα για παραδειγμα μου αρεσουν τα τραγουδια που στελνει η ρωσια αλλα φετος κραζω την ρωσια. Βγαλτε τα ακροδεξια γυαλια . δηλαδη εαν η ελλαδα εστελνε το fuego ολοι θα την υποστηριζαμε . εσεις με την ιδια λογικη οταν ολοι κραζατε το utopian land τι εισασταν αλβανοι η ελληνες χαχα

  41. Μπραβο στην ελληνικη αποστολη που επιμενει.εκει στην ερτ που τρωνε πολυ δεν προσεχουν κ πολυ τα προγραμματα που τους φερνουν ποσοστα.δεν εχει σημασια αν πετυχουν αυριο ολα αυτα τα τρικ.σημασια εχει που μας εκπροσωπει μια αξιοπρεπη καλλιτεχνιδα και προπαντων με ενα ομορφο τραγουδι.αυτο δεν εχουν καταλαβει μερικοι ενα ομορφο τραγουδι.μακαρι καθε χρονια να μας εκπροσωπουν τετοια τραγουδια.θεωρω την τερζη ως την πιο αδικημενη συμμετοχη απο συμπεριφορα ελληνων φαν,πεσανε ολοι στην φουρειρα και στην γιαννα ενα δυνατο φτυσιμο λες και φταιει αυτη μιλαμε για το θεατρο του παραλογο.
    Ανυπομονω για το τελικο οπου ειμαι σιγουρος οτι η γιαννα θα βρεθει στην δεκαδα και η φουρειρα εκει που αξιζει.και μια απαντηση για αυτους που συγκριναν φουρειρα και τερζη πηγαινετε σε ενα γιατρο αμεσα,δηλαδη ματια και αυτια μερικοι δεν εχουν;
    Τελος παντων καλη δυναμη στην ελληνικη αποστολη,και του χρονου ας παει καμια ελευθερια ελευθεριου η φουρειρα θα εισται ευχαριστημενοι.παντως σε μερικους φαν που γραψαν μεσα εδω απαξιωτικα/αποκαρδιωτικά σχολια ενα εχω να πω ντροπη σας

  42. Επειδή είμαστε κλασικά λαός της τελευταίας στιγμής όπου τρέχουμε και στο τέλος συνήθως φτάνουμε, εγώ αισιόδοξο!
    Το πρόβλημα είναι στο δεύτερο ρεφραίν όπου το γενικό πλάνο είναι πολύ μακρινό και η σκηνή την καταπίνει. Εάν φύγει το μπλε χέρι και βελτιωθούν τα εφέ “χειραγώγησης” των φώτων στη γέφυρα το τραγούδι θα είναι οκ. Επίσης χρειάζεται ξηρός πάγος από την αρχή που να υπάρχει και στα δύο κουμπλε. Και τέλος. Δεν είναι φοβερά αυτά που πρέπει να γίνουν.

  43. Πολλά μπράβο στη Γιάννα Τερζή και σε όλη την Ελληνική αποστολή που το παλεύουν και θέλουν να «δουλέψει», με αυτή την extra τεχνική πρόβα, ό,τι έχουν σκοπό να παρουσιάσουν για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στους επικριτές και στους γκρινιάρηδες… Μηδένα πρό του τέλους μακάριζε! Ψυχραιμία παιδιά, χωρίς υπερβολές και χαμηλά τη μπάλα. Μετά από χρόνια έχουμε ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ φέτος και, ταπεινή γνώμη μου, λίγη σημασία έχουν οι προκρίσεις, οι θέσεις και οι πρωτιές. Χαρείτε το διαγωνισμό, υποτίθεται αυτό μας ενώνει σε αυτό το site. Όλη τη θετική μου ενέργεια και τις καλύτερες ευχές στη Γιάννα, όλα να πάνε κατ’ ευχήν!

    • Σκέψη της στιγμής περί τρίτης έκπληξης… Δεν ξέρω αν τελικά ισχύουν όλα αυτά περί «έτοιμου εφέ» (Εξοπλισμός? Υλικό?) που περίμεναν να φτάσει στην Πορτογαλία (?), που δοκίμασαν τελικά και δεν τους άρεσε (?)… Αλλά με δεδομένη μια γενική σκηνική εικόνα που έχουμε για τη συμμετοχή μας, κάτι που θα ταίριαζε με το μπλε χέρι, μαζί με την κίνηση του φωτισμού, θα ήταν, δεδομένων και των μακρινών πλάνων, ένα ψηφιακό – τηλεοπτικό εφέ με κύματα θάλασσας (ή ουρανού με σύννεφα). Η φαντασία οργιάζει! 🙂

  44. ο,τι και να κανει δε το σωνει. οι αποδοσεις της ειναι στον πατο. ας προσεχε κ αυτη και ολη η ομαδα της. με πορδες αυγα δε βαφονται λενε. γιατι δηλαδη 42 χωρες δεν ειχανε θεματα και εχει μονο μια;;;; τι το τοσο απαιτητικο εχει η ελλαδα που δε καλυφθηκε απ τους διοργανωτες ενω σε 42 χωρες δεν υπηρξανε αναλογα θεματα; επισης δε ξερω κατα ποσο ειναι δικαιο να υπαρχει ιδιαιτερη μεταχειριση σε μια αποστολη με επιπλεον προβα απ τη στιγμη που ολες οι αλλες χωρες δεν εχουνε κανει χρηση τετοιου δικαιωματος. το να ειχε συμβει σπουδαιος λογος οκ να το δεχτω αλλα τωρα το θεωρω περιττο. μη ξεχναμε οτι εχει κανει δυο προβεις και τραγουδησε 6 φορες , 3 σε καθε προβες. ειχε ολο το χρονο να κανει αλλαγες κ να μη φτασει τη κυριακη να ζηταει προβα για λειζερ κ βεγγαλικα λες κ αυτα θα της δωσουνε παραπανω θεση. οι αποδοσεις δεν θα αλλαξουν

    • Δεν ξέρεις τι λες… Αν δεν υπήρχε σπουδαίος λόγος όπως λες οι Πορτογάλοι δεν θα επέτρεπαν εξτρά πρόβα, δεν τους κάνει ούτε καλό στην εικόνα τους αλλά ούτε και βοηθάει μια εξτρά πρόβα που τους βγάζει εκτός προγράμματος. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι δικό τους φταίξιμο που δεν μπόρεσαν σε αυτές τις 6 πρόβες ( που ουσιαστικά 2 είναι γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να λυθούν την ίδια μέρα) να κάνουν σωστά την δουλεία τους. Δεν είναι το φταίξιμο της ελληνικής αποστολής οπότε την παροιμία περί κλανιών να την πεις στους Πορτογάλους για την ανικανότητα τους. Όσο για τις άλλες χώρες ποιος σου είπε ότι δεν είχαν προβλήματα; Επειδή δεν τα δημοσιεύει ο ογαε με λεπτομέρειες; Ή έχεις την εντύπωση ότι τα ξένα σαιτ γράφουν τα δικά μας προβλήματα; Πολύ που σκοτίστηκαν, το μόνο που θα γράψουν θα είναι για την εξτρά πρόβα γιατί είναι κάτι σημαντικό και τα υπόλοιπα θα τα πουν στην dress rehearsal…. Και απλά για να ξέρεις πριν λίγο οι Γάλλοι έδωσαν συνέντευξη και είπαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι γιατί δεν αποδόθηκαν καθόλου τα χρώματα όπως τους ζήτησαν. Προβλήματα είχε και η συμμετοχή της Αυστρίας και η λίστα είναι ατελείωτη. Πριν πετάξεις χολή ενημερώσου λίγο. Ευχαριστώ.

    • H έξτρα τεχνική πρόβα έγινε όχι λόγω διακριτικής μεταχείρισης, αλλά επειδή δεν λειτούργησαν πράγματα που είχαν προαποφαιστεί και ήταν εξαρχής γνωστά στους διοργανωτες, όχι πράγματα που θέλουν ξαφνικά να προσθέσουν. Ήταν ευθύνη των διοργανωτών, γι’αυτό και έκαναν δεκτό το αίτημα της ελληνικής αποστολής.Αλλιώς θα το είχαν απορρίψει
      Όσον αφορά τις αποδόσεις, γιατί έχεις τόσο κόλλημα με αυτές? Και να τις λάβουμε υπόψη, που τον είδες τον ΠΑΤΟ? Από τις 43 χώρες είναι στην 15 θέση περίπου. ΠΑΤΟΣ θα ήταν να βρίσκεται στις θέσεις 40 με 43. Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. Έλα γλείψε το γλειφιτζουράκι σου και άσε τις μαγκιές κλανιές.

    • Το άρθρο είναι ξεκάθαρο μανια και μιλάει για «τεχνικά κωλύματα και δυσκολίες των διοργανωτών», κάτι το οποίο προφανώς και δεν είναι υπαιτιότητα της ελληνικής αποστολής. Και προφανώς γι’ αυτό το λόγο έγινε δεκτό το αίτημά μας. Οπότε, τα περί άδικης και άνισης μεταχείρισης που λες είναι επιεικώς άτοπα… Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ουδέν σχόλιον…

    • Μανια μου πολύ σε κοπτει ωστόσο να προεξοφλησεις την αποτυχία μιας παρουσίας την οποία, στην τελική, κάνεις μας δεν έχει δει.
      Αυτό όμως που με ξεπερνά είναι που αμφισβητείς ηθικά το δικαίωμα της να κάνει τρίτη πρόβα. Για τον οποιοδήποτε λόγο γουστάρει να το κάνει.

    • ποσο δηλητηριο εχεις μεσα σου κ σταζεις?
      ειτε εισαι Ελληνιδα ειτε οχι,ενα ειναι το σιγουρο:
      εισαι για κλαματα κοπελια!!!

  45. Ο Θέμης Μάλλης στο τελευταίο του ποστ στο ινστα ανέφερε οτι θα δοκιμάσουν στην αυριανή πρόβα εναν χορευτή που θα βγαινει στη γέφυρα και θα παιζει ταμπούρλο. Μετα ομως σε σχολιο έγραψε οτι αυτο θα άλλαζε ολη τη σκηνοθεσία της εμφάνισης μας. Αυτο ειναι το επικό και ατμοσφαιρικό που θέλουν; Φώτα λες και παιζει χορευτικό τραγούδι, που τονίζουν την τεράστια άδεια σκηνη αντι για τη Γιαννα, βαμμένα μπλε χερια, λέιζερ με το σημα της ειρήνης (καραασχετο με το τραγούδι ), τα κόλπα με τα φώτα της Edurne απτο χρονοντούλαπο παλιών αποτυχημένων συμμετοχών και ενας χορευτής που θα βγαινει στο ξεκάρφωτο χωρις καμια συνοχή; Και ολα αυτα να δοκιμάζονται ενώ εχουν γινει ηδη οι 2 τεχνικες πρόβες χωρις να ξερουν τι θα κρατήσουν και τι οχι; Η συμμετοχή μας φέτος γα διδάσκεται στο μελλον στο μάθημα πως να καταστρέψετε σκηνικά ενα εξαιρετικό τραγούδι. Για αλλη μια φορα παμε ανοργάνωτοι, έχοντας κατα νου 5 άσχετα gimmicks και χωρις ακομα να ξέρουμε τι απολα αυτα θα κρατησουμε και τι οχι .. κριμα πολυ κριμα …

    • Ενταξει νομιζω πως το σκαρφιστηκε… Ο ιδιος μας ειπε πως η φουρειρα θα ειχε στη δευτερη προβα μια μπλε φορμα αν θυμασαι…. Φετος απ’ οτι αποδειχτηκε μονο ο πουλοπουλος ειχε εγκυρες πληροφοριες…. Επισης αυτο με τον χορευτη παει εναντια στους κανονες της ebu αφου μονο τα προκαθορισμενα σχεδια που ειχε μια αποστολη επιτρεπονται-κλειδωνουν στη σκηνη….

    • Να σου υπενθυμισω πως ο ιδιος ειπε οτι η φουρειρα στη δευτερη προβα θα φορα μια μπλε φορμα… Φετος μονο ο πουλοπουλος βγηκε εγκυρος με τις πληροφοριες του

    • παρε σειρα και συ τωρα, αυτοκτονα μετα το αλλο το αξιοθρηνιτο ανθρωπακι λιγο πιο πανω…
      κατιναριά…

  46. Για όσους λέτε την ιδια κασέτα ότι δηλαδή οι μπαλάντες δεν θέλουν ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, έχω να πω: βάλτε να δείτε το Αζερμπαϊτζάν του 2013 και την Ουκρανία του 2011 που ΣΑΡΩΣΑΝ και τα δυο , μπας και καταλάβετε ότι οι μπαλάντες (και πόσο μάλλον οι δυναμικές με επικά στοιχεία σαν τη φετινή δική μας) θέλουν έξυπνες ιδέες και βαρβατη χορογραφία για να μη βαρεθεί ο τηλεθεατής και να κάτσει να τις ακούσει. Δεν έχει το τόσο μεγάλο εκτόπισμα στη σκηνή η τερζη για να τη γεμίσει μόνη της. Έλεος δηλαδή. Η Δανία με άθλιο τραγούδι αλλά με επικά στοιχεία στο ύφος του δικού μας, έκατσε και έκανε και σκηνογραφία και χορογραφία και συγκεκριμένη σκηνοθεσία για να βγει υποβλητικό και από κει που ήταν 30η θέση, είναι πλέον στην ίδια θέση με μας στα προγνωστικά. Το ελληνικό τραγούδι θέλει και εμπνευσμένη χορογραφία και σκηνογραφία αλλά και έναν επαγγελματία σκηνοθέτη που να υποβάλει στους διοργανωτές πως θα είναι τα πλάνα σε κάθε δευτερόλεπτο. Εμείς βάλαμε τη Τζέιλ τζενινγκς να κάνει ΚΑΙ τη σκηνοθεσία εκτός από τη χορογραφία. Από πότε έγινε και σκηνοθέτης η κοπέλα? Τι ερασιτεχνικά πράγματα είναι αυτά? Και πάει όλη μέρα και χορεύει σαν χορεύτρια με τη φουρέιρα στα πάρτυ της Γιουροβίζιον και φοράει τα κολλάν του fuego και την ενδυμασία του fuego , Γιατί ακριβώς? Έλλειψη επαγγελματισμού είναι αυτό. Άλλο πράγμα στηρίζω την Κύπρο και άλλο πράγμα το έχω αφήσει την ελληνική αποστολή στην τύχη της και ασχολούμαι με το ρόλο της χορεύτριας στην αποστολή της Κύπρου. Στείλτε ρε ΕΡΤ το Χρήστο φασόη να κάνει σκηνοθεσία. Η Τζέιλ τζενινγκς δεν είναι η κοπέλα επαγγελματίας σκηνοθέτης, πως να το κάνουμε τώρα. Όλοι ξαφνικά θα κάνουμε όλες τις δουλειές λόγω κρίσης? Τι προχειρότητες και έλλειψη επαγγελματισμού φέτος, θλίβομαι.

    • Δεν μπορώ να βλέπω παραπληροφόρηση η Δανία βρισκόταν ανάμεσα στην 15και 17 θέση στα στοιχήματα …

    • Η Δανία δεν ήταν ποτέ 30η θέση πάντα μεταξύ 17-20 έπαιζε. Και οδό οργάνωση και να έχουν και όσα λεφτά και να ρίξουν , αυτό που πλήρωσαν δεν το έκαναν οι Πορτογάλοι και για αυτό απαίτησαν και άλλη πρόβα . Και θα γίνει και αυτή αύριο , αν δεν τους βγει , δήλωσαν ότι θα αλλάξουν το staging.

  47. Ο Θέμης Μάλλης λέει στο inst ότι δεν βγαίνει το εφε με το χέρι λόγω πορτογάλλων υποθέτω και έχει εγκαταλειφθεί. OGAE θέλουμε ενημέρωση γιατι πολλά ακούγονται.

  48. Κάτι πάει να γίνει, αλλά δύο ημέρες πριν τον ημιτελικό ; Μακάρι,μακάρι,μακάρι,σε αυτή την πρόβα να γίνει κάτι πιο εντυπωσιακό πάνω στην σκηνή. Όλοι ως Έλληνες ας ευχηθούμε να πάνε όλα τέλεια αύριο και να τους βγει όπως θέλουν.Ελπίζω οι υπόλοιπες χώρες να μην μας πάρουν με κακό μάτι, μετά από το αίτημα της ΕΡΤ. Μπράβο επίσης στην Γιάννα που συνεχίζει δυναμικά και με ψυχραιμία, μετά από όλα αυτά τα προβλήματα που θα έπρεπε να είχαν λυθεί από την πρώτη πρόβα κιόλας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το ”Ονειρο Μας” με όλη μας την αγάπη!!! Καλή μας επιτυχία.

  49. Η μόνη λύση που μπορώ να δω χωρίς να είμαι σκηνοθέτης που θα έδινε νόημα σε όλο αυτό το acting και θα του χάριζε μια δραματικότητα που θα έκανε εντύπωση, θα ήταν η Γιάννα στο τέλος του τραγουδιού να προβεί σε μια χειρονομία, βάφοντας με το μπλε χέρι το πρόσωπο και το φόρεμά της μπλε. Αν κάποιος έχει δει άνθρωπομετρίες σε μπλε του Yves Klein θα καταλάβει τι εννοώ.

  50. Θα συμφωνησω και εγω οτι ηταν λιγο ακυρο να παει να χορευει η χορογραφος μας με τη συμμετοχη της κυπρου λες και δεν εχει χορευτριες η φουρειρα ενω εμεις εχουμε θεματα.

    Η τερζη αυριο θα παει πολυ καλα οποτε ετοιμαστειτε ολοι να σκασετε απο την κακια σας ειδικα κατι thunder αυτος και αλλος ενας που μονο προπαγανδα κανουνε και δε ξερω αμα ειναι ελληνες.

    • Ένας είναι και δεν είναι Έλληνας… θα έλεγα Κύπριος αλλά δεν κόβω και το (μπλε) χέρι μου. :p

    • E tora kai esi dineis simasia se anthrwpo pou akouei kontopoulo. Astous Na lene. Gianna Kane auto pou mproreis emeis xairomaste to simmetoxi sou

  51. Προς τους Σκιπεριους που μπαίνουν εδώ και παριστάνουν τους Κύπριους ή Έλληνες φανς Προσωπικά θα κοιτούσα τον Ευγενιο ή όπως τον λένε τον άνθρωπο που δεν τον βλέπω να περνάει τελικό Όποτε η μόνη εξήγηση της ρατσιστικής επίθεσης που κάνετε είναι για να έχετε παρέα
    Πάντως να το προσέξετε αυτό το με τα ψευδώνυμα γιατί η παράνοια δεν απέχει

  52. Συγχαρητηρια
    1. Στη Γιαννα και την ΕΡΤ που το παλευουν.
    2. Σε ολους εμας που καναμε επικοδομητικη κριτικη λεγοντας 3 πραγματα (α. σκηνικα δεν φαινεται καλο, β. φωνητικα χολαινει στο τελος, γ. θελει δραματικοτητα, θεατρικοτητα το τραγουδι). Ελπιζω κατι απο αυτα να διορθωθει αυριο, η και ολα.
    3. Στους δημοσιογραφουν στη Λισσαβονα που ελεγαν οτι εβλεπαν, δηλαδη την αληθεια.
    4. Στα στοιχηματα, που απεδιδαν την πραγματικοτητα. Οτι το τραγουδι δεν τραβουσε.
    ……………………………………………..
    Εσεις ολοι που το θεωρουσατε τελειο (και που θεωρουσατε οτι οσοι κανουν επικοδομητικη κριτικη γκρινιαζουν), γιατι αισθανεστε δικαιωμενοι τωρα;;;; Αφου ηταν τελειο απο πριν, οπως λεγατε! Εσεις οι χειροκροτητες της πλακας δεν βοηθησατε καθολου. Λεγοντας ψεμματα οτι θα τα παει τελεια οπως ηταν πριν (η κοροιδευοντας τον εαυτο σας), η απλα απο υπερμετρο ζηλο να παμε καλα στη γιουροβιζιον (που ολοι το θελουμε, εκτος απο καμια 10αρια ηλιθιους εδω μεσα), δε συμβαλατε καθολου στο να βελτιωθει το τραγουδι μας. Δεν εχω απαιτηση να με καταλαβετε.
    …………………………………………….
    Ομως εσυ Γιαννα που μας διαβαζεις απ οτι ακουω (και εισαι εξυπνη και σοβαρη κοπελα), ελπιζω να παρεις απο ολους μας την ευχη για καλη επιτυχια.

    • Ε καλά δεν έκανες και εποικοδομητική κριτική, μην προσπαθούμε να εξευγενίσουμε τον εαυτό μας: φαρμάκι έσταζε το στόμα σου. Πίστεψε με, την παραπάνω πρόβα δεν την κάνουν επειδή διάβασε τα πικρόχολα σχόλιά σου, μη δίνεις μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σου δηλαδή απ’ αυτήν που έχει. Από την αρχή θέλανε να κάνουνε 2-3 συγκεκριμένα πράγματα και η παραγωγή τους δυσκόλευε. Και τώρα απλά απαιτούν να γίνουν, ειδικά από τη στιγμή που τους διαβεβαίωναν ότι όλα θα γίνουν.
      Επίσης οι δημοσιογράφοι να ξέρεις ότι προφανώς λένε αυτό που βλέπουν, αλλά το σχολιάζουν από την υποκειμενική οπτική τους. Δεν είναι τυχαίο που τα dance κομμάτια τους τράβηξαν περισσότερο.
      Θα συμφωνήσω με τα στοιχήματα όμως, όχι στο ότι δεν τραβάει το τραγούδι αναγκαστικά, αλλά ότι ο κόσμος σταμάτησε να ποντάρει στη χώρα (και είναι λογικό, όταν οι δημοσιογράφοι μιλάνε άσχημα για το τραγούδι. Αν το εκθείαζαν πχ, η Ελλάδα θα ήταν σε καλύτερη θέση γιατί θα την ψήφιζε περισσότερος κόσμος).
      Γενικά αυτή η εμμονή κάποιων να βγάλουν την άποψή τους ντε και καλά σωστή με ξεπερνάει. Δεν έχω ιδέα πως θα τα πάει η Ελλάδα, όπως και δεν περίμενα πέρυσι να κερδίσει ο Πορτογάλος (δεν τα συγκρίνω, πραγματικά δεν πιστεύω ότι θα μπούμε τοπ5 ή ακόμα και τοπ10). Απλά καλό είναι να περιμένουμε την πρόβα των κριτών και φυσικά το λαιβ της Τρίτης για να πούμε κάτι πιο σίγουρο. Φιλικά:)

      • Απο που να το πιασω και να τ αφησω! Επιλεγω να μη σου απαντησω καν. Πηγε αργα.

  53. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι:
    1.Μπράβο στην Γιάννα και την αποστολή μας που το προσπαθούν με ό,τι έχουν.
    2.Ντροπή σας που την κράζατε και στο instagram της και σε ότι μπορούσατε να το κάνετε κατευθυνόμενοι βέβαια από το <> και <> site Wiwibloggs.
    3. Έκραξα λίγο τους haters ,ήρθε η ώρα για τους άλλους προσωπικά βλέπω το livestream του escunited γιατί το θεωρώ το πιο αντικειμενικό υπάρχουν όμως πολλοί Έλληνες και κάνουν σαν ζώα δεν γράφουν αγγλικά με αποτέλεσμα να τρώμε κράξιμο σαν λαός,βρίζουν όποιον πει κάτι για το τραγούδι μας
    4.Ευχαριστώ τον ogae Greece για τις πληροφορίες που μας δίνει.
    5.Τι στο καλό κάνει η Νορβηγία στην 2ή θέση στα στοιχήματα;
    6. Τι φάση με τους Κύπριους φέτος γιατί τόσο κακία αντί να χαρούν που και οι δύο χώρες τα πάνε καλά κάθονται σαν τον τελευταίο fyromιότη και κράζουν την Γιάννα και την Ελλάδα φυσικά όχι όλοι τους όπως και Έλληνες να κράζουν την Κύπρο φυσικά όχι όλοι.
    Τέλος να ευχηθώ και στις 2 (Γιάννα,Ελένη-Ελένη,Γιάννα) Επιτυχία και όποιο αποτέλεσμα έρθει τα τραγούδια μας άρεσαν στο εσωτερικό και αυτό μετράει πιο πολύ.

  54. Λαδωματα δημοσιογραφων κινουν τα στοιχηματα παρτε το χαμπαρι..Ανθελληνες υπηρχαν παντα οπως κ προδοτες *ΕΦΙΑΛΤΗΣ πχ. , μη Ελληνες που ασχολουντε με την Ελληνικη αποστολη καθε χρονο κ βαζουν λογια εδω μεσα να δημιουργουν ενταση κ απ’ αυτο υπαρχει..οτι η Γιαννα σας γραφει στα τετοια της κ δεν την πτοϊσατε καποιοι κ αυτο φανηκε απο καποιες απαντησεις που σας εδωσε μ εξυπνο τροπο σ ενα live της στο insta..Το τραγουδι παρολαυτα θα παει καλα , κ ας μην εγινε το χατηρι σας *ναι εσεις οι πικροχολοι που δεν πηρατε αγαπη λεω * κ ναι και προβα εξτρα θα γινει γιατι ειναι για μια χωρα μεγαλη που εχει αξιοπρεπεια κ φετος εκπροσωπειται απο ενα διαμαντι το ‘Ονειρο ‘ μου μ ενα διαμαντι καλλιτεχνη πανω απ ολα ανθρωπο που μαχεται σαν Ελληνας κ στο τελος παντα κερδιζει ..κ στην τελικη καλα να μην παει εγω ανατριχιασα με το ακουσμα κ θ ανατριχιαζω σαν την πρωτη φορα οταν τ ακουσα γτ μ εκπροσωπουν τα λογια..δε με νοιαζουν τα σουηδακια , νορβηγακια , κ ποσα αλλα που κινουντε μονο με το χρημα δλδ πληρωμενα φαβορι ..τα φιλια μου στα προβατα κ στους ανθελληνες.

  55. ΠΑΝΤΩΣ….ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑΡΡΩ….ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΑΜΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ…..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ….ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ….ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΑΥΤΟ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑ….ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΙΛΑΩ…ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ 76 ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ…ΚΙ ΑΝ ΚΥΠΡΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΙ ΕΔΩ: ΩΙ ΩΙ ΜΑΝΑΜ!

    • Να σαι καλά φιλε μου , αγγίξες την ψυχούλα μου, ήθελε πολλά α……α να βγει και να το τραγουδήσει κάποιος αυτό με όλο το παρασκήνιο , τώρα η Κύπρος στέλνει το τσακλοκουδουνο και μας την λένε κιόλας

  56. Το τραγουδι μας ενώ πραγματικά αρέσει δεν περνάει το μήνυμα που έχει στο βίντεο κλιπ και αυτό δείχνει ότι κατά κάποιο τρόπο είναι λάθος το όλο στήσιμο.
    Με 2 εφέ δεν πιστεύω να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα γιατί αποδείχτηκε ότι το όλο concept δεν λειτουργεί.(χωρίς να χρειάζεται η Άρτα και τα Γιάννενα)
    Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του τραγουδιού μας φέτος, αλλά συνεχίζω να στηρίζω την χώρα μου και την ελληνική αποστολή.
    Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Οgae για τη δουλειά που κάνουν, και μια μεγάλη ντροπή για όλα τα σχόλια που διαβάζω μέρες εδώ μέσα.
    Διασκεδαστε Το, μένουν λίγες μέρες ακόμη!
    Καλή επιτυχία σε όλους ανεξαρτήτως χώρας η εθνικότητας!.

    • Το μήνυμα είναι σχεδόν αδύνατον να βγει (ειδικά χωρίς led για να υπάρχει κάποιο βίντεο ή κάτι τέτοιο) γιατί το τραγούδι έχει πολλές μεταφορές και αλληγορίες. Ακόμα και Έλληνας να είσαι με την πρώτη μπορεί και να το περάσεις για ερωτικό τραγούδι καθώς οι στίχοι όπως είπα έχουν πάρα πολλές μεταφορές. Έχω δει reactions από ξένους που έψαξαν την μετάφραση και πάλι μέχρι να τους το εξηγήσει με λεπτομέρειες κάποιος Έλληνας στα σχόλια δεν είχαν καταλάβει τίποτα πέρι διαλόγου ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες
      Οπότε πρέπει να βγει σωστά το συναίσθημα και η ατμόσφαιρα του τραγουδιού και όλα καλά θα πάνε. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει πάντα με τα ξένα τραγούδια, ούτε της Γαλλίας, ούτε της Ιταλίας, ούτε της Πορτογαλίας που έχουν συγκινητικούς στίχους θα καταλάβει κανείς εκτός από αυτούς που μιλάνε αυτές τις γλώσσες.

  57. Paidia giati den anakoinwthike h ektakth proba sto epishmo site this eurovision? Paizei na mh ginei? Makari na ginei giati mas exei kathilwsei h Yianna mas apo thn agwnia. Pame dunata Ellada

  58. Επειδή όλοι κολλησαμε στο οπτικό κομμάτι, θα ήθελα να επισημάνω ότι και ο ήχος στο video της 2ης πρόβας βγαίνει ‘μπουκωμενος’. Όχι από κακή ερμηνεία, αλλα μάλλον από λάθος μίξη ή άλλο τεχνικό ζήτημα. Ας το δει και αυτό η ελληνική αποστολή.

  59. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιτρέψουν στην Ελληνική αποστολή να προσθέσει στη σκηνική της παρουσία αυτά που επιθυμεί!

  60. Γελάω τόσο πολύ με τα σχόλια ορισμένων..Έχουν τόση αγωνία να πουν τη κακία τους, που δεν αντιλαμβάνονται ότι λένε πίπες. Κατηγορούν για έλλειψη φαντασίας την παρουσίαση αλλά θέλουν πχ τύμπανα, που όοοολες (μα όλες!) οι εθνικ συμμετοχές είχαν..Μιλάνε για τα στοιχήματα, λες και αυτά καθορίζουν το νικητή..Λες και τα γραφεία στοιχημάτων ξέρουν το νικητή και ταυτόχρονα θέλουν να πληρώσουν περισσότερους και να μην μαζέψουν “χαρτί”, οπότε κατευθύνουν σωστά..ότι δηλ εσείς ας πούμε στα σοβαρά πιστεύετε ότι η Ισπανία θα μπει δεκάδα…Και η Αυστραλία επίσης…Καλά..ό,τι πείτε..Άλλοι πάλι, επίτηδες παραπληροφορούν για δικούς τους λόγους…φράγκα; εμμονή με άλλες καλλιτέχνιδες; τρολ άλλων χωρών; παραπονούμενοι δημοσιογράφοι; Who knows? (and who cares?) Μου κάνει εντύπωση πάντως δημοσιογράφοι (με εμπειρία κιόλας) να λένε (αν όντως το λένε, γιατί εγώ δεν είδα, ούτε διάβασα κάτι σχετικό) στο “παρά πέντε” για τυμπανιστές και π*** μπλε, τη στιγμή που είναι γνωστό (πέρα από αυτονόητο) πως αλλαγές (πέρα από επουσιώδεις -τύπου αλλαγή φορέματος) δεν γίνονται δεκτές τελευταία στιγμή. Δηλ οκ..θέλετε να πείτε την ανοησία σας…Σκεφτείτε τουλάχιστον πριν τη γράψετε…Το ξαναλέω πάντως και απευθύνομαι σ’αυτούς που άσκησαν κριτική ορμώμενοι από πραγματική αγάπη για το θεσμό και ενδιαφέρον για την ελληνική συμμετοχή (και όχι σ’αυτούς που απλά βγάζουν την χολή ή την εμμονή τους): Το κομμάτι έτσι έχει. Όσο και να χτυπάτε το γνωστό μέλος του σώματός σας κάτω και να βαυκαλίζεστε πως θα ακουστεί η άποψη σας τελευταία στιγμή, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Οπότε περιμένετε να το δείτε ολοκληρωμένο κι αν όντως είναι μάπα περιωπής, κράξτε ελεύθερα και βάψτε και μπλε τις παλάμες σας και ρίξτε και μια μούτζα μεγαλοπρεπή στη Γιάννα και στην Ερτ και όπου αλλού θέλετε τέλοςπάντων. Μέχρι τότε, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι μόνο να ενθαρρύνουμε.

  61. Και περσι με την Ντεμυ δεν ειχε γινει μια εξτρα προβα?Αν θυμαμαι καλα για να διορθωσουν προβληματα στα φωνητικα.Διορθωστε με αν κανω λαθος

    • Ναι οντως ειχε υπαρξει εξτρα προβα της Ντεμυ.Επισης εμφανιστηκε δυο φορες στο σοου των επιτροπων λογω τεχνικων προβληματων επισης.

  62. thunder μετά την ξεφτίλα του remake που παραδέχτηκε οτι είναι το ίδιο πρόσωπο με τον chnage πιστεύω είναι η σειρά σου. Μάθε ότι άλλο είναι δεν μου αρέσει κάτι και του ασκώ κριτική και άλλο ΚΡΑΖΩ.
    Άλλο ασκώ κριτική και άλλο ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ουσιαστικά να αποτύχει.
    Αφού είσαι τόσο ελληναράς και αντικειμενικός δεν σε είδα να παραθέτεις έστω μια ιδέα για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να σταματήσει η αδιαφορία απο την ΕΡΤ
    Να υποθέσω οτι και το ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ δεν πρέπει να ήταν στα αγαπημένα σου.

  63. ΠΡΟΣ OGAE: Θα γίνει η πρόβα γιατι κάποιοι λένε ότι δεν είναι καν στο σημερινό πρόγραμμα.. Μπερδεύτηκα,,,,

    • θα γίνει κανονικά, αλλά μάλλον θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το είπε πριν απο λίγο η γιάννα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη ναταλία γερμανού.

  64. Φανταστείτε να βγει η Κύπρος…Θα πουν οι Αλβανοί ότι χάρη σε αυτούς νίκησε…Όπως είπαν για τα έργα στους Ολυμπιακούς 2004…Ότι ευτυχώς που ήταν κι αυτοί κ τα χτίσανε ..Μητέρα Μ.Αλεξανδρου…Ελληνική Επανάσταση…κλπ…Για την Ακρόπολη δεν άκουσα κάτι ακόμη…

  65. Η είδηση έχει κατέβει από το site του Infe!
    Εντάξει αν δεν γίνει και αυτή η πρόβα και αποτελεί προϊόν παραπληροφόρησης είστε άξιοι της μοιρας σας…

    • θα γίνει κανονικά, αλλά μάλλον θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το είπε πριν απο λίγο η γιάννα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη ναταλία γερμανού.Πραγματικά ΕΛΕΟΣ

      • Δεν είπε πολλά πράγματα. Είπε ότι θα γίνει έκτακτη πρόβα γιατί δεν έχουν λειτουργήσει πολλά πράγματα. Είπε επίσης κάτι για το λέιζερ, το οποίο θα της έκανε το χέρι μπλε. Αυτό δεν το πολυκατάλαβα, γιατί το άκουσα στα γρήγορα

  66. Το οτι ειμαστε η μονη χωρα που οι οι ιδιοι υποτιθεμενοι fans κ υποτιθεμενοι Ελληνες σαμποταρουμε την αποστολη της,ειναι πλεον δεδομενο κ εχει καταντησει αρρωστημενο!
    Λες κ δεν εχουμε τον “πολεμο” απο την Ευρωπη που μας εχει στο περιθωριο κ μας θεωρει τελευταιους..
    Απο που να ξεκινησω? Απ το wiwibloggs που εχουν φαει τα συκωτια τους να μας πεταξουν εξω απ τον τελικο? Οταν κυκλοφορησε το τραγουδι μας,ηταν αρνητικοι διοτι δεν ειχαν ακουσει τη Γιαννα live..την ακουσαν live κ ενω αποδεδειγμενα κ με γενικη ομολογια ειναι απ τις καλυτερες φετος φωνες,τωρα το προβλημα τους ειναι η σκηνικη παρουσια..αν δειξουμε κατι καλο,παλι θα εχουν κατι αλλο να πουνε..το ιδιο κανουν κ οι αλλοι στο ESCunited αν κ προσπαθουν να μας πεταξουν εξω με πιο “κυριλε” τροπο αλλα δε θα ξεχασω τις προαλλες που εκανε προβα η ελληνικη αποστολη,αυτοι εκει να δειχνουν τα cd sigles απο αλλες χωρες κ να πετανε σποντες του τυπου: η ελληνικη αποστολη δεν εχει περασει απο εδω να μας αφησει καποιο “δωρακι”..τοσο ξευτιλες!!!
    Καθε χρονο τα ιδια..χρονια τωρα..να προσπαθουν οι “ειδικοι” (για τα μπαζα) να επηρεασουν τον κοσμο με το να λενε θεοτητες για αλλες χωρες (πχ Σκοπια) κ να κατατροπωνουν αλλες χωρες πχ Ελλαδα..
    Ειδικα στο wiwibloggs σβηνουνε πλεον κ τα μηνυματα μας που εκφραζουμε απλα τη γνωμη μας οτι δεν ειναι αντικειμενικοι..για τετοια προπαγανδα μιλαμε!
    Ηδη βγηκε στο youtube για οσους δεν το πηρατε χαμπαρι βιντακι οτι ειμαστε ρατσιστες γιατι εγινε αρνητικος ντορος με τη Φουρειρα κ τη χειρονομια που εκανε με τον Αλβανο εκπροσωπο. Ολος αυτος ο τοσο εξωφθαλμος διασυρμος θα πρεπει πλεον να σταματησει κ για ολο αυτο θα πρεπει να βοηθησουμε εμεις οι ιδιοι,να βοηθησει ο ΟGAE, η ΕΡΤ,το ΙNFEGreece κ τελος παντων ολοι οσοι ασχολουνται κ μπορουν!
    Εχει καταντησει γελοιο..αστειο..τραγικο..καθε χρονο..τα τελευταια χρονια..ειτε αξιζει το τραγουδι,ειτε οχι,εχουμε την ιδια αντιμετωπιση απο ολα αυτα τα channels,bloggs,bookmakers κ απ τους ιδιους τους διοργανωτες της εκαστοτε χωρας..
    Οχι οτι δεν φταιμε κ εμεις φυσικα..ποσο λυπηρο κ τραγικο να βλεπεις Ελληνες (ναι γιατι υπαρχουν κ αυτοι οι Ελληνες) κ haters που ζουν εδω,να μπαινουν με τοσα ψευτικα προφιλ κ να διασυρουν τη συμμετοχη μας γραφοντας κιολας στα αγγλικα παρακαλω για να τα διαβαζουν οι ξενοι..
    Εχουμε ενα υπεροχο τραγουδι φετος κ η ομαδα προσπαθει για το καλυτερο..αν αυτο για διαφορους λογους δεν επιτευχθει κ παλι δεν πειραζει! εμεις θα πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι γιατι αν μη τι αλλο δεν παρουσιασαμε κατι κιτς!!!
    Αν η Ευρωπη θελει παντα τσιρκο,χαβαλε κ πανυγυρια ειναι δικο τους προβλημα κ οχι δικο μας..εννοειται οτι κ αυτα ειναι μεσα στο ολο παιχνιδι,εννοειται οτι κ γω γουσταρω πχ τη Φουρειρα που κανει ενα χαμο πανω στη σκηνη κ πιστευω οτι θα σκισει αλλα ειναι πανω απο ολα διαγωνισμος τραγουδιου..και σχεδον κανεις δε μιλα γι αυτο..φρου φρου κ αρωματα να εχει κ ολα ενταξει..το επιπεδο του διαγωνισμου εμεις το χαμηλωσαμε κ εμεις μπορουμε παλι να το ανατρεψουμε,αφου ο,τι κ αν λενε ολοι οι “ειδικοι” που τα παιρνουν απο δεξια κ αριστερα για να προωθουν κ να θαβουν χωρες αντιστοιχα,στο φιναλε εμεις ψηφιζουμε!
    Ειδικα φετος που Ελλαδα κ Κυπρος εχουν κομματαρες (το καθενα στο ειδος του) για top10 κ γιατι οχι κ για κορυφη,εχουν φαει ολοι τα λυσσακα τους! Δεν αντεχουν το γεγονος οτι Ελλαδα κ Κυπρος ειναι τοσο δυνατα κ αγαπημενα τραγουδια..πρεπει λοιπον ενα απο τα δυο να “θαφτει” οπωσδηποτε!!! Και εννοειται οτι ολοι καταλαβαινουμε που επεσε ο κληρος 😉
    Δεν ξερω αν ολα αυτα τα διαβαζουν αρμοδιοι (και να μην τα διαβαζουν,σιγουρα ξερουν τι παιζεται) αλλα επιτελους ολο αυτο καποια στιγμη πρεπει να σταματησει..δεν εννοω φυσικα να μας φερονται με το γαντι κ να μας προωθουν..αλλωστε εμεις δεν εχουμε ουτε “φιλιες” ουτε χρημα..απλα να ειναι αντικειμενικοι..αυτο..τιποτε αλλο..
    Σταματηστε πλεον την γκρινια κ την κακια εσεις που μας εχετε πρηξει τοσο καιρο..το δηθεν ενδιαφερον σας..που κανετε οτι τα ξερετε ολα..που προσπαθειτε να βγαλετε αποτελεσμα,πριν καν γινει ο ημιτελικος..τη μιζερια που δειχνετε κ το δηλητηριο που τρωει το μεσα σας..ποσο λυπηρο να ξερεις οτι τετοια ατομα κυκλοφορουν αναμεσα μας..ποσα ψυχολογικα μαζεμενα..γιατι δεν εκφραζετε απλα γνωμη αγαπητοι haters..απλα βγαζετε χολη..μισος..αυτη ειναι η διαφορα..και γι αυτο σιγουρα εχετε προβλημα..μεγαλο!!!
    Οπως κ να εχει το τραγουδι μας φετος ειναι ενα απ τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) κ θα πρεπει να το στηριξουμε με ολη μας τη δυναμη..ετσι για το γαμωτο.. να ειμαστε ολοι ενωμενοι κ να ελπιζουμε-ευχομαστε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα κ φυσικα να ειμαστε υπερηφανοι ανεξαρτητου αποτελεσματος κ θεσης!
    Καλη επιτυχια στην Γιαννα κ στην ελληνικη αποστολη!!!

  67. Από ότι φαίνεται θα γίνει κάποια πρόβα στις 1 ώρα Πορτογαλίας, αλλά δεν έχω καταλάβει αν θα είναι πλήρης πρόβα ή απλά θα δοκιμάσουν κάποια εφέ, όπως θα γίνει και για την Δανία με το χιόνι.
    Είναι πιθανόν να μην τραγουδήσει καν η Γιάννα; Ξέρουμε κάτι παραπάνω;

  68. Δεν θα έχει ανακοινωθεί από το site , επειδή λογικά αναφέρεται στις χώρες που έτσι κι αλλιώς θα έκαναν τις πρόβες. Πάντως σε άλλα sites αναφέρεται η έκτακτη πρόβα.

    https://oikotimes.com/greece-2018-%f0%9f%87%ac%f0%9f%87%b7-extra-rehearsal-for-yianna-terzi-announced/

    https://eurovoix.com/2018/05/05/greece-given-an-additional-technical-rehearsal-tomorrow/

    Επίσης έχει γνωστοποιηθέι και σε ελληνικα sites. Λογικά από την στιγμη που ειναι γνωστο δεν νομίζω να υπάρξει θέμα περι αναβολης.

  69. Επειδή διαβάζω σχόλια που αναφέρουν ότι πολλοί Κύπριοι μας βρίζουν σχολιάζοντας το ελληνικό τραγούδι , να αναφέρω ότι έχω διαβάσει και πολλούς Έλληνες που βγάζουν κακίες και χολή για την Κυπριακή συμμετοχή φέτος, έτσι για να είμαστε δίκαιοι και να λέμε αλήθειες . Ντρέπομαι πολύ για όλο αυτό. Αντί να το χαρούμε ότι η μια αποστολή στέλνει όμορφο παραδοσιακό τραγούδι και οι άλλη μια πολύ καλή perfοrmer, που σημαίνει ότι και οι δυο χώρες θα πάνε καλά, φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Εγώ δε θέλω να συμμετέχω σε όλο αυτό και θέλω να πάνε τέλεια και η Γιάννα και η Ελένη, θα χαρώ το ίδιο. Επίσης να επισημάνω ότι η καλή και η εποικοδομητική κριτική είναι καλοδεχούμενη και βοηθάει, και η ίδια η Γιάννα θα ήθελε να ξέρει αν κάτι γράφει καλά ή όχι , είναι ένα είδος ανατροφοδότησης. Άλλο όμως κριτική κι άλλο κακίες. Και τώρα που λέμε για κριτική , το εύρημα με το μπλε χέρι μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούν? Δείχνει λίγο κιτς και δεν περνάει προς τα έξω το μήνυμα που θέλει να δώσει το τραγούδι.

  70. Παιδια ηρεμηστε.Ο ογκαε απο τη στιγμη που το πε ισχυει και μιας και βγηκε και το πε και η τερζη.Δηλαδη τι πρεπει να κανει εκτακτο διαγγελμα ο τσιπρας για να σιγουρευτουμε ολοι?

  71. Mporoume sas parakalw na laboume pio upeuthinh enhmerwsh. Th mia anebainoun arthra gia ektakth proba meta katebainoun. Kai kaneis olles aftes ti meres de ksekatharizei poia einai ekeina ta stoixeia sth proba pou de leitourgisan, me apotelesma na uparxei apogoitefsi, ta media sth Lisabona na mas krazoun pws exoume poly ftwxh parousiash kai h Gianna pou paleuei na peftei psuxologika. Oso Kai na leme einai h Eurovision apla enas mousikos diagwnismos, afto to kommati exei milisei se ollous tous Ellhnes pantou Kai prepei na exei to staging pou tou aksizei. Gia afto sas parakalw bgeite Kai peite mas poios einai o sxediasmos giati alliws kanoume etsi kako sthn ellinikh sumetoxh. Ena megalo bravo sthn Gianna, thn omada ths Kai se sas gia ton kopo, thn kourash Kai th diarkh enhmerwsh.

  72. Σε λίγο ανεβαίνει η ελληνική αποστολή για την πρόβα
    Θα έχουμε πλήρη σκηνική παρουσία όπως είχε προγραμματιστεί από τις πρόβες στην αθηνα!
    Λίγο υπομονή και όλα θα είναι μια χαρά….

  73. Απλά νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο όρος “τεχνική” πρόβα. Γίνεται πρόβα, αλλά δεν είναι σαν τις επίσημες πρόβες που γίνονται αυτές τις ημέρες όπου προβάρουν όλο το performance οπως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Θα δοκιμάσουν κυρίως τα τεχνικά στοιχεία που μέχρι τώρα δεν δουλεύουν όπως θα ήθελαν. Τεχνικές πρόβες γίνανε και πριν πάνε οι αποστολές των χωρών στην Λισαβόνα.

    Ας μην κατηγορούμε ούτε τον OGAE που κάνει εξαιρετική δουλειά για να μας ενημερώνει, ούτε τους φανς που απλά εκφράζουν τισ σκέψεις και τις αγωνίες τους.

    Θα έπρεπε η ΕΡΤ να βγάλει μια ανακοίνωση για την τεχνική πρόβα όπως έβγαλε η τηλεόραση της Δανίας που είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με το εφέ του χιονιού και φέρανε δικό τους “χιόνι” από την Δανία και θα το δοκιμάσουν σήμερα. Δεν χρειάζεται τόσο μυστικοπάθεια, προχειρότητα και αδιαφορία από την ΕΡΤ. Κάνει κάκο στην απήχηση, στα σχόλια και τελικά στην ψυχολογία των ανθρώπων της συμμετοχής μας.

    Ειλικρινά, καλή επιτυχία στην Γιάννα και την ομάδα που το παλεύουν όσο μπορούν με τα μέσα που έχουν!!

  74. Βγήκαμε ρε παιδιά? Τι κάνουμε θέλω ενημέρωση είμαι για τσίπουρα στο Βόλο

  75. προ ολιγου το wiwi ειπε οτι δεν γινεται προβα μεχρι στιγμης. ουτε Ελλάδα ούτε Δανια

  76. Μια απο το wiwi πηγε στην αρενα και το μονο που ειδε ειναι το προσωπικο να καθαριζει τη σκηνη,Δανια και Ελλαδα δεν εχουν κανει προβα

  77. η γιάννα είπε ότι μάλλον θα είναι κλειστή… γι’ αυτό δεν “κάνουν” πρόβα…

  78. Μόλις γυρισε η μια απο το wiwi Και λεει δεν γινεται τιποτα ουτε για Ελλάδα ούτε απο Δανία. Δεν ε΄χει δει κάτι στην σκηνή

  79. Είπε αυτη οτι κατεβηκε στην αρένα.και οτι απλα ειναι κατι τεχνικοι και καθαριζουν τη σκηνη δοκιμαζοντας και ανεμιστήρες χωρθς να υπάρχει ουτε ενας εκπροσωπος δανίας ή ελλαδας που ειχαν προγραμματισει να κανουν εξτρα προβες. Λεει οτι δεν εχει ακουστεί κατι ακόμη αλλα μπορει να ανεβουν αργότερα εφόσομ τοανακοινωσε και η ιδια η γιαννα

  80. Ειπε μια στο wiwi οτι κατεβηκε στην αρενα και δεν ειναι κανεις απο την ελλαδα και οτι απλα δοκιμαζουν οι τεχνικοι κατι φωτα κ ανεμιστηρες…αλλα για να το ανεβασαν και σαιτ και να το ειπε και η γιανμα σημαινει οτι θα γινει αργα η γρηγορα

  81. Και εγω ακουσα στο wiwibloggs οτι δεν γινεται καποια προβα της Ελλαδας. Δεν ξερω αν ισχυει ή οχι αυτο που ειπαν

    • Για να το επιβεβαίωσε και η ίδια η Γιάννα δε νομίζω να μην ισχύει.

  82. Τίποτα φετο θα πάρουμε την πρωτιά αλλά πρώτα θα μας έχουν πεθάνει από αγωνία…ενημερώστε μας ένας από το ogaegreece…να πίνω τσίπουρο με παρέα και να έχω έννοια τη Γιάννα στη Λισαβώνα…μα είναι κατάσταση τώρα αυτή???

    • Είσαι φοβερός γελάω πολύ και θετικά με την ατάκα σου. Καλή επιτυχία στην Γιάννα και την ελληνική αποστολή που εκπροσωπεί την χώρα μας όλα κατ ευχήν να πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει, σκεφτόμαστε θετικά και προετοιμαζόμαστε καλά πάντα. Όποια θέση και να πάρουμε χαιρόμαστε για τη συμμετοχή μας είμαστε υπερήφανοι , μας αρέσει το τραγούδι μας, το στηρίζουμε και a capella να το πει χωρίς κανένα εφέ εμένα μου αρέσει. Οι σάλτσες οι πολλές είναι απαραίτητες για την “pleba”, ουκ εν τω πολλώ το ευ αλλά εν τω ευ το πολύ!!!

  83. Και η Γιάννα μόλις ανέβασε φωτό στο instagram από την πόλη και όχι από το στάδιο.
    Δεν ξέρω, ίσως γίνει λίγο αργότερα η πρόβα.

  84. Η τερζη πριν 10 λεπτα ανεβασε φωτογραφιες στο ινστα οπου ειναι καπου εξω οποτε λογικα δε θα ανεβει προς το παρον η μαλλον αργοτερα τι να πω.

    Παντως δεν καταλαβαινω γιατι τοσο πανικος για τη προβα μας.Λογικα θα δοκιμασουν τα εφε που αυτο αλλωστε θελουμε και δε χρειαζεται τοτε η τερζη να ξανατραγουδησει.

    • Λογικά ναι μετά δεν νομίζω να γίνει πρόβα στις 18:00 είναι το μπλε χαλί όποτε δύσκολα!!
      Ίσως κάνουν τεχνική πρόβα οι διοργανωτές έχεις δίκαιο!

  85. κάποιος από τον OGAE εάν ξέρει τι παίζει να μας πει ευχαριστώ πολύ .

  86. Χωρίς να θέλω να φανώ απαιδιόδοξος αλλά η ίδια σε τελευταία story στο instagram δεν βρίσκεται σε καμία αρένα ,ούτε υπάρχει κάποια προετοιμασία. Καλό θα ήταν να υπάρξει κάποια τελική απάντηση.

  87. Πριν από λίγο ανέβασε στορυ στο ινστα η γιαννα που αράζει σε κάτι γρασίδια και απολαμβάνει τον ήλιο για τι πρόβα μιλάτε ακριβώς δεν ξέρω!!!!

  88. Aπ’ οτι διαβασα η πρόβα έγινε χωρίς την ελληνική αποστολή. Απλά δοκιμαζαν μόνοι τους οι τεχνικοι. Α καλάαααα…τρια πουλάκια κάθονταν οι πορτογάλοι.

  89. Φανταστείτε τη Γιάννα τι άγχος θα έχει με όλα αυτά εδώ εμείς αγχωθήκαμε.

  90. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο φταίξιμο ολης της κατάσταση πάει στην ΕΡΤ. Μήπως η αργοπορία της ΕΡΤ δημιουργεί τα προβλήματα και όχι οι ξένοι τελικά;;

    Πάντως μαι αποχή μας να ταρακουνούσε κάποιους που όφειλαν να πιέσουν την ΕΡΤ και οχι να την χαϊδεύουν για να είναι στις καρέκλες των ελληνικών τελικών.

    Εγώ πάντως βγάζω το καπέλο στην Τερζή που πήγε σε εκείνη την τραγική εκπομπή της ΕΡΤ. Εγώ δεν θα το έκανα.

  91. Εγώ τη Γιάννα μια χαρά την είδα στο Instagram οπότε ας χαλαρώσουμε κι εμείς κάτι θα ξέρει παραπάνω από μας …μαύρα καράβια δεν την έλεγες πάντως

  92. Ego den exo katalavei. Egine Mia prova. Ipirxe anthrwpos tis ellinikis apóstolis ekei? Ipirxan ta efe? Xrisimopoiithikan? Den einai Mia prosopiki ipothesi kanenos. I xora ekprosopite kai theloume kapoios na mas pei

    • Η προβα εγινε . Υπηρχε ατομο της Ελληνικης αποστολης(οχι η Γιαννα). Τα εφε δουλεψαν

      • Το είπε η ίδια η Γιάννα σε λαιβ στο ινσταγκραμ. Είπε επίσης ότι χθες πίστευε λανθασμένα ότι θα τραγουδήσει κιόλας, αλλά σήμερα τους ενημέρωσαν ότι είναι τεχνική πρόβα, οπότε αντ’ αυτού πήγε βόλτα (και νομίζ γκρίνιαξε λίγο ότι ήθελε να κοιμηθεί παραπάνω :p ).

  93. τρια πουλακια καθονταν. τη εκτακτη προβα. απλα θα παιξανε οι σκηνοθετες με τα φωτα. παρτε το χαμπαρι οτι δεν θα αλλαξει τιποτα σημαντικα στη σκηνικη παορυσια. ενα λειζερ και φωτα δεν φερνουνε την ανοιξη. η γιαννα δεν επισε το κοινο απ τη πρωτη προβα κ αυτο δεν αλλαζει. και του χρονου με υγεια.

    • Ποιο κοινό αγάπη μου, τους δημοσιογράφους θες να πεις. Από αύριο θα αρχίσει να μπαίνει κοινό και να αντιδράει.
      Και του χρόνου με υγεία το επόμενο σχολιάκι σου. Φιλικά:)

    • Και του χρονου να μην εισαι εδω να σχολιαζεις με τετοιον αρνητισμο, ας ευχηθουμε οι υπολοιποι, που απολαμβανουμε τον διαγωνισμο για τα τραγουδια του.

  94. Έλα τρολάκι φτάνει.Μας κουρασες.Όλα πια τα ξέρετε.τι θα γίνει,πως θα γίνει,τι θέση θα πάρουμε.Πυθίες της κακιάς ώρας.Εδώ μας έπρηξε τόσες μέρες ο remake που εμφανιζόταν και ως change και το ομολόγησε και ο ίδιος ότι έγραφε με περισσότερα nicknames,παραπονούμενος ότι δεν σεβόμαστε τη δημοκρατία και ότι έπρεπε να καταλάβουμε τον καυστικό χαρακτήρα των σχολίων.μόνο καυστικά δεν λες τα σχόλια ενός ανθρώπου που λέει ότι θα φάμε γερό χαστούκι στον ημιτελικό,ότι θα κλάψουμε,ότι η Γιάννα έχει ξοφλήσει και να μαζέψει τα πράγματά της να φύγει και πόσα άλλα μέσα στο ρεσιτάλ κακίας του.Αυτά τα σχόλια δεν τα λες καυστικά αλλά εμπαθή και κακόβουλα.

    • Ισως ο ogae θα επρεπε να φιλτραρει καλυτερα τα κακοβουλα σχολια που προερχονται απο την ιδια ip με διαφορετικα nicknames… Αλλο η ελευθερια του λογου κι αλλο η ασυδοσια.

  95. 4η η Κυπρος στα στοιχηματα! Θα το σηκωσει η Φουρειρα και θα τρεχουμε στο Συνταγμα να φωναζουμε Ελενιτσα γυρνα πισω ή εστω τηλεφωνα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ