?? ΣΕΡΒΙΑ: Ακούστε τη revamp version του “Hasta la vista”!

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision, εκτός από την ακύρωση του λόγω της πανδημίας του covid-19, θα περάσει στην ιστορία σαν αυτός με τις περισσότερες αλλαγές στα διαγωνιζόμενα τραγούδια.

Η revamp version του Hasta la vista

Από τη “μανία της εποχής” δε θα μπορούσε να λείπει και η σέρβικη συμμετοχή των Hurricane, “Hasta la vista“. Το τριμελές συγκρότημα που αποτελείται από τις Ivana Nikolić, Ksenija Knezevic και Sanja Vucic έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα (και τελική λογικά) εκδοχή της συμμετοχής τους στο φετινό διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=9uIxaRRXzVc

Στη revamp version του Hasta la vista έχει γίνει αλλαγή κυρίως στην ενορχήστρωση του κομματιού ενώ και έχουν διαφοροποιηθεί ελαφρώς τα φωνητικά. Οι στίχοι του τραγουδιού παραμένουν στα σέρβικα.

Να θυμίσουμε ότι οι Hurricane θα εκπροσωπούσαν τη Σερβία στο διαγωνισμό της Eurovision 2020 μετά τη νίκη τους στο Beovizija 2020. Η κρατική τηλεόραση της Σερβίας δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του συγκροτήματος στο διαγωνισμό του 2021 σε αντίθεση με άλλους τηλεοπτικούς φορείς (δείτε εδώ).

Οι ανανεωμένες εκδόσεις των υπόλοιπων συμμετοχών

Όπως σας αναφέραμε, στο φετινό διαγωνισμό αρκετές χώρες τροποποίησαν τις αρχικές συμμετοχές τους, άλλες σε μικρό και άλλες σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε να δείτε στη λίστα που ακολουθεί όλες τις μέχρι τώρα ανανεωμένες εκδόσεις των συμμετοχών του φετινού διαγωνισμού.

Πως σας φαίνεται η τελική version του “Hasta la vista”;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

[Φωτογραφία: Hurricane girls facebook]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά η φετινή χρονιά θα έμενε στην ιστορία της Eurovision ως η χρονιά με τα revamps
    Το συγκεκρένο τραγούδι δε πιστεύω πως χρειάζεται revamp, η αλήθεια είναι ότι προτιμούσα την προηγούμενη εκδοχή
    Ελπίζω να δούμε τις hurricane του χρονου

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ